Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди!

• 197 808
  • 1 210
  •   1
Отговори
# 885
OK, за велоергометъра ми каза майка ми. Тя е с тежки хернии и ходи постоянно в Павел баня и на прегледи в София. Не знам конкретно кой от всички специалисти го е казал. Според мен при всеки с херния е индивидуално и със сигурност трябва да се пита преди да се започне.
Препоръчайте ми невролог в София или Варна, при който да ида. Трудно ми е да се организирам с детето и да намеря кой да го гледа, без да разберат, че отивам на прегледи

# 886
Текс, жабка-рибка нещо като лицева опора се получава така ли е или аз съм го разбрала погрешно?А за белезите има -контратубекс,м,адеказол и дерматикс-последното е доста скъпичко окло 70 лв.е ,а сдругите 2 са на достъпна цен а. Вече прашки не нося,че мъжо не ме оставя на мира като ме види с тях,а аз не го искам Laughing Embarassed Joy

# 887
Момичета и момчета,напоследък все повече чета ,че нашите страдания каквито и да са те са причинени от черти от характера ни или грешки който сме допуснали.В едната книга пише,че болките в кръста и хернията се дължат на страх от парите,а според германската нова медицина хернията е един вид удар под кръста и е свързана с егото,самочувствието на човека Знам,че това са много лични неща,но като се замисля май има нещо вярно. Ще продължавам да се лутам и ако се убедя,че има верни неща ще се постарая да променя отнощението си към тези проблеми.Ако имате желание споделете дъли имате проблеми с ъс страх от парите и самочувствието-може пък да има нещо верно,но не мога да го осъзная все още и да бъда честна със себе си

# 888
IMJ,скъпа, може и да е вярно. Аз имам страх от парите, но че няма да имам пари. Това ли имаш в предвид?
Абе аз направо преди 35 години си счупих летваот висок скок, ама направо на две, точно там с кръста. Е, как да не стане херния, че имам и приплъзване на двата прешлена. Та дали е от егото или от летвата.....

# 889
Текс, жабка-рибка нещо като лицева опора се получава така ли е или аз съм го разбрала погрешно?А за белезите има -контратубекс,м,адеказол и дерматикс-последното е доста скъпичко окло 70 лв.е ,а сдругите 2 са на достъпна цен а. Вече прашки не нося,че мъжо не ме оставя на мира като ме види с тях,а аз не го искам Laughing Embarassed Joy

Изходно положение е "стойка партер".Напред е като лицева опора, самоче цялото тяло е на земята,а дланите са на нивото на кръста до тялото (те не се отлепват през цялото време).Назад си с таз върху подбедриците, а ръцете и тялото- силно изпънати напред.Трудно се обяснява, като не се види.

Момичета и момчета,напоследък все повече чета ,че нашите страдания каквито и да са те са причинени от черти от характера ни или грешки който сме допуснали.В едната книга пише,че болките в кръста и хернията се дължат на страх от парите,а според германската нова медицина хернията е един вид удар под кръста и е свързана с егото,самочувствието на човека Знам,че това са много лични неща,но като се замисля май има нещо вярно. Ще продължавам да се лутам и ако се убедя,че има верни неща ще се постарая да променя отнощението си към тези проблеми.Ако имате желание споделете дъли имате проблеми с ъс страх от парите и самочувствието-може пък да има нещо верно,но не мога да го осъзная все още и да бъда честна със себе си

IMJ, не съм съгласен, че едва ли не ние самите сме виновни за болестите си и още по-малко,че те се дължат на несъвършенствав в характерите ни страх от пари , липса на самочувствие и т.н.Е,понякога, като се пресилим- може би.Но просто сме си предразположени.Та моят съвет-недей да четеш съмнителна литература,ами скачай в прашките и се хвърляй на мъжо ти. Joy Joy Joy

# 890
  • София
И аз попаднах на такива обяснения, дори ако си спомняте нашият гост Хан Крум го подхвърли в пространстовото, че и той е застъпник на идеята, че дисковата херния е в резултат на проблеми с централната нервна система.
Какво да ви кажа, на мен повече ми допада обяснението на Текс, че имаме предразположеност. И хайде нека някой ме обори, при положение, че баща ми също има дискова нерния и е бил с пареза на десния крак, когато е бил на около 35г., при положение, че на майка ми тази година след скенер й откриха няколко дискови хернии...
Някак-си не желая да си насаждам мисли, че видите ли сама съм си виновна, че имам дискова херния!  Laughing

# 891

Майка ми  има доста проблеми с кръста, а баща ми има дх, радикулит и пареза... newsm78

# 892
O,Текс,мъжо ще ти е много благодарен за съвета.Дано само не те прочерте,че ще каже-виждаш ли и аз това ти говоря.ОК,точно,че от липса на пари пише,че е проблема и мен много ме беше страх,че ще остана без тях,сега мисля по друг начин.Но на много места пише,че за да се лекува тялото трябва да се лекува и душата.

# 893
Немирна,въобще не мие минало през ума ,че някъде от зад имам белег-и то голям.То кой ли ще ме види под ортопедичния колан.Когато бях на почивка,свалям колана и отдолу прашките и рехабилитаторката се смееше.Но виж на татуировките съм превърженик,бих си сложила.

# 894
O,Текс,мъжо ще ти е много благодарен за съвета.Дано само не те прочерте,че ще каже-виждаш ли и аз това ти говоря.ОК,точно,че от липса на пари пише,че е проблема и мен много ме беше страх,че ще остана без тях,сега мисля по друг начин.Но на много места пише,че за да се лекува тялото трябва да се лекува и душата.

Да, и мъжът ми ми купи една книга "Болестта е в главата". Съгласна съм с невероятните възможности на мозъкът и мисълта.
Ох, пък мен изришно ме предупредиха един месец без секс ooooh! Tired

# 895
Те затова сигурно все ми препорачват да си хвана гадже-сигурно заради душата.|шегувам се|Веднъж една възрастна жена пред лекарски кабинет ми вика"сигурно имаш грях"А пък аз я питам "така като ме гледаш какъв грях мога да имам" LaughingБаже сигурно съм най-голямата грешница! Thinking

# 896
ОК няма ли скоро да направиш месец?На мен не ми казаха ,но и да бяха ми разрешили едва ли бих се справила.

# 897
ОК няма ли скоро да направиш месец?На мен не ми казаха ,но и да бяха ми разрешили едва ли бих се справила.

На 18-ти правя месец. тогава ще се държите за леглата  Laughing Laughing шегичка - и мен ме е страх ужасно!

# 898
ОК,ще стискаме палци.Пък и има много начини за задоволяване.Аз да се похваля ,се справям много добре. LaughingНе знам дали е от новия матрак.

# 899

HugЗдраввейте, банда,

Искам да ви питам, досега на някой от вас помагали ли са т. нар. НСПВС (нестероидни противовъзоалителни средства)?
   Изписвали са ми различни такива във вид на таблетки и инжекции,но освен че вдигам кръвно до небето и имам стомашни проблеми (стара язва) , изибщо не ми помагат.
   Пил съм:Диклак,Дексофен, Диклофенак, Мовалис, Афламил (може би съм пропуснал, или убъркал някое).Доколкото знам, освен обезболяващо, би трябвало да имат и противовъзпалителмо действие.
   Почти винаги при криза ми предписват НСПВС+Мидокалм и след няколко дни упорство и сума ти странични ефекти, ги спирам.Кризите минават като чели от самосебе си след известно време.Зарекъл съм се вече да не вземам лекарства от тази група.

Общи условия

Активация на акаунт