Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да очаквам облекчение след носене на колан за гръб?
Какви са характеристиките на мъжкия и дамския колан за гръб и има ли разлики между тях?
Какви са ефектите на лекарствата Celebrex, Voltaren Retard и Diclofenac?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да очаквам облекчение след носене на колан за гръб?
Усещането за облекчение след носене на колан за гръб може да варира в зависимост от индивидуалната реакция на тялото. Обикновено, коланите се носят с цел предпазване от наранявания и обездвижване на гърба. Резултатите могат да бъдат усетени в рамките на 6 месеца, като някои хора изпитват облекчение в рамките на 1 месец, докато за други може да отнеме повече време. Ако не почувствате подобрение след 3 до 6 месеца, препоръчително е да се консултирате с лекар.
-
Какви са характеристиките на мъжкия и дамския колан за гръб и има ли разлики между тях?
Мъжките и дамските колани за гръб обикновено са подходящи за всеки пол, но може да има някои разлики в дизайна. Коланите се използват за поддържане на гърба и предотвратяване на наранявания, като техните характеристики са предназначени за универсално приложение. Важно е да изберете правилния размер и да следвате инструкциите на лекар или производителя.
-
Какви са ефектите на лекарствата Celebrex, Voltaren Retard и Diclofenac?
Celebrex, Voltaren Retard и Diclofenac принадлежат към групата на COX-2 инхибиторите и се използват за облекчаване на болката и възпалението. Те могат да имат различни странични ефекти, като възпаление на гърлото при прием на безалкохолни напитки. Волтарен Ретард и Диклак са показани като алтернативи на Целебрекс. Винаги е препоръчително да се консултирате с лекар за подходящото лечение и да следвате инструкциите за прием на лекарството.
-
Какви са характеристиките на санаториумите в Поморие и Бургаските минерални бани?
-
Какви са някои подходящи места за провеждане на конгрес за хора с дискова херния?

И кога беше всъщност операцията? 
В горен пост пишеш какви страхотни доктори има в Токуда,апаратура и т.н., а по-надолу "обръщаш" леко палачинката!Я ми кажи -направиха ли ти ЯМР преди операцията?А изследване за бактериална инфекция? Казаха ли ви,че може да имате проблеми след операцията -къде, и защо? Казаха ли след операцията каква рехабилитация трябва да направите и къде....??? Защо след това имаш пак болки,скъпа? Сори ,знам какво е, не искам никой да изпитва тези болки! Всички те омаймат да им легнеш под ножа.....а после май само вдигат раменете....и ти обясняват ,как трябва да повториш щото -не знам си какво се е получило ,но не е от тях ,защото те са си свършили перфекно работата!
И аз съм си патила от тях , писала съм по напред ( да не се повтарям ) . Но ако си мислите ,че в другите , "белите " държави е по -различно , се лъжете . ПО тая тема нямам какво да напиша - то вече на всички е ясно , положението де . Просто е късмет да попаднеш на когото трябва .
И имам малко болки , ама защото от бързане не сложих колана и носих малко тежко (
) . ПОвече няма да експериментирам . Утре и останалите прозорци трябва да заблестят
ТАя вечер съм самичка и затова казвам " наздраве " , банда !