Мама песен след песен реди, а Юлчето малко хич не ще да спи

• 13 069
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
С Илко може и да е уцелила момента  Joy Joy Joy
Сетих се какво още щях да пиша  Mr. Green
Честито на всички празнуващи със закъснение. Да са здрави и късметлии   bouquet
А другото е, че сънувах отново, че на Илко му излизат нови зъби. Сега чакам някой да се похвали с нова бременност  Wink

# 226
Здравейте и от мен
Немога да се класирам до компютъра в къщи а тук нямам време .
Честито на всички празнували със закъснение   bouquet
Много болнички дечица и големи .Бързичко да оздравяват и по леко да минават лошите неща Hug
За белега у нас всички имаме белязани сме Mr. Green
Сашко почна да напредва с говаренето ако може да се каже говорене произнасянето да една ричка от думата защото печката е пе , биберона  е бо , и т. н единствените цели думи са мама ,баба ,тати ,бате , кака , нищо ,още , и неща.Опитите му да прави изречения са мамо ля,ля и маха с ръчичка да ме заведе някъде.А най сладко казва" кой е" ако някой чука на вратата.
Ох отнесох се да пиша глупости Blush

# 227
Само минавам да поздравя  Hug
Болните да оздравяват и наистина внимавайте с контактите, че времето се затопли и вирусите плъзнаха  Rolling Eyes
Аз съм се здухала тотално и не виждам никаква светлина в тунела  Cry

# 228
браво на Сашко, защо да се мъчи детето с цели думи  Laughing

Ели, ясно е, че навсякъде могат да се разболеят, но докторката имаше предвид, че тогава рискът е много по-голям. говорили сме вече за това, никой не може да ме убеди в обратното Mr. Green аз не смятам да се вманиачавам, но не смятам и да го бутам между шамарите и да се вижда с Мариса, когато е със симптоми (не казвам болна, защото питам сестра ми "Мариса здрава ли е", тя ми отговаря "да", питам я "има ли хрема", тя ми отговаря "има, ама нали знаеш, че тя си има" ...и там една отговорност цари  Confused). Мими, ясно е, че като става въпрос за братче, сестриче не можеш да вземеш мерки. За бащите не става въпрос въобще, те не са с детска имунна система, а и като видят болен колега не ходят да му се тикат в лицето, тоест могат да се пазят  Hug

Мими, ако не можеш да го намериш в статиите за отбиване, ще ти дам линк после  Hug

# 229
  • Асеновград
Там-там , недей така  Hug.
И аз се разболявам , почва да ми тече носа , а както в оная реклама , точно сега нямам време да боледувам.Ужасно много работа имам , всичката спешна и 90% са нови за мен неща , аз затова и сънувам работа вече.
Бути е на ски , клюкарка съм , нали ?
Тедо не сме го пускали на ясла от преди Нова година , сега като ви чета , май няма и да го пуснем скоро , само да намерим начин да му извиним отсъствията , той гаранция ще се разболее още на втория ден.Раян е много сладък.Тедо като види лист и търси химикал да драска.Вече е нарисувал един стол и дамаската на холовата гарнитура на свекърва ми.
Отивам да ям и да си купувам лекарства.

# 230
  • София,
 Joy Joy JoyХИ хи ГОлеми сладури, ама и ние пишем , на батко и по учебниците и тетрадките, само да докопа нещо не прибрано и веднага се лепва и почва да пише, даже и химикала държи както трябва  Joy. А аз пък все бъзикам батко и, че тя ще се научи да чете и пише преди него и той много се дразни Mr. Green

Кая много сладка и тя, ама как се сещат само,  Mr. Green

ТАм - ТАм, БИлли - кураж, то сега верно е най гадното време за ралота, ама няма начин! Hug

Болничките бързо да се оправят! Hug
Ели като се сдобиете с въпросната нова и полезна техника не се притеснявай и пиши на лични веднага ще ти обясним кое как и по колко  Hug

Аз преди малко се къпах, а Вероника ми викаше БАУ на вратата и само ми се смееше! Hug
Айде да се облека и изсуша, че съм по хавлия! Hug

# 231
  • София
ДД
Дунди добре не ти вика МУ,че моите като видяха една книжка и на една овца Ма-Ма,срам срам срам.То нали съм луда та накрая ще си сложа една овча глава да има за какво.
Марти,аз пък съм от тези дето не ги събирам с никой освен е едно и то ако е здраво от седмица  Crazy Бащата съм го инструктирала за всичко и как,но той донесе вируса при положение че преди първия му симптом беше на упса и це те бе 5 дни.Сега където и да идем на лекар и почва "Аз съм причината донесох го от някъде"като че ли ч джоба му е бил.
След това боледуване,няма да ги спирам,ще си пия ментата глога и валериана и ги пускам на улицата.

# 232
Здравейте!
Ние сега се връщаме от ортопед. Ходихме при един познат доктор в Горна Баня. Не съм  на сто процента доволна, защото той прегледа Дели, каза, че всичко му е наред, но за да сме се убедяли сто процента в това ни прати на снимка с рентген Shocked Ние с Вили  отказахме, не искахме  да го облъчваме, незнам защо не го погледна на ехограф, снимката била най- сигурна. Странна работа. После като разбра, че не сме го снимали ни обясни, че всичко по детето било наред, но той винаги се презастраховал така. Незнам, може и през още един лекар да минем.
Айка, Кая е супер сладка Heart Eyes
Кирова, браво на Сашко, доста думички казва детето  Hug
November rain, това беше много готино със задачите Heart Eyes

# 233
Дунди и у нас Сашо държи много по правилно химикала от батко си  и се добира по най бързия начин до нещата му.А за другите поразии просто не ми се говори .Рокси май беше писала преди че незнае какво ще оцеле в къщи докато порасне Ники ама и и у ас е така вече тапетите в коридора са накъсани на нива первазите на ламинат са извадени счупи една витрина ,буфера на компютъра вече не работи а баща му вчера си купи нов апарат за кръвно защото старата слушалка остана без мембрана .Ох ще спра щото цял роман мога да изпиша. #Crazy

# 234
Айка, Марти, мерси  Hug Намерих си статии,но въпреки това въпроса с инволюцията ми е тъмен. До колкото разбрах единия признак е да не ти се пълнят гърдите, а моите много отдавна не са се пълнили. Може би трябва някой друг да приспива Мимко и така лека-полека, но тоя другия/мъжа ми  Laughing/ незнам дали ще е на това мнение... А с Кая много се смях  Laughing Как се е сетила, и с маслините.... hahaha
Много прегръдки на всички беладжийчета  Hug  По тоя повод мъжа ми искаше да си купим ЛСД телевизор, но имайки впредвид любовта на Мариян към копчетата на ТВ-то, решихме да изчакаме...

# 235
Борянче,какви са тия работи.Втория преглед според мен може да е без апарат.Специалиста само като опипа детето и види походката и ще прецени,чак пък ренген!  ShockedПресилено ми се струва.Аз Надина я водих защото замяташе краче,Алексиев я опипа,огледа я как се движи и каза че ще се оправи,че не е страшно.Така и стана.Никола мисля да не го водя засега.
Аз се връщам от пазар.За първи път отивам на пазар за щерката, а купувам на синчето.Тоя път мъжките стоки ме изкефиха повече.Всеки ми вика да купя подарък за Надина,а после ще ми даде пари.Така че съм на 0 сега,пък да видим.
За контактите,то е ясно че при нас няма предпазване.Разчитам само на подсилване на имунитета.

# 236
  • sf
ДД
Виктор малко се поосвести. Още има Т, но не толкова вискока както през нощта. Много кофти спа, рева, изгаряше целия.
Следобяд мъжо ще донесе Гранофурина и го натискам за мазане. Надявам се до утре да е тип-топ. На Роки много й помагаше за гърло. аз не го пазя, и с деца го събирам и веднага щом се оправи го пускам на ясла. Колкото по-бързо си изгради имунитет, толкова по-добре.

# 237
привет
И мен м ее гепил вируса, носа ми тече силно , и съм леко отпаднала.Силно се надявам Ева да не прихване  Praynig С деца я събирам навън, не ходим по клубчета и затворени места с нея.Не съм сигурна че така е правилно и мисля че малко я изнежвам ,но се чувствам много кофти когато е болна, панирам се , започвам да се обвинявам.........
Аз съм пропуснала , Вики, какво му е на Кико ,афти ли има, знам че Гранофурина е за афти???
Този ортопед определено е психясал, на Ева само й погледнаха стъпалата и как ходи, следващият преглед е на 2 год.
Веси   Hug, Откакто родих имам много силен предменструален синдром , ставам силно нервна и избухлива  Rolling EyesПреди цикъла изобщо не ми се е отразявал
Така и не отидох на зъболекар тази седмица, много ме е страх  BlushЯнче, освен с вас с Надина да идвам  Laughing

# 238
Ками,и аз съм на твойто!Едва се храня и болки имам,ама все ''не намирам'' време да отида за себе си и сега за детето не ме подмина,но ми е гадно.Предпочитам мойте да правят отколкото нейните.
Аз мисля,че съм в инволюция защото много ми се пълнят гърдите,млякото ми някак гъсто стои,чувам го как гълта и определено се наяжда.

# 239
  • sf
Червено му е гърлото. Гранофурина ще измори де що има бактерия  Joy
аз почти си оправих зъбите, остана ми една коронка и една предна стена на стара коронк,аче ми падна. Мъжо е много зле обаче, има да се влачи до лятото.

Общи условия

Активация на акаунт