Сетих се какво още щях да пиша
Честито на всички празнуващи със закъснение. Да са здрави и късметлии

А другото е, че сънувах отново, че на Илко му излизат нови зъби. Сега чакам някой да се похвали с нова бременност

.
ХИ хи ГОлеми сладури, ама и ние пишем , на батко и по учебниците и тетрадките, само да докопа нещо не прибрано и веднага се лепва и почва да пише, даже и химикала държи както трябва
. А аз пък все бъзикам батко и, че тя ще се научи да чете и пише преди него и той много се дразни

Бащата съм го инструктирала за всичко и как,но той донесе вируса при положение че преди първия му симптом беше на упса и це те бе 5 дни.Сега където и да идем на лекар и почва "Аз съм причината донесох го от някъде"като че ли ч джоба му е бил.

Намерих си статии,но въпреки това въпроса с инволюцията ми е тъмен. До колкото разбрах единия признак е да не ти се пълнят гърдите, а моите много отдавна не са се пълнили. Може би трябва някой друг да приспива Мимко и така лека-полека, но тоя другия/мъжа ми
По тоя повод мъжа ми искаше да си купим ЛСД телевизор, но имайки впредвид любовта на Мариян към копчетата на ТВ-то, решихме да изчакаме...
С деца я събирам навън, не ходим по клубчета и затворени места с нея.Не съм сигурна че така е правилно и мисля че малко я изнежвам ,но се чувствам много кофти когато е болна, панирам се , започвам да се обвинявам.........
, Откакто родих имам много силен предменструален синдром , ставам силно нервна и избухлива
Янче, освен с вас с Надина да идвам