Мама песен след песен реди, а Юлчето малко хич не ще да спи

• 12 574
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
Мими, супер капучино си ни избрала  Peace
ами Кати, давай снимки на плетива тогава, да видим защо те нямаше толкова дълго  Grinning А с Джеймс Ранди явно сте от една кръвна група  Wink

# 61
ПП
Renie78, напоследък се занимавах с плетене - и само такива неща съм снимала...  Embarassed и ако не се бях сетила за този въпрос, едва ли щях да пиша тук, докато не си завърша пелерината - щото почна ли да се форумя, всякакви ръкоделия изостават... мнооого.  Laughing

Кати, не знам как е при евреите, но при християните има една Божия заповед - не лъжесвидетелствай  Simple Smile
Все пак и ние четем в други подфоруми, та те виждаме колко не форумстваш  hahaha hahaha hahaha
Като завършиш пелерината, дай снимка  Peace
Мая, прати ми я на скайп  Peace
Кирова, не се притеснявай. Ще си взема от линковете, които си посочила  Peace

# 62
  • София
Честито на именниците!  bouquet

При нас нещата надявам се да отиват към приключване. Mr. Green
 Снощи за пръв път видях Вики да се смее на сън от много месеци насам. Heart Eyes Вечно беше неспокоен, къде заради болести, къде от зъби. Научил се е да казва преди сън ноша нощ /лека нощ/. Дано да се кротне вече. Praynig
 Колажа ще го пропуснем - не сме за снимка изобщо.

# 63
Цитат
Колажа ще го пропуснем - не сме за снимка изобщо.
Ува, и таз добра, как без Виктор...дай по-стара снимка  Hug

аз тъкмо се похвалих, че са ми здрави заключвалките и то какво стана. Сутринта чистя с прахосмукачка и през това време връчих на Никола една гъба да бърше прах. Връщам се след малко в хола и го гледам отворил си шкафа и ръси на пода един прах за пране. И не стига това ами като го преместих да изчистя и ми се кара и бръщолеви нещо на бебешки, че съм му прекъснала играта...та сега ще взема нови заключвалки да я сменя тази...

# 64
Здравейте!  Simple Smile
Днес водих децата на куклен театър,в читалището до нас.За Никола беше първо бойно кръщение с ''Трите прасенца''.На Надина беше с ''Пипи'',разбира се.Мина добре,много му хареса.Особенно,че имаше много деца и то познати,от квартала.Още като влязохме в залата и излязоха със Зейна на сцената да танцуват,много бяха смешни.А после не мигна през цялото време и гледаше с една сериозна мутра.Аз се посмях доста,щото сценария беше актуален и забавен.Само не ги водете още на Хензел и Гретел,оказа се грешка,щото от там Надина научи за Баба Яга и още я споменава,не с добро.
Марти,посмях се с Никола.Как ти се е скарал,а хихи.
Бързо оправяне на болничките!  Hug

# 65
Цитат
Марти,посмях се с Никола.Как ти се е скарал,а хихи.
сериозен, бръщолеви нещо и размахва пръст...а това последното не знам от кой го е видял, аз не правя така Grinning много хубаво, че има такива мероприятия във вашето читалище  Peace

# 66
Днес и ние с Гери, Софи и Ири ходихме на куклен театър. Гледахме Пепеляшка в осъвременен вариант. Лично мен малко ме подразни, че имаше реплики с "ма" и "бе" /лошата сестра и мащехата/.  От едната ни страна седеше една "кака" на 4-5 години/беше сама, без родител/ и през цялото време правеше забележки на малчо да не се глези и че прекалява  Joy  А то детето съвсем добре се държа. Даже се учудих как издържа 40 мин. Мисля да повторим  Peace
Рени успях да кача снимка в албумчето.

# 67
здравейте момичета
Минавам да почерпя за здравето на мъжа ми, днес е именник Grinning .Пийнете по едно малко за здраве Hug
Купих му една книга- 501 града които трябва да посетите с идеята да направим план график и да обходиме част от тях.........За всичките годинките няма да ни стигнат Laughing
Довечера сме на заведение с приятели, баба й и дядо й ще гледат Ева.Тя се оправя лека полека, няма Т , кашля но по рядко ,като се превъзбуди
Марти, така се смях с твоя Фъстъчко Laughing.Аз съм казвала и преди ,когато Ева напарви нещо което досега не е , идва и ми се хвали ,та белите й не остават скрити дълго време Laughing.
Най-накрая й изби кучешко зъбче, почти месец беше подут венеца и белееше.

Ренка, качих още една снимка на Ева , мисля че е по добра ,виж и ти дали става за колажа

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 18:06 от kami27

# 68
  • София,

Здравейте! Hug
КАми да ти е жив и здрав именника! МНого щастие му желаем! Честито и на всички, които празнуват днес!  bouquet

Ние днес цял ден мързелуваме Hug. Пазарувахме, готвих и после д баткото решавахме задачи, правихме домашни медалиони, абе интересни работи!
И аз съм направила дневник на Вероника, в който и лепя снимки, пиша и кога какво е направила, ама скоро не съм го попълвала и трябва да го направя, че то всичко се забравя Hug
И на мен ми се ходи на куклен театър, ама засега ще се въздържим! Hug

# 69
  • София
Мими, супер капучино си ни избрала  Peace
ами Кати, давай снимки на плетива тогава, да видим защо те нямаше толкова дълго  Grinning А с Джеймс Ранди явно сте от една кръвна група  Wink

Не е готова още пелерината... ама ще я щракна като стане, непременно!
Като дете много исках да правя фокуси. Даже ми бяха подарили един комплект за фокуси... абе, ако трябва да съм честна, не знам дали първо беше комплекта, или желанието. Но така или иначе, явно ми липсваше я сръчност, я обаяние - никой не ми обръщаше внимание на усилията... Sad

ПП
Renie78, в другите попоглеждам - ама не ги следя сериозно... и отнема по- малко време.  Laughing Щото то чукче писатель, чукче не читатель...  Laughing

# 70
Ками, да ти е жив и здрав именника!
днес цял ден готвих и прах и най накрая си направих мюсли тортата,ще видя дали ще я харесат в къщи
досега бяхме на кръчма с малките и много съм доволна,чак не можах да повярвам че са моите деца(пу-пу)много послушни били пред хората

# 71
Здравейте,момичета!  Hug
Ками,честито и много здраве на Тони!   bouquet Хубав подарък си му избрала!Пиши как изкарахте.
Десс,браво на момичетата!Порастват децата,а и в добър момент си ги хванала.Мойте ме слушат вече също и съм доволна от тях.Само баща им ме ядосва,ама вече е порстнал и няма какво да чакам чудо.
Аз се чудя как да вкарам сирене на Никола,че спря да яде.Преди с банички ядеше някакво,сега не.Попара неиска,кук-кус неиска.  newsm78 Яйца също малко приема,обикновенно в застройките или в готвеното.
Аз съм с двамата тая седмица,че в градината на Надина сменят дограмата.  #2gunfire Не нормални,цяло лято се мотаха и сега в най-големите студове почнаха.

# 72
Цитат
Аз се чудя как да вкарам сирене на Никола,че спря да яде.Преди с банички ядеше някакво,сега не.Попара неиска,кук-кус неиска.   Яйца също малко приема,обикновенно в застройките или в готвеното.
и Никола е така с яйцата, като усети яйце в яденето и е дотам (в интерес на истината скоро пак трябва да го пробвам, може да е проял. Така не обичаше леща и боб и изведнъж заобича). Аз яйцата му ги давам под формата на крем карамел, тиквен крем или кекс. Сиренето можеш да пробваш да му даваш с овесени ядки с вода, захар и масло. Никола това го яде, а попара не. Или пък другия вариант да му го нарежеш на парченца  и да си хапва...но ако не обича, едва ли ще стане...за тутманик със сирене се сещам, може и с ръце да си го хапва

Ками, честито на патерица на Тони! Да е жив и здрав и много да ви глези с Евичка!

Довечера се чудя кой филм да гледам - Троя или Нотинг Хил. И двата съм ги гледала по няколко пъти, но много ги харесвам, та въпросът май ще е Брад Пит или Хю Грант  newsm78

# 73
  • София,
Честито и на днешните именници, живи и здрави! smile3525
МОмичета като Ви чета какви хубави неща давате на децата да ядат, направо се радвам, а ние като сме още на бебешките храни и всичко пасираме, леща, боб и зеле както и сурови плодове след две годинки, тогава евентуално ако и се пооправи стомаха и се затвори рефлукса ще ядем,  а кексове и торти абсурд -  newsm78 как да ги пасирам. Яйца и ние не ядем, аз все забравям да и сваря, а сега и без това е на диета та няма как! Иначе сме добре де.

marisasav да наистина и двата филма са хубави и аз съм ги гледала няколко пъти ние ще ги гледаме и двата, щото на единия телевизор ще върви единия, а на другия другиа Laughing, а аз ще гледам и от двата щото като се занимавам с Вероника няма как. Mr. Green

Яна ама тия наистина са се побъркали, сега ли се сменя дограма? ПО туй време, ама поне хубаво, че ще я сменят и ще им е по топличко на децата!

# 74
Аз яйце давам също предимно сготвено. Супите не ги застройвам, но правя примерно миш маш с яйце ( зеленчуци, сирене, кус кус и яйце) или ориз със зеленчуци и яйце ( като в Хепи). Но наистина децата си менят много бързо вкусовите предпочитания, поне моето. Има неща, които не иска да кусне дори, а след една седмица ушите му плющят и сам ги търси.
Аз ще заложа на Нотинг Хил- британския английски е музика за ушите ми  Grinning а и имам съвсем малко докато си доплета шала и без това повече случам, отколкото гледам.
Сега последният хит е играенето на хоро. Понеже мъжът ми чат пат му показва някакви хорА и малкият много иска да го имитира, тропа с крачета и си клати главата ( последното не знам откъде го е видял, баща му определено не си клати главата докато танцува  Laughing ).

Семирамида, защо не пробваш с натрошен кекс в кисело мляко? Като постои половин час набъбва и става като каша.

Общи условия

Активация на акаунт