Юлче слушка и расте,даже книжчици чете!

• 9 045
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз само чета, много ми е бушонесто и ме цепи главата  Tired

Джоли, и на мен банана на Хип ми е гаден, но чак кисел... незнам  newsm78 А май и на Ади не й се отрази добре, два пъти съм й давала и беше доста неспокойна тези дни. Незнам дали беше от банана или просто съвпадение.
Греша ли или имаше нещо, че до определени месеци не се дават сурови плодове  newsm78

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 14:16 от *Puhtulka*

# 121
Божеее... чувствам се като пияна!

Мои приятели са се сгодили по невероятен начин, просто щях да получа удар от вълнение, за малко да ми спре кърмата. Достойно за филм, аз съм безмълвна. И щастлива! И ме налегнаха спомени и ми е влюбено....  Ще отида да си полегна  ooooh!

# 122
  • София
Еееее, пърли, няма ли да издадеш малко.. да ни стане и на нас едно романтично...  Crazy
Нека са влюбени и щастливи цял живот! Simple Smile

# 123
Уфф,сега звънях за стола,да поразпитам Tiredбило още рано за този стол newsm78въпреки,че е с 5 положения за гръбчето,ми какво да правя,като нашият му е малък вече Tired.Мислех,че тези размери и килограми дето ги дават са основно свързани с големината на бебето,ма то май не било така Thinkingхм...и сега Rolling Eyes

редакция-Някой беше взел такъв стол 9-18кг.,какво ви казаха в магазина?

Кали, от известно време те чета за стола, но докато дойде ред да пиша или забравям, или не пиша....ии ставам и така все не мога да ти кажа. Столът на Йоанка е 0-18кг Все още го ползва, на 4 години е почти. Не е много едра, но все пак. Личното мми мнение е, че не бих сложила бебе от 0кг там, въпреки, че така го дават, има едно, което се повдига за да стане още по-легнал...За пораснало дете е супер - тя още спи в колата в легналото положение.  Миля, че ще е добър вариант за вас. Столът може да се монтира и обратно на движението. Ето го - от тук - http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5763&lang=1

Иначе захранването при нас минава така -
1 ден оризова каша с кърма- голям апетит. Около 50 мл кърма с каша да стане като гъста боза - изяде я
2 ден - голям смях - само като поднеса лъжицата се е ухилила като репичка и се смее с глас. Мако хапна, повече плю и се смя
3 ден - пробвах да смеся каша с пасирана круша, защото до сега съм й давала да близва и с доста голяма охота се приемаше крушата. Пак смях, съчетан с плюене. Доядох съчетането - доста е добро,опитайте Mr. Green
4 ден - бяхме на гости и пихме кафе  Mr. Green
5 ден - морков - 4-5 лъжици. Ами..не мога да кажа, че преглъща съзнателно. По скоро аз се правя на маймуна и по някаква случайност попада в гърлото....Но не плю, което е добре. Утре и вдругиден ще дояжда моркова. После ще дам картоф, после морков и картоф, морков и тиква и т.н.....Смятам по 3 дни да яде новото съчетание и после ще видим.

# 124
....нали много често съм чувала "пък мойто от 2 месечно е на кисело мляко и нищо му няма"....
И със сол разтривам, мажа с мас, праз и пипер и пак нищо му няма  Mr. Green

Отварят ли си устите вашите бебета като ядат  ... наша Нина все едно ...сърба пюрето...  newsm78

# 125
Отварят ли си устите вашите бебета като ядат  ... наша Нина все едно ...сърба пюрето...  newsm78

Ноеми последните няколко дни отваря широко като види лъжицата. Добре си хапва, ще видим в понеделник  261uu

Джоли, аз преди бях давала на Ясмин пюре ябълка с банан май беше на Хип newsm78 Миришеше много силно (гадно) и на нея сякаш и се поду езика. Не съм давала повече, като беше по-голяма дадох направо суров намачкан банан.

# 126
  • София
Агата,благодаря ти за обяснението Heart Eyes
Навън е неприятно....духа и е по-студено от вчера,прибрахме се набързо Tired

# 127
  • София
Моето нито си отваря устата, нито има апетит, нито се радва, прави много кисели и намръщени физиономии... Особено след първата лъжичка (щото още не се е усетила да избута) е много смешна как се скиселява и след малко изплюва, каквото може...  Joy

А така пием вода  http://www.youtube.com/watch?v=tMAywFDAMYw

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 14:44 от saxophone

# 128
# 129
Боян съвсем съзнателно си отваря устата и ако не побързам, набутва вътре я ръка, я лигавник...
Днес ми хрумна как да си разпределим задълженията около бебето с мъжа - аз храня, той преоблича... Laughing

# 130
Яна е много готина, как само си цели устата с шишето Crazy
Поръчах си индийска храна, супер вкусно! Дано и на Никола му се услади после пикантната ми кърма Whistling

# 131
# 132
Майра, Heart Eyes
Яна е много сладка как се търкаля с шишето  Mr. Green
Доне, Боянчо има страхотни зъбчета  smile3501 Да растат бели и здрави.

# 133
  • София
Да са ви честити! newsm47

Евридика, от къде? Искам и аз да пробвам, ама наистина ли е толкова люто, колкото казват?
А, и малко спам! Ако някой знае тел. и за поръчка на китайско - ще съм супер благодарна! Ние тука имаме в квартала, обаче не носят по домовете, а аз страшно обичам китайско. Като нямаме нищо готвено и нямаме време, все от пицарии поръчваме, вече ми омръзна.

# 134
Дони, 3 ли има вече?

Аз се бях сетила в миналата тема, ама се отплеснах - нали знаете, че се мие от първия зъб  Peace Това е една от най-подходящите пасти 

Веледа също имат бебешка, без флуорид.

Общи условия

Активация на акаунт