Юлче слушка и расте,даже книжчици чете!

• 9 047
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Астарта, чак сега видях какво се крие в подписа ти  Simple Smile Тази песен е много хубава - с мъжа ми я харесваме, както и английския вариант.

Hug
Английският вариант ми харесва повече като текст, а испанският като звучене. Много ми е любима Heart Eyes.

# 151
  • Варна
Страхотна е Ноеми. И Яна. И усмихнатия зъбчо Боян  Simple Smile
Heart Eyes
Някой давал ли е цвекло,сякаш нямам спомен.

Мноог хубави бебета  Grinning
Цвекло обожавам - червено с моркови, лимон и зехтин, днес това обядвах + омлет ...Иве, сока му ли имаш предвид?Знам 4е е полезно,но ...Или варено и пасирано....Кой знае какви ще ги намираме в памперсите червени  Crazy Laughing ...

# 152
Да, ярко червено става. Аз първия път като дадох бях страшно уплашена от резултата, докато се сетя, че е в следствие на цвеклото. Laughing
Но по мои спомени се даваше по -късно, поне по-голяма я помня Йоанка, когато се мажехме с цвеклото...

# 153
Джоли, от такова "ам" още не мога да отуча Деян да го употребява като дума.

Ясен хапна и морков днес. От ден на ден му се услажда все повече. Засега съм рахат, и на двама ни е приятно яденето.
не проявява интерес да сяда и е много далеч от това да седне сам. Това вече ми е познато обаче.

цвекло съм давала на Деян с голям успех. Имах във фризера сурово на кубчета и варях заедно с други зеленчуци. Аз също обичам много - варено, на туршия, с моркови, всякак.

# 154
Имаше ли някаква тайна за премахване на аромата на почва?

# 155
А да се оплача от мойта щерка- не иска нито морков, нито картоф. Държи си устата затворена миналия ден даже се разплака.Няма да насилвам. Утре ще пробвам ябълка. Ако откаже- пробвам и тиква и ако и нея откаже давам оризова каша и ако и нея откаже- остава си кърмаче докато навърши пълнолетие  ooooh!
Явно има и други като нея......а аз се притеснявах.....

# 156
Агата, махнах я вече.

За цвеклото ми се върти нещо, че кореноплодните не са за в началото, ама то и моркова и картофа са такива?  newsm78

А от кога бяха зелените подправки? За малко да купя едно пюре с подправки, уж от 4ти месец, добре че прочетох отзад по-детайлно етикета ooooh!

# 157
трябва да отворя дебелите книги..не помня. /малко по-нататък бяха де. Общо взето аз карах - чета на бурканчето и давам след около 2 месеца Mr. Green
Може ли да ми метнеш на лс, кю или скайп твойте записки за захр. Praynig

# 158
Боян съвсем съзнателно си отваря устата и ако не побързам, набутва вътре я ръка, я лигавник...

Идентичен случай  Laughing Досега не отказва ядене и съм доволна. Някой път много ентусиазирано яде, някой път ентусиазъм нулев, но пак отваря устата, не отказва.

Белинда, за поръчки можеш да поръчваш онлайн. Аз лично знам два сайта: ам-ам (http://www.amam.bg/)  и гладен (http://gladen.bg/)

Боян, Яна и Ноеми много сладки. И Симона е от пияндетата  Wine Glass и се клатушка  Joy

# 159
Ха, ще правят Размяна на Съпруги в България  Mr. Green

Тити, не се бях замисляла. Освен да взема да си отварям устата като няма риба  Mr. Green

# 160
Май,май много пияндета са се събрали тук  smile3534 И моя причислете към тях.Аз му викам,че има остро дупе и затова не може да седи седнал,но пък какво искам от детето то едва преди седмица започна да се върти целенасочено от гръб по корем.Днес установих,че малчо чистото картофено пюре много-много не го долюбва,но виж смесено с тиква...както казвате сам отваря уста и ако не съм достатъчно бърза яде я лигавник,я ръка.Явно като именцето си/баща му/ ще си пада по сладичкото,макар че баща му посмъртно не мога да го накарам да яде тиква.То в къщи досега само аз я уважавах.Да видим след няколко дена как ще е спанака  Thinking Дано го яде,че другите са му големи почитатели.

# 161
Габи също си отваря устата и понякога даже се набира да налапа лъжицата  Laughing Днес ядях ябълка и тя ме гледа едно втренчено и посяга към нея. Приближих я малко да видя какво ще направи и ми сграбчи ръката и я засмука Simple Smile, а като я дръпнах почна да се сърди и да протяга ръчички. Май вече няма да ям пред нея.
Вит. Д отскоро давам, но не редовно, въпреки, че тук педиатърката всеки път ме пита дали давам всеки ден  Rolling Eyes
Ноеми, Боян  Яна са много сладки. Гледах и някои други клипчета на Яна, на мен ми се струва, че си яде ок  Thinking, поне от тези, кото видях де.
Джоли, спомена, че си правила бананово пюре - от суров ли или го бланшира малко?
Мен майка ми също ме е кърмила само 2-3 месеца, защото после е забременяла и са й казали да спре  Close, но не съм я питала с какво ме е хранила после  Thinking
Габи и тя не може да седи стабилно все още, но се набира да сяда де.

# 162
Belinda, оттук поръчах индийското. Не е много люто, но всички ястия са пикантни, а някои са наистина много люти Simple Smile
Освен вече препоръчаните ти сайтове за доставка на храни, виж и bgmenu.com. Те ми бяха клиенти преди (работила съм в ПР агенция) и много поръчвах от тях. Сравни обаче цената на доставката на 3те сайта - не си струва да поръчаш китайски ориз за 3 лв и да ти друснат още 3-4 лв доставка! Stop

# 163
Милена, количката е "Ерика", но сега като отварям каталога в интернета и каталога в магазина, виждам разминаване. в теглото. В каталога в магазина е дадено 5 кг, а в интернетския -6,5 кг. Едва като попита и отворих, видях разликата. Не знам кое е вярното, избирала съм само по този критерий и ако е по-тежка.... newsm78
http://www.momentofpeace.net/2008/summer_chipolinо
Като съм била бебе, са ми давали АМ - имало е Симилак, май е ирландско? Не че не съм била и на кисело мляко, но е имало алтернатива. почти всички сте по-малки от мен, не може да не е имало някакъв вид АМ по ония времена.
Банан още не съм давала. преди време опита да гризе банана, който ядях аз, но само от леко посмукване така се одриска ooooh!...Скоро няма да предложа пак. На батето съм давала за закуска, пасиран с прясно мляко, след годинката.  Не съм любител на зеленищата,  и разните му там зелета, броколи,цвекло и пр. и затова не давам на детето нещо, което не бих яла самата аз.  Сега даже захранвам много по-бавно и внимателно, отколкото батето, на 5 мес. беше записан на детска кухня и лапаше картофено пюре със сирене. И генът е важен, не само средата

# 164
Имах много да казвам, но ми е тъпо и не ми се пише. Относно "нищо му няма на детето от еди какво си" няма как да се знае. Щото аз имам проблеми със стомаха, които сега на 20 и кусур се проявиха, сигурна съм, че ако майка ми не ме беше черпила с кис. мляко нямаше да е така Crossing Arms  Или е от зодията, нали и аз съм Рак, с чувствителни стомаси сме. Иначе и аз съм яла Хумана, но на един по-късен етап, не непосредствено след отбиването.

Лактана био взех, благодаря ви. Викам на мъжа ми я виж колко съм спестила с това кърмене, ега ти скъпотията е вярно Rolling Eyes

Анна не е качила нищо за 1 месец, а на ръст е дръпнала само 1 см. Кърма си имам, усещам я как слиза всеки път, когато тя суче.
Гадно ми е, че не иска да яде пюрета, въпреки всичко изчетено за алергии, че не е готова и т.н. Ще я пробвам и с оризова каша, но ще сложа АМ, без това купих.
Мен ме изморява това неспане, признавам си. Искам да спя поне 3 часа нощно време. И даже си мисля да й дам довечера добавка, да видя какво ще става. Почти съм сигурна, че няма да суче от шишето, но да видим.

Витамин Д не давам, не съм давала, няма и да давам.

не давам на детето нещо, което не бих яла самата аз.
И аз съм на този принцип, риба не ям примерно, а Пепи се оказа голям любител.
А за кухнята - тя е от 9 месеца, как са ти позволили?

Общи условия

Активация на акаунт