Юлче слушка и расте,даже книжчици чете!

• 9 047
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Доне, честито зъбчета!

Майра, на колко градуса държиш бебка?

# 136
Деница, около 19-20 е в хола. Ама не я държа по боди де - тук се заигра много хубаво просто, докато беше в режим на изчакване Laughing каката викаше от тоалетната 

# 137
Ох, олекна ми!  Laughing

# 138
Майра, двечки са, но в момента пробива третият - горед ляв кучешки. Много го мъчи, даже в момента Боян е леко топъл. Цял ден не е спал, събужда се с рев, даже на разходката подремна за 20тина минути. А зъбът дори още не е съвсем долу...
По повод на обличането... вкъщи е много топло - 22 градуса и аз се разхождам по тениска, анцунг, боса... обаче, нали е зима, детето съм го облякла с боди с дълъг ръкав и ватиран гащеризон и терлички.  И така го държа поне седмица.. Междувременно забелязвам, че докато го кърмя, се изпотява.. Започвам да се притеснявам аз, че може би това е признак за рахит. Отне ми цял ден да вдяна, че вероятно му е горещо. Като го оставих по боди и чоропогащник така се разведри, почна да крещи, да рита, да си лапа краката... и най-важното, не се изпоти повече, а си беше топличък.  newsm62

# 139
Страхотна е Ноеми. И Яна. И усмихнатия зъбчо Боян Simple Smile

Алекс отваря широко уста и лапва, ако лъжъцата е по-пълна изсърбва, което не е могъл да поеме. Ако се забавя почва да рита с крака и да се навежда към мен с отворена уста и протегнати ръце. Понякога бърка с език в лъжицата и се смее. Абе забавна работа е т'ва храненето, особено като започне да бръмчи с пюре от морков в бузите.

# 140
И моят Мариян щом види лъжицата си отваря широко устата и лапа като ламя!И днес реших, че ще го оставя да изяде колкото иска каша и той омете 90 мл и забрави ,че трябва да пие мляко 5 часа Shocked
Да попитам понеже ми остана от кашата ,дали мога да я дам довечера при положение че е правена към 11 часа със кърма събирана 24 часа!?Не ме е яд за кашата ,а за кърмата ,защото ставах и в 4 през нощта да се цедя за да не правя кашата с вода!Малко се е втечнила ,ама на вкус си е същата!
И още един въпрос Simple Smile дали може да давам каша вечер(това с надеждата ,че ще забрави като днес да яде 5 часа и аз ще спя толкова много Sunglasses Laughing)

# 141
  • София
Душичката, нищо няма да й има на кашата, но просто няма да е каша Laughing Кърмата съдържа ензими, които разграждат въглехидратите и колкото повече време минава, толкова по-рядка ще става. Може да я дадеш довечера от шише с голяма дупка на биберона, ако имаш.
А, и нали става дума за количество в друг съд, а не от този, от който вече е яло детето? Ако си бъркала с олигавена лъжичка вътре, хвърляй остатъка.

Ноеми вече направо си седи стабилно, браво Hug Боб се кандилка като пиян морков hahaha

# 142
Страхотна е Ноеми. И Яна. И усмихнатия зъбчо Боян  Simple Smile
Heart Eyes
Някой давал ли е цвекло,сякаш нямам спомен.Интересно ми е как го приемат децата.Доста хора не го харесват,та затова питам.
Незнам дали писах,че Катя иска да купувам плодово пюре за нея.Като бебе не ги кусваше,сега прояде CrazyДругата лудория която измисли е да сложи един памперс и се изпишка в него  ooooh! Гледам си две бебета  Whistling

# 143
Майра, страхотна е Ноеми. И ние имаме същата играчка, но Рая още се кандилка, подпира се на ръка да не се дрънне на пластмасата и ме вика да я вдигна, Голяма е принцеска.
П.С. не се отваря линка със схемата ти за захранване. Да не би да си я махнала...

# 144
Белинда, ние ще сме от последните седнали. Не само защото се родиха накаря нашите бебета, но и защото са момчета. Ще почакаме още Tired Вече много ме мори това, че не бива да сяда.

# 145
Страхотна е Ноеми. И Яна. И усмихнатия зъбчо Боян Simple Smile

Алекс отваря широко уста и лапва, ако лъжъцата е по-пълна изсърбва, което не е могъл да поеме. Ако се забавя почва да рита с крака и да се навежда към мен с отворена уста и протегнати ръце. Понякога бърка с език в лъжицата и се смее. Абе забавна работа е т'ва храненето, особено като започне да бръмчи с пюре от морков в бузите.

леле, пърли, като чета направо ти завиждам. Йоанка беше супер злояда, Рая още е рано да кажа де, но само първия ден щеше да ме изяде и мен, заедно с лъжицата и паницата. Ако не се променят нещата - заменям само за едно хранене датето си за ящно Mr. Green

Понеже пропускам доста - за анкетата - с каква цел да ги ползваме тези неща - за прохождане ли? Аз не бих ползвала нито едно от тях с цел прохождане. Имахме проходилка, но слагах Йоанка само за да отида в тоалетната, да не се сърди, като й доскучее или като трябваше да измия чинии. Нито съм я държала да ходи, нито някакво други приспособляния. Проходи сам сама на 10м и 3 седм. Ден след РД на татако си - както си стояхме в кухнята и тя си дойде със засилка Simple Smile))

# 146
Белинда, ей тук имат всякакви видове кухня за поръчка.

Индийската на мен ми действа различно - зависи какво хапваш. Колкото до лютотото - свиква му се след 5 минути ядене.

И в къщи е към 22-23 гадуса. Ния я държа по боди с къс ръкав и отгоре тънка памучна пижамка. Ама винаги слагам чорапи, че така съм я свикнала още от преди.

Сакси, Ния не искаше да си отваря устата по едно време. Та започнах да ям едновременно с нея - една лъжица за нея от нейното пюре, една лъжица за мен от моя обяд. И всеки път казвах "Ам". Сега казвам 'Ам' и тя си отваря устата. Като не иска да яде повече и да казвам и да не казвам "Ам" не иска да си отваря устата.

Майра, много стабилно седи Ноеми.

# 147
Боб се кандилка като пиян морков hahaha

Още ли си пийваш с мъжо след вечеря? Joy

Хех, Агата, ама той е мъж, трябва да се храни, за да не заслабне  hahaha

# 148
Яна, Ноеми и Боян ми създадоха настроение Grinning. Много са сладки Heart Eyes

И Илия отваря широко уста пред лъжицата и се кара, ако се заблея нещо и се забавя Grinning. Днес обаче не ми хареса пюрето от тиква с ябълка, което му предложих на следобедна закуска. Пак ядеше, но се разсейваше, оставаше да му изтича от устата, абе никакъв ентусиазъм не вложи. Ял е тиква и друг път, но не съм забелязвала да не му харесва.

Дуци, Лактана Био видях днес в магазин Ванеса. Но всъщност ти е много далече. Ако не намериш на друго място, може да ти взема, пък да измислим как да се видим да ти го дам.

# 149
  • София
Астарта, чак сега видях какво се крие в подписа ти  Simple Smile Тази песен е много хубава - с мъжа ми я харесваме, както и английския вариант.

Общи условия

Активация на акаунт