Юлче слушка и расте,даже книжчици чете!

• 9 067
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Донка, дано и нашата количка излезе толкова здрава. Hug
С Иван ползвах от щерката на братовчедка ми  и много бързо се счупи. Те бяха я ползвали само едно лято, ние също. В края на септември Х -образната носеща тръбна конструкция под седалката се прекърши на мястото на съединяването и не можа да се поправи. септември- ни да купуваме нова, ни да не купуваме... Накрая така и остана, направихме го дефинитивно пешеходец на 1г. и 8 мес. Беше Хаук

# 181
Оф ,не ми се мисли каква беля можеше да стане!Направо съм си за убиване!
Оставих мазнина на котлона да се сгорещи ,за да изпържа яйца и дойдох да чета във форума Banghead уж нямаше и две минути и като  тръгнах за кухнята само видях отражението в прозореца на горящия тиган,ама такъв огън ,че помислих че вече се е подпалила и кухнята!Хвърлих детето на дивана в стаята ,сграбчих тигана сложих го по средата на кухнята и единственото което видях в черния дим е беше една кофичка в умивалника с вода!Хвърлих я върху огъня,което беше също супер ,супер тъпо,защото горяща мазнина не се гаси с вода,но това ми роди мозъка!Съответно пламъка стана още по голям,тръгна по ръката ,но успях да го загася с другата и слава богу и тигана беше угаснал!Е не ми е изгорена много ръката ,но още ми треперят краката ,а пораженията не знам как ще ги изчистя!Добре ,че мъжО няма да се прибира събота и неделя ,та да замажа положението!Ако разбере ,ще ме убие!
Направо леко се отървах ,а само като си помисля,какво щях да правя ,ако беше станал сериозен пожар детето ли да спасявам или майка ми да извеждам!Оф никога не правете като мен!Това ще ми държи мокро още много време!

# 182
Добре, че се е разминало. Много ли е изгореното?

# 183
Не е много ,няма мехури само е зачервено!

# 184
Душичка, много перипетии с тебе  Hug

а пък ние днес си направихме русенска форумна срещаааа  smile3534
ето и снимки
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.editAl … a74a-b872164a7b6d
 а ето тук и новото ни занимание  Grinning
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&a … ;imageID=19213231
а тази снимка е специален поздрав за Янчето на Сакси  Laughing да гледа и да се учи  Hug
http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&a … 09&i=19213229

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 09:20 от маякуб

# 185
  • София
Оле Душичка,милата Heart Eyesмалкия дявол е бил Hug

# 186
Мажи нещо. Дефламол, от бабешките - белтък от яйце, мас се сещам.

# 187
Душичка, Hug
Катче, много тежко ти е било. Тази температура баткото ми държа при един грип, а как си понесла с бебето - не знам.

Индиа, на 4-5 ден можеш да даеш цялото количество пюре - около 15-190гр.
Щом го приема без реакции и с желания, можеш и морков да въведеш после.

# 188
Душичка, добре че си реагирала навреме Hug. Представям си какъв шок е било. Клипчето с Тигърчето и чорапа е много сладък Heart Eyes

Мая, снимките от срещата не ми се отварят, другите успявам да отворя newsm78.

# 189
  • София
Ние с мъжа ми ще излизаме,чакаме бабата и 1dating dance

# 190
  • София
Бобо има нов номер - поема си дъх през носа, скърцайки сякаш е работил в Кремиковци 25 години Shocked Звучи зловещо, направо ми настръхват косите. не знам защо го прави, ужасно е...

Цвекло дадох на 7 или 8 месеца. Нитратно се води наистина, но пък е бъкано с желязо. Освен това сладни и повечето бебета го обожават.

Според мен не е правилно да лишаваме децата от нещата, които ние самите не ядем, особено ако става дума за полезни неща. Това, че собственият ни вкус е кофти не значи, че трябва да лишаваме децата си от възможността да формират вкус към различните храни. Аз например никога през живота си не бях яла овесени ядки, докато не родих Ники, покрай него ги опитах, ама пак не са ми особено любими. А той хапва с кеф Simple Smile Ето и Дуци е написала за рибата. Също така съм забранила на мъжа ми да капризничи на масата пред детето, защото гледа от него. Ако не иска нещо да яде - да не яде, ама да си мълчи. Иначе каже ли - оо, това е гадно, малкият след наго - оо, и аз няма да го ям Crossing Arms Не бива така.

Душичкоооо Sad Hug
Катче, много лошо бе Confused

# 191
  • Sofia
Джоли, това е просто нормална фаза, спокойно. Ето прочети:
http://semeistvo.rozali.com/doktor-bebe/p7407.html

# 192
Уф ,направо съм си за "набиване на канчето" и някой да ми каже ,че съм "куха лейка"
Сега ,детето ще си спи,а който си няма работа и мъж Mr. Green отива да си чисти последствията от многото мозък дето го имам в главата! #Cussing out
Катче ,наистина много неприятно това с температурата Hug и бързо да и се оправя хемоглобина на малката сладурка!То нали е нормално да има анемия на тази възраст,това докторката ме предупреди като пусках изследвания на Тигъра!
Мая иска да се логнем за снимките от срещата!

# 193
  • София
Душичка spoko Важното е че се е разминало, пийни си една капачка Бейлис и се успокой  Hug

Все се каня да ви питам: вие кога правите изследванията - преди или след ваксината? На мен лекарката ми каза да изчакам да минат поне двайсетина дни след последната хепатитна ваксина и тогава да я заведа да й вземат кръв  newsm78

# 194
Душичката, много неприятно.  Hug
Това за пореден път ми подсказва, колко съм се увлякла с този форум и аз по много стоя тук.

Катче, днес гледах снимката на Магдалина и се чудех, къде изчезнахте....  Heart Eyes

За вигантола и аз ще се изкажа. Знаете, че ми е болна тема. Симона се роди с много малка фонтанела и винаги е била много деликатно колко да се дава, хем да не се затвори фонтанелата, хем да не се стигне до рахит. Посъветвах се може би с 5 педиатъра (и ортопеда вчера) и всички казаха, че фонтанелата не е хубаво да се затвори много рано, но рахита е къде къде по-опасен. Ако ващите бебета са с по-големички фонтанели, не смятам, че има проблем да си давате витамина, но вие си знаете. Както и да е, за да успокоя (не помня кой започна това с витамина в тази тема), че четох тука в БГ-мама че потенето при рахит е много обилно и няма как да се сбърка с обикновено потене. Друг признак е стряскането по време на сън. На Симона още и е отворена фонтанелата, макар и мъничка и аз и давам по капка на ден, всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт