Юлче слушка и расте,даже книжчици чете!

• 9 046
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Шада, какво стана с котката?

Все още е у нас  Confused  дала съм ултиматум на собственика  Naughty ако до края на месеца, котката все още е при нас, се изнасям  Crossing Arms

# 46
  • София
Много семейства заместват АМ с кисело мляко заради цената Tired , но на каква цена.......

# 47
  • София
Много семейства заместват АМ с кисело мляко заради цената Tired , но на каква цена.......
Може би говоря така, защото не съм го изпитала на гърба си, но при положение, че не кърмя по-скоро аз ще се огранича в яденето, за да има АМ за детето. Пък и специално това сем. не е чак толкова зле фин.

# 48
Нинче, същите тулупи са продавачките. Неприятно, но в Малечко примерно, като са много учтиви, едни цени имат Whistling

Инка, много е красив чувала, харесва ми. Със здраве да си го ползвате, според мен дълго ще да е, много е голям.
Чанта ползвам от Ларедут, втора ми е вече, но и тя издиша. Големи боклуци са, не се лъжи да си купуваш(чат пат пускат в Продавалника). Имам и една червена, но нея си я пазя като започна да вдигам облегалката. Трябва ти някаква тумбеста чанта с дълга дръжка, която да опъваш и да застава под самата количка. Дано разбра нещо, че как обясних ooooh! Обмислям покупка на такава чанта аз, от колецията на Самсонайт:

# 49

Проходилка няма да ползваме и по тоя повод днес една колежка на майка ми (бебето е октомврийче) я питала от кога давам кис.мляко на Яна, че тя вече почнала да дава.  Shocked  и то защото АМ било скъпо (а не кърми бебето, понеже я боляли зърната)  ooooh! и от другия месец щяла да му взима проходилка....   Shocked

ухаа, изби рибата  Peace то има ли три месеца детето?
Една бивша моя съседка  родила някъде ноември. Декември, баш по празниците, й секнала кърмата - тя така решила. Бебето ревяло неистово/ние вече знаем, че това е криза на растежа  Naughty /, а педиатърката не вдигала телефона. И понеже съседката била неинформирана, захранила на 40 дни с кисело мляко, не с АМ. така я посъветвала майка й. Съседката ми е младо момиче все още. Е, за щастие, не се е случило нищо.
Друга моя съседка/това кв. Левски е голяма работа/ беше безработна, получаваше 100 лв от социалните, но си купуваше цигари, че по цял ден гледала детето и се изнервяла. И понеже нямаше пари за друго, правеше на 7месечното си бебе степче да пие.

толкова го спрягат този Додсън, че напук няма да го прочета.

ра2, разбирам. Когато детето напира да ходи, а още не знае да пада, е кофти.

# 50
  • София
Сакси, за съжаление на някои толкова им е акъла  ooooh! Сестрата на мъж ми чакаше с нетърпение да почне киселото мляко и го даде доста преди годинка, не защото нямаше възможност за АМ. А когата разбра, че до навършване на 5м Ади не е яла нищо освен кърма и АМ реакцията й беше 'горкото дете'  #Crazy
Иначе за болящите зърна... донякъде я разбирам, изпитах го на собствен гръб  Cry

# 51
По Коледа като бяхме на гости на свекърите, Анна беше кисела, а етърва ми като разбра, че още не съм я захранила вика то за това е криво детето, дайте му да яде.

В интерес на истината мислех, че само ромите дават кисело мляко на бебетата Tired

# 52
Само едно записче засега, утре ще ви чета Simple Smile

# 53
  • София
*Puhtulka* , ти имаше истински проблем, не просто болезнени зърна... а за "горкото" дете ми е писнало да слушам. Баща ми миналия ден ми рече да оставя Яна и да си ходя в сф и като се върна след 3м малката щяла да 'плющи' боб с наденица и да спи по цяла нощ  Joy Joy Joy (Шегуваше се, естествено, въпреки че мен са ме отбили на 2м и са почнали с киселото мляко   Tired)

# 54
  • София
Дуци, така ли - значи сигурно няма и да отида.
Иначе продавачките в предишния Малечко бяха много готини и ни бяха приятелки. Те първо опознаха мъжа ми, който прибирайки се все купуваше някоя играчка за Билянка и бяха партия с него и той ги бъзикаше, че жена му ще го изгони от вкъщи с тези подаръци всеки ден и те му бяха предложили да махат етикетите предварително  Simple Smile Но ние само играчки и дрешки сме купували де - другите колички и т.н. наистина бяха много скъпи. Сега в новият Малечко съм влизала само 2 пъти и персонала е друг и не останах с много добри впечатления.
Сега Пигиса ми е на мода. Преди почти всеки ден ходехме, като излизахме по-често,а и нали ми е от другата страна на булеварда, та ми е наблизо, а и още 1-2 магазинчета в квартала.

# 55
А, ми ти си близо значи, като се запролети можеш да се присъединиш към надежденските срещи.

Сакси, мен също с това са ме захранили, но на 4 месеца, само три месеца майка ми ме е кърмила. Но тогава не е имало адаптирано и т.н. Tired

# 56
Бррр, Шада - това сигурно ли е, че жълтото е за момче? Специално обърнах внимание на аптекарката и тя ми гарантира, че жълтото е за момиче  newsm78

Брр, според консултацията със свеки (Пепи й е казал и нямах мърдане) та описах какво точно ми има на корема, каза че звучало като начален стадий на херния. Може би ще дойдат за уикенда и ще донесат столчето и тогава ще ме види. Не ми се ходи нещо по лекари тази седмица. Взе да ми писва.

А,да - ситуацията с Ния става сериозно  Laughing След вчерашната среща с кинезотерапевтката се научи да се обръща от корем на гръб и сега се търкаля и шава много. Вече сериозно се замислям за килим, че диванът няма да върши работа вече.
Джулс, все забравям - ама тя Дари от трудното е започнала - от корем на гръб. Старателна малка мишчица  Heart Eyes

Ра, сега като обясни разбирам защо може да са полезни каишите. Като бях пред Белия дом за първи път видях дете с каишка. Беше към 4-5годишно. Майката (една Огромна лелка) беше сложила каиша, за да ограничава пространството, в което се движи детето и да не тича след него  ooooh!

Като заговорихте за Веледа - все я хвалихте и днес купих от мостричките бебешки крем за лице  Sick и олио от Арника (него не го съм го тествала). На крема му е ужасно силна миризмата. Не знам дали мога да й го мажа. То какво излиза - че Веледа е немският еквивалент на Икаров, само дето май Икаров нямат бебешка серия  Whistling

# 57
  • София
Мен пък след 3-4мес са ме хранили с Хумана, а баба ми се е криела и тайно ми е слагала захар в киселото мляко  smile3534

# 58
  • София
ТО няма проблем , че са ни хранили едно време с кисело мляко ама истинско , а не като сега Whistling
Моето раче преди малко  лазеше напред и почна да лази с дупето назад  Joy явно ще да е истински РАК, най приятното беше , че докато правеше тази магария се ядосваше и каза МАМА Heart Eyes

# 59
  • София
Много се дразня, когато обяснението за всеки един плач на Дея е "че е гладна". Аз съм с нея по цял ден и си познавам детето и като ми дойде някой от някъде си и веднага почне "ами гладна е", а тя е яла преди 5 мин. и аз си я познавам и знам, че не е от това, направо ми идва  bambam

А за бабите и дядовците - те винаги са "спасителите" за детето от "лошата" му майка, която не иска да му дава мед или салам или др. подобни "подходящи" за него нещица  Simple Smile Със свекър ми аз не веднъж съм влизала в пререкания относно моите забрани  и той като каже "ами виж, яде го детето" - ами как няма да го яде, като е сладко например. Ако не сме ние възрастните да контролираме и избираме за децата си, кой да го направи. В крайности не изпадам, но да дадеш вафла Боровец, която на мен ми е супер сладка на едногодишно дете за мен е лудост направо.

Дуци, аз съм в Света троица. В парка Света Троица съм отгледала Билянка като бебе, но така и не успях да дойда на някоя от срещите там, а с Дея съм ходила само веднъж. Все в друга посока са ни разходките, но като се оправи времето съм на линия. Аз от разстояния не се плаша. И с двете деца навъртам километри /макар и визуално засега да не ми личи Grinning/  - и пеша до южния парк съм ходила, и до центъра редовно и така ...  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт