Бъдещи мами - ЮЛИ 2009 Тема № 11

• 13 324
  • 327
  •   2
Отговори
# 195
Virginity, честит тожден ден и то мен, много лубов и здраве, пък щастието ще се стовари с бебока.
  party002   bdbaloni

# 196
Virginity, честит рожден ден! Желая ти здраве и много щастие!  newsm59 

Вили, да ти е жив и здрав рожденика!   ura

# 197
  • София
Вирджинити, Честит Рожден Ден!!! Живи и здрави ти и всички около теб и в теб Wink! Ето поздрав за празника http://www.vbox7.com/play:e5fdbb1a ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ   ura

# 198

Virginity
Много да си здрава, щастлива и обичана и прекрасно пуФкаФко бебче през юли! Виждам как ще се изпонапием всички бременни с този Бейлис, както сме отвикнали от алкохола, поне бебетата ще спят като къпани после  Crazy

Вили, честито и на твоята половинка, много да те обича и глези, а после и много да помага   bouquet

Честит имен ден на всички празнуващи   Hug

На мен ми се стори, че усетих леко гъделичкане от вътрешната страна на корема и много ми се иска да мисля, че е било бебчето. Това беше преди седмица и от тогава не съм усещала нищо. Нямам търпение вече да ме риткат краченца  Heart Eyes.

# 199
Момичета, знаете ли колко струва БХС? че нещо ме обзеха съмнения за цената

# 200
38 лв + 2 лв. вземане на кръв.

# 201
а така  Thinking
моят доки в Пловдив ми каза 70 лв., на ЖК в Карлово ми казаха 50лв. ... ясно, че зависи къде ще отида за изследването, ама чак такива разлики ....

# 202
Virginity честити роджден ден!!! Много сбъднати мечти!!!   bouquet

gracia777 относно спорта - три пъти седмично ходя на пътека по 60минути със скорост 6-6.5км/ч изминавам между 5-6км. Освен това правя ограничен набор от упражнения за крака и дупе. Спортът макар и твръде ограничен много добре ми се отразява Simple Smile

# 203
  • USA
Честит Рожден Ден, Vorginity.Пожелавам ти здраве, щастие , късмет, и едно хубаво здраво бебче.  newsm67
Здравейте на всички.Едва ви изчетох.Почвам наред.
За сухите крака, моите в началото , когато не ги мажех с нищо ме сърбяха също много и стигах до рани, но след като ползвам вазелин, не ме сърбят и всичко е наред.
За дрехите, аз не мисля да си купувам дрехи за бременни, първо не ми харесват и второ са достатъчно скъпи за да се ноасят само няколко месеца.Най-вероятно ще си взема някои анцунг, които да ми е удобен.Единствено бих си купила , ако работата ми го изисква, но в моя случайне.
Относно килограмите качила съм около 5 кг. Sad и много се притеснявам че са доста, но на мен все още ми се гади и повръщам, и се налага да ям често дори и да не съм гладна, за да ми мине.Нямаше да ме е яд ако бях някоя едра жена, аз аз съм дребна и с толкова кг.+ не е добре.
Има ли някои проблем със слюнкоотделянето, на мен ми се събира на гърлото, и това ме кара да повръщам Sick, пречи ми да преглъщам.
Друго странно нещо което забелязвам от два месеца е, че на зърната ми има едно като коричка бяла, и когато реша да я махна направо остава дупка. newsm78Някои има ли такова нещо и знае ли от какво е ?
За ходенето до тоалетна, аз ставам от самото начало по един, най-много два пъти на вечер, но през деня, имам чувството че ходя на всеки 5 мин.
На шефа ми дъщеря му беше бременна, трябваше да роди май месец и преди две седмици го махна , защото и покажа висок риск при синдрома на Даун.Предполагам че е била между 5 и 6 месец, така че е възможно да се махне, но дай боже на никoй да не се налага. PraynigВече чувам за два случая при които е имало висок риск при синдрома на Даун, но са се родили нормални деца.
Това е засега от мен.  Hug Hug Hug

# 204
  • USA
Момичета, много се извинявам, качих няколко снимки в албума, но без да искам съм ги повторила Embarassed, ще може ли някой да изтрие повтарящите се и да ми сложи името отдолу.Последните 6 снимки заедно с повтарящите се са мои.Отново се извинявам.Благодаря ви.  Hug Hug Hug

# 205
Здравейте!
Нямам време да пиша много, пък и не съм прочела последните две теми, ама вие както не пишете, така сега нямате спирка. Браво!  Simple Smile
Включвам се само да честитя /макар и на патерица/ рожденият ден на Виржинити и да й пожелая много здраве, щастие и едно малко здраво бебче през юли!   bouquet
Честит рожден ден и на половинката на Вили - да бъде здрав, грижовен и любящ съпруг и татко!  Hug
Поздрави на всички!

# 206
  • Видин
Добро утро  bouquet
В голям месец се предизвиква раждане със системи и всичко протича като при нормално раждане - с разкритие и т.н. Дано на никой не се налага да премине през този ад  Praynig
Ние с милото днес празнуваме първата си годишнина семеен живот и минавам да ви почерпя по повода :

# 207
Аманита, честито мила, ние другия месец на 25 започваме 10 години откакто сме заедно и 2 от 3 от съвместния ни живот.

Добро утро на всички останали.

# 208
Добро утро , мили момичета !
amanita   Честита годишнина и сладък семеен живот ! Бъдете дълги , дълги безоблачни години заедно !
Melolontha имам Т на Хашимото - понижена функция на щитовидната жлеза и високи антитела , който много искат да я унищожат  ooooh!Пия Л- тироксин и всеки месец по време на бременността съм на контролен преглед при ендокринолога .Заболяването започна да се развива по време на първата ми бременност и вече няма как да бъде спряно .С приема на хормони се забавя .Ако се интересуваш от повече подробности и нещо конкретно пиши на лични  Wink
Дидикар знам аз колко по късно идат ритниците и за това се стреснах . Laughing С Нана усетих първите шавания чак в 21-в г.с. а ритниците и недоволните и вечно търсещи място крачета далеч по късно  Rolling Eyes
Благодаря на всички за пожеланията за моята половинка ! До сега е бил грижовен татко , дано и занапред да ми е опора ,че сме си самички и трябва много да си помагаме  Simple Smile
За ходенето до тоалетна още ставам нощем , писна ми вече , ама няма как .Едно дето малката още си реве и бълнува насън та не се наспивам , друго че ми се пишка по веднъж или два пъти ..кога ще се наспя направо не знам  Rolling Eyes
Дано само номер две да е по кротко от сестра си и да спинка повече ,че иначе съм си кандидат за лудница  ooooh!
Стискайте палци !
Хубав ден и много целувки на всички ви .Аз се боря с гаденето и след малко се захващам усилено за работа !
До скоро!

# 209
Здравейте момичета,

Минавам да поздравя Вирджинити, Вили и Аманита за празниците им. Само най-хубави неща да ви се случват. baby_neutral
Аманита, тия бомбони, дали има някакъв невиртуален начин да се докопам до тях?! Laughing

И аз съм се замислила да си намеря някакъв удобен курс с упражнения за бременни, защото усещам, че много ми липсва движение. По цял ден съм пред компютъра и колкото и да ставам за кратки разходки, усещам, че ми се натоварва кръста и в края на седмицата съм така: atwork

Общи условия

Активация на акаунт