Бъдещи мами - ЮЛИ 2009 Тема № 11

• 13 304
  • 327
  •   1
Отговори
# 210
  • варненка от София
Добро утор момичета, темата отново е набъбнала и аз нямам сили да ви изчета  Embarassed

Много поводи за празнуване е имало, да е жива и здрава Virginity , пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, защото това сега е на дневен ред, освен това много здраве и късмет.  bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на всички именници, както и на мамите празнували годинишнина. Hug

Видях, че сте обсъждали понижената функция на щитовидната жлеза, аз съм с такава и също съм на Л-тироксин. Дори миналата седмица си направих изследвания при ендокниолога, но все още чакам резултатите. Иначе хаповете си ги пих и по време на предната бременност, после по време на кърменето ги спрях, ендокриноложката, която вече смених, ми каза да ги спра и аз една година не го пих Tired, след това възстанових курса на лечение. Така че мамчета с този проблем, да занете, че хапчетета не се спират дори и по време на кърмене, възможно е през бременеенето да се намали дозата на Л-тилоксина, защото щитовидната жлеза на бебо се оформя в 13 г.с и започва да действа и помага на майчината, но за това са необходими постоянни и редовни изследвания. Сори за лекцията, ама се оказва, че има още майчета с този проблем и е добер да си споделяме тези неща Blush

Иначе аз отново съм болна, отново си повръщам с пълна сила и най-шокиращото за мен е безсънието. Не мога да спя нощем и това си е. Събуждам се в 3, 4 и се въртя насам, натам и не мога да заспя. Заспивам обикновено към 6, та добре, че каката ми позволява да спя до 10, иначе ще е някакъв ад. Предната бременност си спях като пънче, сладко, сладко, но сега не зная какво е това чудо. Заспивам адски уморена и се наспивам в 3  #Crazy ooooh!

Аз също като Вили. се надявам на послушно и сънливо бебе, каквато ми е каката, че хич ме няма в ранното ставане, моля се поне в това да си приличат  Embarassed

Така, оплаках ви се, сега мога да отида да дочета назад какви сте ги вършили  Whistling

# 211
Поздрави и честито от мен на Virginity и Вили!!!
Желая ви от сърце нестихваща любов, добри приятели и безмерно щастие!    bouquet

amanita Честита годишнина !!!
Аз ви пожелавам да сте преди всичко живи и здрави,
да може винаги да разчитате един на друг,
да се подкрепяте, уважавате и обичате винаги.
Сътворете своята приказка и бъдете щастливи!

# 212
  • София
Amanita, честита годишнина и от нас ))))) Да ни черпиш за платинена годишнина !!!

Аз се включвам в темата за движението - вчера направих една 2 часова разходка в парка . подейства ми много , много добре. дори не се уморих толкова, ако имам по-честа възможност ще повтарям разходките. е , може би не усетих защото се разхождах с приятелка и не спряхме да говорим , но беше страхотно. Живот и здраве като се махна от работата, смятам да наблегна на движението, нямам търпение... днес станах с едно особено щастливо чувство, въпреки, че цяла нощ сънувам кошмари от рода, че лекарят ми е шарлатанин, че са ми объркали часовете  Crazy .. обух си новите дънки за бременни и тръгнах за работа с това щастие в сърцето от предстоящото хубаво бъдеще  Heart Eyes много се разнежих .

марулка, както и на останалите мами с повръщане им пожелавам много скоро да отминава. аз също от време на време повръщам, но вече знам от какво - става ми лошо от портокал, лимон и спагети...много странно, а как ми се ядат.

Медула, какви голями момичета имате, хубавици . Да  са живи и здрави!

хубав ден на всички и да не забравя , че изглеждаме страхотно всички мами на снимките  и татковците и те  Hug

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 11:14 от galeto123

# 213
Момичета, знаете ли колко струва БХС? че нещо ме обзеха съмнения за цената
На мен за кръвното изследване ми взеха 48лв.

# 214
Ей, момичета. Току що успях да доразгледам албума със снимките. Няма такива красавици просто.. Само най-хубавите сте се наредили. Hug

# 215
marulka_s  л - тироксина не само че не пречи на кърменето , но и правиланат доза е  съвместима с успешното пройзводства на кърма .. влияе правилно  на лактацията  .Тази твоя ендокриноложка е за убиване  ooooh!

galeto123 насторението ти просто е заразително !  Hug
Разхождай се всеки път когато и колкото можеш .Влияе прекрасно и на теб . Само чакам да се стопли и да извеждам след ясли дребната в парка , че и аз цял ден си седя на д-то и какви проблеми от това седене мога да си докарам аз си знам ... Tired
В този ред на мисли искам да си идва пролетта !
В момента пия сок от гейпфрут , малко ми помогна за гаденето . Rolling Eyes

# 216
Amanita - честита годишнина и сладък семеен живот и много  txtloves
Аз ще се включа по-късно в темата, днес от много спане изпуснахме градината.И сега ще изкарам малката на разходка.

# 217
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ, РОЖДЕННИЦИ И ТЕЗИ С ГОДИШНИНИТЕ - Е НА ПАТЕРИЦА
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ!!!

Цветен прашец - за пишкането и аз стават между 5 и 10 пъти на нощ. Просто няма наспиване. Имаше едни 3-5 дни - никакво ставане. Ей, какъв кеф... Но сега пак ставам средно по 3 пъти на нощ, но май започвам да свиквам  Sad

Джиджито - товда за хемороидите е доста неприятно, но сега има доста добри апликатори и много бързо се лекуват.

md4282 ама сте палави в кабинета на док.  Joy

gracia777 зная, че плуването е изключително добро по време на бременността - само водата да е добре хлорина, че да няма после "ОХ".

Аз с размери на бебо не мога да се похваля сега, това ще го направя в четвъртък, надявам се!

Вчера ходихме с мъжа ми, детето, брат ми и неговото дете на разходка в Банкя и след това седнахме в едно много "вкусно" кръчме, та хапнахме. Беше много добре, че тия дни дето минаха с темпетатури минусови хич не ми се мърдаше от вкъщи. Дават го да се затопля, макар че сега ще плъзнат вирусите - е, угодия няма...

# 218
Честита годишнина, Amanita! Желая много любов и хармония във връзката ви!

Марулка, и аз не мога да спя. В 3 ч. се събуждам и откарвам до 5,30 - 6 ч., а в 7 вече ми звъни алармата на телефона да ставам. Не мога да си остана вкъщи да поспя, въпреки че нямам шеф, защото имам много работа и няма кой да я свърши  Confused

Вчера повръщах 3 пъти, вече си мисля, че ще стана булимичка, няма ли да има край това гадене...

Правих ранен БХС - в 13 г.с. по видеозон и 12 г.с. по термин. Резултатите са ми добри. И пак ме е шубе дали всичко е наред. Като се оцъкля в 3 часа през нощта и почвам да ги мисля едни...

И аз разгледах албумчето - много сте хубави. Няма да се включа със снимки в него, защото съм се зарекла, че снимка в интернет пространството няма да сложа нито моя, нито на някой от семейството ми. Но много ви се радвам - само хубави бебета ще се родят през юли, с такива хубави родители  Hug

# 219
Safo ти ме разби с това за снимките, нали сме с парола... защо така те е страх... какво може да стане, че сега и на нас тука ще ни вкараш параноя и ще вземем да опразним албума.

# 220
  • София
Safo ти ме разби с това за снимките, нали сме с парола... защо така те е страх... какво може да стане, че сега и на нас тука ще ни вкараш параноя и ще вземем да опразним албума.

да, и аз започнах да се чудя..... сигурно, някоя неприятна случка ...

# 221
Стига, момичета, не се плашете, ако кажете ще си редактирам мнението, да не ви стряскам. Толкова сте хубави, сега остава само нашата тема да остане без албум. Това е лично решение, нито искам да ви плаша, нито да ви насърчавам да публикувате снимки. Аз съм решила за себе си преди много време, което не пречи на толкова много потребители да си публикуват снимките без каквито и да е последствия  Simple Smile

# 222

Virginity, Вили, Amanita, и на всички празнуващи, които съм пропуснала най-сърдечни поздрави! Желая ви много здраве и нека щастието и усмивките са винаги с вас!

# 223
Здравейте и от мен! Hug Дано не сте ме забравили! Wink Изчетох ви най-после, чак от 11 тема имах да наваксвам.
Добре дошли на всичко нови момичета, виждам, че вече сме доста, което само може да ме радва!
По специални приветствия за Грация* и нейното бебче-сладоледче!   bouquet Стискам ти много силно палци и занапред! Hug
Искрено съжалявам за изгубеното бебе на муцунка_78, но вярвам, че много скоро ще се зарадва отново!

Отдавна не съм писала, но бяхме на ски с малката, разбира се аз не съм се качвала, но се отдадох на мързелуване и хапване. В резултат вече се плаша от качените килограмите и не искам даже да се тегля. Коремът ми е вече доста осезаем, постоянно ми се спи и го правя при първа възможност!
Относно странните неща за ядене - постоянно ми се яде люто и с предната бременност беше така, макар и да знам, че трябва да се внимава и може да предизвика контракции. Пие ми се и газирано, а по принцип не употребяваме вкъщи и съм привърженик на здравословното хранене, но сега всичко вредно ме привлича!
Да се изкажа и за секса и при нас желанието е постоянно и е много хубаво, но съм писала, че и преди беше така. Wink
Иначе минах един преглед при д-р Лазарова в "Токуда", малко съм със смесени чувства, но засега ще продължа там. Тази седмица трябва да отида да си направя изследвания. Каза ми да спра фолиевата киселина, а за други витамини ще говорим следващия път - на 3.02. съм. Аз също вече усещам бебчето, макар и не толкова често, но е много приятно!

Felicity81, и аз имам час при Марков за втора ФМ на 23-ти и също ще съм в 21-ва седмица, но съм си запазила и при Томова на 2 февруари, обаче ако отида при нея ще трябва и при Врагалева във Фемина, ще видя как ще ги комбинирам. А ти оздравя ли напълно?
Eти, страшно много се радвам да те "видя"! Мислех те! Wink Чудесно е, че всичко е наред с вас и дано едното е момиченце! Сигурна съм, че пътуването до България ви се е отразило добре. Пиши по-често! Макар че и аз не пиша много, но гледам да чета.
sanitamm, много се радвам и за твоите "шарени" близначета!  Hug Стискам палци всичко да е наред до края!
djidjito, много, много гуш! Чудесно е, че февруари ще сте отново заедно, макар и за кратко! Радвам се, че прегледите минават добре, нищо, че малкото чудо се крие и дано второто сакче не създаде проблеми!  Praynig А какво стана с "Токуда" (може и на лични)? Стискам палци за хемороидите, моя приятелка имаше през цялата бременност и доста след като роди, макар и постоянно да ги третираше, надявам се при теб да не са много сериозни!
didikar, върна ли се половинката от Германия? Юлиана също всеки ден ми гали и целува корема, говори на бебето през пъпа.. Simple Smile
marulka_s, оздравявай! А тормозят ли ви още зъбчетата? Иначе и моите крака взеха да отичат, аз също миналия път увеличих номера на обувките с 1, дано сега поне останата така.
galeto123, много добре звучиш!  Heart Eyes Иначе аз също се чудя дали е задължително да се прави втори БХС при положение, че първият е бил ок!? А свърши ли със зъбоправенето? Радвам се, че ще си имате момиченце, много е хубаво! Wink
Manolo Blahnik, и аз на ФМ бях с ниска плацента и имах препоръка за въздържание, но сега ни дадоха зелена светлина! Здравичка ли си сега?
cveten prashec, радвам се, че всичко е наред с теб!
априлска мама, какво стана с твоите резултати?
paraskeva, аз също мисля, че твоите са добри! А какво стана с топчето на главата, мина ли?
Сладък Бонбон, стискам палци варицелата да те подмине!  Praynig
maimun77, goldi81, bon_toni дано вече му се види края на вашето гадене и повръщане! И разбира се на всички, които все още ги спохожда!
karelia79, малката тръгна ли на ясла? Аз по принцип съм против яслата, но във вашия случай ще е по-добре и за двете ви! И да, киста може да се спука със секс!
Cuckoo, стискам палци всичко вече да е наред, но понякога се налагат повече жертви, струва си!
Jillian, и ние най-после започваме да правим ново жилище и сме принудени да напуснем сегашното по-бързо, дано успеем навреме.
Evita, как е кръвното ти?
Mambina, аз също съм много доволна от сутиените на Триумф и точно от спортния, с такъв изкарах и кърменето.  Peace И да, благодаря за хубавите темички отново!  Hug
SIRIUS-F, радвам се, че белята не е станала! Дано намериш сили за сесията!
LOTUS, стискам палци за БХС, а и после!  Hug
inedica, още един глас за сусамовия тахан!  Peace А на дъщеря ми правя бонбони от него, че по принцип други не й давам.
amanita, специално гуш! И честита годишнина!   bouquet Пожелавам здраве и пълна къща! Wink
Поля, ще напомням и тук за теб!  Hug
Quasimodo, винаги ми е кеф да те чета! Wink
Стеф, Дзимби, тревожа се за вас?
Касиди, а вие как сте?  Hug
Safo, Virginity, Nadeto, md4282, sisko_75, tan, svetly_, beru6ka, мушмул, gracia777, svhristova, Mishe333, magiika, lorka86, pazza, Usmivka123, Ral_p, Emily_, eho82, Evvi, Валерия, kеit, kote dani, инкс, Radina, Вили. и всички, които със сигурност пропускам  Hug

Виждам, че вече се броят розовите и сините гащи, аз бях писала още в 11 г.с., че на ФМ ми казаха момиченце, но по-нататък ще видим пак. Все още тайничко се надявам на момченце.
За спортуването - мислех да ходя на водна гимнастика и на йога, но нещо не мога да се организирам, ще опитам.. а движението определено съм го намалила, което допълнително допринася за бързото трупане на килограми. Sad
За снимките  - и аз се въздържам засега, защото преди време бяха злоупотребили със снимки на Юлиана, точно тук във Форума - някаква луда показваше снимките и твърдеше, че това е нейното бебе, беше доста неприятна случка. Мъжът ми си е компютърджия и ме предупреждаваше още преди това, но факт е че се случи точно на нас! Веднага му бяха писали първо на него, защото е популярен в тези среди и той се опита да скрие от мен, но нямаше как, съответно тук ми се напълни пощата с коментари и съчувствия по въпроса, гадничко си беше. Но подкрепям казаното от Safo - вссе пак не се плашете, а аз също ще ви се порадвам по-късно.

Съжалявам, че съм толкова многословна, но имах време, а и да компенсирам отсъствието си напоследък. Wink

# 224
  • София
Сиси ♥♥ ти или някой друг можете ли да ме насочите къде се провежда гимнастика за бременни?!?! Интересува ме също масаж!

Общи условия

Активация на акаунт