Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Необходимо ли е да се правят тестове преди упойка при раждане?
Каква е цената на секцио в Тина Киркова и какви стъпки трябва да предприема предварително?
Какво се случва по време на раждане с епидурална или спинална упойка и необходими ли са тестове за алергии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Необходимо ли е да се правят тестове преди упойка при раждане?
При упойка за раждане тестовете за алергии обикновено не се считат за задължителни, освен ако пациентът няма известни алергии. Въпреки това, практиките могат да варират между лекарите и болниците, като някои лекари препоръчват тестовете, докато други смятат, че те не са необходими, особено ако няма предишни алергии.
-
Каква е цената на секцио в Тина Киркова и какви стъпки трябва да предприема предварително?
В Тина Киркова цената на секцио може да варира в зависимост от избора на екип и други услуги. Препоръчително е да се консултирате директно с болницата или лекарите, които ще извършват раждането, за конкретни цени и процедури. Относно предварителните стъпки, може да се изисква предварително плащане, което осигурява екипа при раждането.
-
Какво се случва по време на раждане с епидурална или спинална упойка и необходими ли са тестове за алергии?
При епидурална или спинална анестезия тестовете за алергии обикновено не се считат за задължителни, освен ако пациентът няма известни предишни алергии. Въпреки че практиките могат да варират, повечето медицински специалисти смятат, че извършването на тест е по-малко рисковано от потенциалното предизвикване на алергична реакция. Важно е обаче да се отбележи, че всеки лекар и болница може да има различни процедури.
-
Какво се случва по време на кърмене след раждане и какви са полезните съвети?
-
Какво е окситоцин и защо се използва по време на раждане?

- първа бременност 

-зарадвай ни днес
Ти готова ли си с изследванията?
. За пола и аз все се съмнявам, че при тази техника могат да станат грешки, но знае ли човек
. Със всичката ми маса в момента ми е най- немързеливия период в живота. Да прибавя към смешките на мой гръб, влиза свеки, аз тамън излизам от банята и се хили, я хавлията успява ли да те обгърне.
Уж на всеки му се ражда вече, а всички се стискат...Хайде, старт, стискам ви палчета.