Предстои ни първолаче, а ни се плаче!

• 24 534
  • 329
  •   1
Отговори
# 195
Аз пак да попитам.
Вие да не си получихте документите или записването е неофициално ?

# 196
                        Подадени са само молби и копие от акта за раждане.На някои места искат и бележка,че детето е в предучилищна група.Записването навсякъде става след 1 юни с официалното свидетелство за завършен подготвителен клас / група.

# 197

iviche , ти мила си много напред във 2-ро.Аз подадох документи в 11.45 и секретарката ми писа точно 20 мин в книгата и сме малко под 400. Mr. Green За това пък със сигурност знам,че там ДОМАКИНКАТА урежда документи и деца при определени учители. Mr. Green Ми като сме спали и не сме отишли при нея няма да се оплакваме сега.Ще изчакам още малко и такава фиеста ще им завихря та чудо ще стане.Писна ми вече от прозрачния и справедлив прием. Sick

не е истина просто. ooooh!

# 198
                  Има ли мами ,които могат да кажат нещо за учителите на четвъртокласниците във 2-ро у-ще? За тези,които поемат първи клас?

# 199
  • Русе
Здравейте и от още една първокласничка - от Русе. Чета ви отдавна, и аз като вас се колебаех, но реших и я записах в кварталното уч-ще, което е едно от най-големите в областта. Пък след четвърти клас ще му мислим. Вчера направихме страхотно тържество "бал" на предучилищната ни група в хотел Рига. И всички сме до 30 май на градина. Лятото - кой както може ще се оправя.
Вие мислихте ли вече за раници. Чудя се за тия с колелцата, какво ще кажете? Те така или иначе ще стоят на земята до чина, а на отиване и връщане ще ги носим ние.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 18:46 от dilyana_209738

# 200
  • Варна
Аз като мама на завършил вече първокласник и приятелка на куп деца на същата възраст видях на практика колко време издържаха раниците на колелца. Може да изглеждат много красиви и атрактивни, но завали ли дъжд, сняг, изобщо лошо ли е времето, не стават за теглене. Гърбовете даже на добрите модели не са достатъчно уплътнени за да не се усещат металните пръчки вътре и определено са по-тежки от останалите, които пак могат да стоят до чина. Колкото до носенето...според мен това е привилегия, задължение и гордост на първокласника, а не на нас като самоотвержени родители Simple Smile

# 201
ili_yordanova , много полезен съвет. благодаря !  bouquet
аз така или иначе видях на колелца само едни от 70 лв., което ми се стори безумно като цена....така че мислех да взема от другите.
в един магазин продавачката ме посъветва да взема от най-големите, с два ципа и джоб отпред.

# 202
Колкото до носенето...според мен това е привилегия, задължение и гордост на първокласника, а не на нас като самоотвержени родители Simple Smile
                    ГУУУУУляма привилегия и тежка! Laughing Аз се чудя как горките деца успяват изобщо да ги носят! newsm78 То в тези раници само мен ме няма! Laughing
                    Никой ли не може да даде сведение за учителите,които поемат първи клас във 2-ро?
                    Разбрах,че някои вече са се записали официално там и се чудя къде ще попълват случайно приетите! newsm78

# 203
Didia , как официално ?  нали не е излязло още т.нар. "класиране"?

# 204
                   iviche , на 21 беше "бала" на нашата група и раздадохме удостоверенията и още тогава няколко майки казаха,че отиват да ги дадат на домакинката да ги запише.При това ме уверяваха ,че изобщо не са стъпили до сега в у-щето.Ти как получи 300 и не знам кой си номер в 8.15?А аз близо 400 в 11.45?Е,точно по този начин си се и записват и класовете са им готови.Аз ходих да търся директорката и попаднах на друг пом.директор,който в деня на подаване на документи ми каза ,че не толелират преференциите.Хубаво де ,ама аз я питах КАК така се записват като няма официално изнесен списък за класиране.Тогава ми казаха да дам удостоверението за да ни запишат,но....аз просто не го носех. Laughing Бях отишла да питам като не познавам домакинката дали ще ни приемат и попитах  Mr. Green
                   Списъци ще има след 2.06.Какво значи "след"? newsm78 Ама на 2-ри съм там.Така съм им набрала,че едвам успях да запазя самообладание и възпитание! Mr. Green

# 205
остава да стискам палци поне тук да имаме късмет. въпросът е какво ще парим, ако не я приемат. аз другаде документи не съм й подавала.
освен да минем на домашно обучение. ooooh!

# 206
  • София
Да , найстина ,какво правим в такъв случай - и аз съм подавала документи само в две у-ща , който са ни близо - в едното желаещите са над 600 , а в другото над 300 и ако нямаме късмет на къде #Crazy.Още малко остана , идва 01.06 и ще видим...........

# 207
остава да стискам палци поне тук да имаме късмет. въпросът е какво ще парим, ако не я приемат. аз другаде документи не съм й подавала.
освен да минем на домашно обучение. ooooh!
                  Аз също съм подала документи САМО на едно място и го казах на пом.директорката.Тя ме успокои,че всички ще бъдат приети.Та за това питам за учителите.Не ме интересува училището,а човека ,който първи ще създава училищни навици на детето ни!От него май ще зависи отношението цял живот към училището и учителите! Laughing

# 208
така е, Didia .
аз само за Саша Ангелова съм чувала хубави неща, за другите - никакви отзиви.
просто нямам познати родители на четвъртокласници при другите госпожи.

# 209
Ееее,нямам думи просто!И аз какво,да седя и да се моля да ни приемат!?И на кого да се моля?Саша Ангелова е наистина страхотна учителка.Преподаваше на моя син.Аз обаче съм я писала като резервен вариант,защото ние искаме да сме в изкуствата.

Общи условия

Активация на акаунт