София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (5)

• 54 179
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз щете добавя в списъка.
Мога само за Борисова да кажа. За кърменето е. Ако обаче бебето качи под 200гр за месец ще препоръча дохранване с АМ. Говоря за 1вите месеци на бебето. Аз започнах да дохранвам към 5ти месец. Но при мен 5ти месец е границата с кърменето. И дъщеря си успях само толкова да кърмя. За късното захранване е. С Алекс даже доста закъсняхме според мен. Трябваше да започна със захранването през февруари (т.е. когато Алекс беше на навършени 9м). Аз обаче започнах 2рата половина на януари.

# 196
  • София
AnMary , благодаря.
Точно първите месеци ме интересуват. Но съм решила да отида в някой от часовете им за преглед за да ги питам и самите тях, все пак и личният контакт е важен.

# 197
  • София
Алекс в началото качваше по един кг на месец, след това нормализира до 700 гр. Явно кърмата ми беше започнала да спира и за месец (5ти) беше качил 180гр. Аз само вечер го дохранвах. Може и кърмаческа криза да е било (има такива моменти). На следващият месец всичко беше нормално.

Борисова и Беремлийска са в една смяна, кабинетите са им един срещу друг.
На четна дата са следобед, нечетна - сутрин.

# 198
.........за месец (5ти) беше качил 180гр.
Това е съвсем нормално, но ти се психира нещо Hug

# 199

Здравейте
Може ли да ми препоръчате добра козметичка за кола маска в Надежда?

# 200

Здравейте

http://www.jane-cosmetics.com/

Ади

# 201
Привет момичета! Приемате ли нови попълнения при вас. Blush От доста време съм във форума, но сега виждам ,че има темичка за живеещите в Надежда Simple Smile Надявам се с много от вас да мога да се запозная лично  Hug
Понеже съм отскоро и не познавам много хора ще се радвам на виртуално запознанство.
Очаквам бебче през октомври дано намерим компания за разходки Simple Smile

# 202
  • София
Джени пиши в коя част си, да те добавя в списъка.

# 203
AnMary, в Надежда 1, бл. 130 Hug
Виждам ,че е посочен термина и на очакващите момичета. Моят е на  15.10 Simple Smile

# 204
Момичета да сте чули за някое кафе или малко заведение / обект / което се дава под наем в " Надежда ". Благодаря ви предварително  Peace

# 205
Здравейте момичета!
AnMary ще поправиш ли списъка?Вече си имам момиченце Дария родена на 14.03.2009г.
Лична лекарка ни е др.Михова от 8 поликлиника!
Мерси предварително  Hug

# 206
# 207

Здравейте

http://www.jane-cosmetics.com/

Ади

Благодаря   bouquet

# 208
  • София
Джени добавих те.
А Дария я добавих отдавна Simple Smile

# 209
Помещения под наем се дават в новия блок на ул. Йордан Хаджиконстантинов, до детски клуб Немо.

Общи условия

Активация на акаунт