Разделно хранене-част 31

• 76 487
  • 244
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте! Влизам само да се запиша при вас и се връщам назад да чета. От два месеца съм на РХ и се чувствам много добре. Ще ме приемете ли във вашето разделно семейство?

# 211
Здравейте! Много сте писали!Po, добре дошла при нас!
Какви са тези красиви торти, които показвате тук. Добре, че ваобще не обичам, хапвам си единствено домашната торта гараж на сестра ми веднъж в годината. Но пък черен шоколад много обичам и си хапвам по-редовно. Grinning
Аз днес закусих печена тиква с мед и орехи, след това бях на изпит/взех го/ и понеже на обяд бях в движение изядох един банан. Преди малко изпих едно кафе и изядох 2ябълки. За вечеря ще правя бобена салатка със зеленчуци.
Пожелавам ви приятен следобяд! Hug

# 212
Здравейте момичета и от мен. Влизам да се запиша за деня. Деси честито за изпита  Party Завиждам на всички, които не обичат сладко и то благородно. Аз съм от тези, които обожават сладко, но рядко си позволявам.  На торти отдавна не налитам, заради алергията от лактоза, но тиквеник, тиква, мед,сушени плодове, всякакви сладки плодове и черен шоколад - ммммм са неустоими за мен Joy Черен шоколад не съм яла поне от година и половина, но всичко останало мммм дааа хапвам  Party

# 213
Здравейте пак!

Партито мина ...диво.Ама то с тези хлапета как иначе!Каката още я няма -да не хукне и по нощите,че ще яде бой тая скитница. Close
На обед измайсторих телешко печено със моркови и салата от зеле.Тате беше доволен,че с тия постни и разделни манджи...му е тежко! Joy
Сега си взех бележка и ще правя царевични питки,но разделни.Без мляко и яйца!
Дано да бухнат,но ми изглеждат добре.Това ще вечерям аз,а другите мусака-уви!
Лека и приятна вечер от мен!

# 214
Ками, искам да ти благодаря за страхотната рецепта за баница   bouquet Плънката от прясно зеле и плънката от спанак я направих и ги направих като пролетни рулца. Станаха страхотни - хапнахме си от тях със салата и много ни харесаха   bouquet
Иначе днес за протокола- сутринта, чай, кафе с мед, райска ябълка, на обяд банани, вечеря пролетните рулца със салата.

# 215
Протокол - сутринта неразделна - овесени сладки с кафето. Снощи ги правихме с детето и едвам устисках да не ги омета на момента.
На обяд обаче салата червено цвекло с орехи и маслини плюс няколко домата от съседната салата Simple Smile
Вечеря - две препечени филийки с песто и чай. Малко моркови, зелева салата, сложих и една зеленчукова супа, но май за утре ще остане, че късно се прибрах.

Резултатът дотук е, че дрехите ми стоят по-добре, чак хлабаво не бих казала, но поне точно. По празниците ми бяха отеснели. Почти не се вижда корем.
Килограмите обаче вместо да падат, леко растат. Надявам се, че е от сравнително усилените (за мен) тренировки - някакъв първоначален етап, след който ако обичат да вземат да падат.

# 216
Aleks страхотна баница. Peace
Кал е болна и нямам време да пиша....лека ве4ер...

# 217
Здравеите момичета  Simple Smile аз съм ани 33, надявам се мнозина от вас ме помнят  Heart Eyes
Реших да се завърна и се надявам да сте гостоприемни с мен и ме приемете отново  newsm51
След мъката,промените в личния ми живот,аз успях с килограмите и сега съм 63,нарушавам правилата,прегрешавам доста често  Blush,но не ми е приятно и затова имам нужда от вас  Hug
Приятна вечер на всички и успешна нова седмица   love001

# 218
ani35 Hug
добре дошла

# 219
Много ми е приятно да съм с толкова съмишленички. Hug

http://antoan2006.webs.com/

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 22:34 от antoan2006

# 220
  • Скопие/Асеновград
Ками , още една рецепта Simple Smile Малко е странна на пръв поглед, но става вкусно и не е тежко. Първо я пробвай и ако ти хареса, слагай в готварската книга. Simple Smile
Просо със зеле
За една порция са необходими около шепа ситно нарязано зеле, 1-2 моркова, нарязани на ситно или на пръчици, малко кромид лук, 1 кафяна чашка (като за еспресо) просо, малка скилидна чесън и пресен магданоз, сол на вкус.
Морковите, зелето и кромидът се запържват/задушават с малко вода и зехтин. Като омекне зелето, слага се просото и се доливат 4 кафяни чаши вода. Вари се на тих огън, докато се свари просото. (Около 20-30 мин). При нужда се долива по малко вода.Добавя се солта, водата трябва да изври и да стане като ризото. После се слага ситно нарязан магданоз и чесъна, разбърква се добре. Маха се от котлона и се оставя под капак за около 5 мин.

Кюбит, може и без чесъна Simple Smile
Карам си разделно, ама днес намерих едни бонбони като Карамел Му.  Mr. Green Докато мъжът ми се усети, с Дамян бяхме опустошили пакетчето. Joy
От утре съм на работа след един месец настинки, вируси, сиропи и т.н.

# 221
Отчет за днес,
обяд - шопска салата плюс зеленчуково гювече - топено сирене върху разни зарзавати.

Вечеря - фусили с песто и (тук не много разделно) една туршиесто-зелева салата от майка ми, сега няма зян да става, пък и бях много уморена след кукерския празник в Перник, където геройски не ядох ни кебапчета в хлебче, ни захарно петле, ни памук, ни...

# 222
МимчеHug
Аз правя подобна манджичка, но слагам булгур.  Peace И без чесън.  Wink А просо жито ли е?  newsm78

Антоан, имаш много празни редове в подписа ти. Може да ги изтриеш, за да не остава толкова огромно място.  Grinning

Вчера и днес съм на кестени и плодове.

# 223
Днес съм супер.Закуска-както винаги-1 банан,1 ябълка,1киви и 1 портокал.После отказах прекрасната мусака на майка ми и си обядвах у дома -кълнове и марули със печени картофи.То обеда беше към 15ч.Та така до вечерята която се състоеше от печени бутчета с кориандър и ма-хлеб.Малко като арабският дюнер мирише.Така е -трябва да сме силни.
Дръжте се -до лятото трябва да сме във форма. Naughty
http://antoan2006.webs.com/

# 224
хайде и аз да се разпиша за протокола
закуска: 1 ябълка
обяд: варен ориз със салата зеле и моркови
вечеря: шопска салата
и към 21.00 прегреших малко със 1/2 кофичка кисело мляко с мед
добре ли се справям според компетентните???

... добре дошла отново на ani35  Hug

Общи условия

Активация на акаунт