Разделно хранене-част 31

• 76 206
  • 244
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте красавици  smile3525

Деси Честит Рожден Ден - да си здрава, усмихната, обичана и нека всичките ти мечти се превърнат в реалност  newsm59  Gift  bigdance2

По отношение на ензимите, да така е непоносимостта към определен вид храна трае 6-7 месеца, така поне твърдят специалистите, особено ако се изключат проблемните храни от менюто на човек. След което може да започне организма постепенно да се захранва. Единствено за цял живот остава непоносимостта към лактоза и глутен.
Алекс, можеш да намериш повече инфо тук за Финландия и обучението http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=361213.0
вижте, разгледайте и преценете.

Момичета - хубав ден ви желая   bouquet

# 16
Деси , честит рожден ден !  bouquet  bouquet  bouquet:Много здраве и щастливи усмивки ти пожелавам!
Алексче ,  Heart Eyesблагодаря за кафенцето - вкусно , както винаги Peace! Как беше купонът ?
Мише ,  Hugкога се връщаш ? С удоволствие ще спретнем една срещичка , та да разказваш подробности !Тя и Лени има много да разказва за Италия Peace!
ВиВ , добре дошла   bouquet!
Ками ,  Hugблагодаря за новата темичка ! Идвате ли на градина , не съм ви засичала отдавна?
За сега съм съвсем разделна и съм много доволна от себе си  bowuu!Тази вечер съм на зелена салатка и пилешка супичка.
Нещо почвам да се разболявам , обаче SadДано да е само настинка !Лошото е  , че събота и неделя съм на едно обучение и няма да мога да се лекувам , както трябва !Дано не ме събори съвсем Praynig!
Спокойна вечер ви пожелавам и приятен уикенд ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 17
Деси , честит рожден ден !  bouquet  bouquet  bouquet
Сладурка, права си пъпките ми са от картофите.
Попрочетох тук, там и се оказа, че ако картофите са покълнали се образува отровно в-во.
Количеството му е малко, но явно на мен ми влияе.
От 4-5 дни не съм яла картофи и пъпки нямам.
Утре ще направя експеримент да ям пак печени картофи и ще пиша дали пак съм се опъпчила.
А си правих 2007 година тест за алергии, но дали обхващаше и храните???
Беше по повод предстоящото секцио и вече ми се губи инфо.

# 18
Деси , честит рожден ден !  bouquet  bouquet  bouquet
Сладурка, права си пъпките ми са от картофите.
Попрочетох тук, там и се оказа, че ако картофите са покълнали се образува отровно в-во.
Количеството му е малко, но явно на мен ми влияе.
От 4-5 дни не съм яла картофи и пъпки нямам.
Утре ще направя експеримент да ям пак печени картофи и ще пиша дали пак съм се опъпчила.
А си правих 2007 година тест за алергии, но дали обхващаше и храните???

Беше по повод предстоящото секцио и вече ми се губи инфо.

Сладкишче, стискам палци да разбереш колкото се може по-бързо какво ти причинява пъпките  Hug ще чакам да споделиш след експеримента, какво е станало   bouquet

# 19
Здравейте момичета Simple Smile

Честит Рожден ден на Деси! Желая ти много здраве, щастие, кусмет, успехи Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

Ками, Благодаря за новата тема Simple Smile   bouquet

Вече цяла седмица с РХ се чувствам супер, радвам се че ви открих Simple Smile

# 20
  • Скопие/Асеновград
Деси, честит рожден ден! Пожелавам ти много радост, любов и винаги да си усмихната!
 Ние с Даме си поседяхме снощи на препечени филии и салата Mr. Green Аз обаче си отворих едно вино - италианско розе от 1988 година Heart Eyes МММММММ, няма да влизам в подробности.
Приятна вечер, момичета, отиваме с Даме да се лъжем да спи. Crazy

# 21
Добро утро и хайде на кафе Grinning.

Сладурска, благодаря ти за линка, ще го разгледаме Hug.
Мим4е, и аз снощи си пийнах половин чаша червено вино, някаква специална колекция от Испания.
Снощи имах гости и се поотклоних малко.
Паулина, браво на теб !
Сладкишче, алергията може да се появи по всяко време и от невероятни на пръв поглед неща.
А за хранителната алергия мога да ти говоряяяяя.... много съм си патила .
Госпожо, рождения ден беше много приятен, наприказвахме се, смяхме се доста .
Някои приятелки са се поналяли по празниците и такива шегички си пускахме, че  Joy...
ВиВ, къде учиш и какво ?
Прима ,нищо не казваш ...
Мади и тя...
Сладунчето да слезе от балкона Laughing Hug.
Лени ,а ти качваш ли  или още не е дошло времето? Grinning
Анда, вечерите наистина са най- трудни .
Аз например вечерям много рано , но съпругът ми -първо салатка, аперитив, проточва се доста и понякога масата е наредена до полунощ ooooh!.
Момичета ,все повече се навивам за постене, имам нужда да се поизчистя, има ли желаещи ?
Вчерашното меню изобщо няма да го споделям, че е светотатство в тази тема.
Днес започвам с кафе, после портокали, втора закуска- кисело мляко .
На обяд -ориз със зеленчуци, а вечерята не съм я измислила.
На всички желая приятни почивни дни Hug!

# 22
Добро утро момичета   bouquet
Алекс, благодаря за кафенцето ти ммммм много е вкусно.
И аз така съм се напатила с алергиите, че направо книга мога да издам  hahaha

успешен и хубав ден

# 23
Добро утро момичета! Много благодаря за поздравите! Hug Аз вчера въпреки рожденния ми ден си останах разделна. Правих съомга със задушени на пара броколи и бейби моркови, за гостите сервирах допълнително и печени картофки. Е хапнах си и 4шок.бонбона 1час след вечерята и изпих една чаша бяло вино. Днес сутринта започнах деня си със зелен чай и плодова салата от ябълка, портокал, банан, стафиди и орехи.
Лек ден ви желая! Grinning

# 24
Браво за самоконтрола.
Аз закусих една ябълка и един портокал, за обяд съм сложила зеленчуков гювеч.
На вечеря сме на рожден ден, там предполагам ще има разнообразни екзотични алкохоли и може да оплескам работата.

# 25
Записвам се и аз, вече 1 седмица се храня така и се чувствам чудесно Simple Smile

Жалко само, че повечето линкове от готварската книга не работят - много пъти съм готвила от разделните манджи и винаги са супер вкусни.

# 26
Деси, браво за контрола   bouquet

И аз да се отчета - сутринта две кивита, чай мента, слабо шварц кафе, 1к.л. мед
обяд- зелена салата с краставица + задушен спанак с праз, лук, чесън и карфиол, 100гр черен ръжен хляб
вечеря- печена сьомга върху подложка от лук, праз, чесън, карфиол, във филето слагам на шайби чесън, който се разтопява при печенето и става като сос. След изваждане от фурната слагам копър, розмарин, сол калиева малко и зехтин при необходимост.
зелена салата с краставици и пресен лук
Много чай за целия ден - билков или преварена вода
  bouquet

# 27
Сутринта на гладно малко спорт, после чай с мед.
За обяд готвих пататник и салата от репи с моркови. Довечера май ще е същото.

# 28
Днес въобще не съм разделна...
с какво ли не се тъпках..... Crossing Arms
Утре няма да съм така.....

# 29
Алекс, с теб съм за постенето Peace.Аз го правя от много години,но само последната седмица преди Великден и съответно Коледа изключвам и млечните продукти.Проблем ми е само че забравям newsm78 да пия вода през студените дни, а когато целта е пречистване, това е много важно

Общи условия

Активация на акаунт