Разделно хранене-част 31

• 76 205
  • 244
  •   1
Отговори
# 45
Снощи на рождения ден обърках работата, ноооо не колкото очаквах  Laughing
Вино, салати (марулска  и морковска), филета и - накрая не се удържах - малко синьо сирене и от някакво друго, с три вида пипер. Ъъъ май и малко бадеми, 5-6 де.

Днес - ябълка за закуска и препечена филийка с кьопоолу по обед. Трябва да ида да напазарувам след малко, а преди това - да измисля какво хем разделно, хем интересно ще готвя през седмицата.

# 46
Здравейте момичета!
 Алекс, това че сте решили да постите е много хубаво. Аз веднъж през живота си съм постила, но тогава наблягах на въглехидратите и мисля че дори качих. Сега като се замисля мога да изкарам без месо и млечни, но без рибка не мога. Дори другата седмица смятам да изключа съвсем млечните, по принцип хапвам 2пъти седмично по 50гр сирене в салата и един път седмично си парвя пица с кашкавал. Ще видя как ще ми се отрази.
Вив, и аз в момента съм в сесия, вече взех 2 изпита, остават ми още 2.
Днес менюто ми беше: фреш от мандарини и корни за закуска преди изпита, след това обядвах пълнозърнести спагети със сос от пресен лук и домати. По-късно следобяд ходих на сауна и сега изядох един банан. Смятам да вечерям 100гр фъстъци. Много ми се приядоха, може би не съм яла от година.
Сладурска, и аз трябва да изкарам някой ден на плодове скоро, преди имах практиката всяка седмица по един ден да плодувам. Трябва пак да започна, много е хубаво и разтоварващо.
Желая ви приятна неделна вечер! Hug

# 47
Какво е настроението в последния почивен ден? Трябва да е ведро, какъвто беше и днешният ден!! Така че, УСМИВКА НА ВСЯКО ЛИЦЕ  Grinning
Аз се наслаждавах на слънцето от бюрото, ала ме топлеше - не парното, не се лъжете,  Joy топлеше ме представата как вие мами сте с децата в някой парк и скачате, тичате и се гоните с палавниците... Най-добросърдечно ви завиждам и се надявам да е било така!!!
 Hug
Я пак на тема РХ! Майка ми тази зима направи нещо като туршия - сурови чушки, оцет и само щипка сол + аспирин, де - затвори ги в 10 буркана! Вари бурканите в тенджера!
 А СЕГА... за спецовете тук? Що е то? Аз хапнах само една чушка след кис. мляко :  кисело + кисело - е моята логика!!? тези чушки са като пресни- хрупат, нямат мазнина? Дали са вредни като класическите туршии - онези пържените! знаете ги....  newsm78
Е оставям ви да си мислите , че ученето е зловещ враг - никога не знаеш достатъчно! Laughing
aleks не знам колко хора все още ценят нечии усилия, хвърлени в учене, ала аз съм се хванала и искам да вложа каквото ми е по силите! Е няма да съм от "вечните студенти" - цял живот все нещо имат да учат, били добри в ученето и ... дрън, дрън... а всичко е само предтекстът им да не започнат стабилна работа, да не създадат дете... просто да не поемат сериозни ангажименти към нищо и никого!
Аз завършвам и ще търся реализация. (пък дано намеря.. Laughing)Докато работя ще продължа да се развивам именно в своята тясна област!
И ТАКА... опитвам се да взема по малко от всичко пък ще се види...
целувки, усмивки и без ядове утре на работа!

# 48
desi82 сега те видях, че писа! Какво следваш/ къде? БРАВООО за изпитите- облекчаващо е да минат... Peace а особено с 2:0 в твоя полза..

# 49
ВиВ вашето учене е едно от най-зловещите, които съм виждала. Навремето мъжът ми който ти е колега без майтап видя сметката на един диван по време на държавните изпити. Но пък имаше защо. Така че - дерзай   bouquet и много късмет после по трънливия път. На къде си се насочила после, ако не е тайна де.
Иначе за питането ти за чушките - не съм от най-големите спецове, но според мен не е добра комбинацията и освен това просто избягвай всякакъв вид консервиран продукт. Дори и киселите краставички, които надали има някой който да не харесва не са желателни.
Колкото по-малко такава храна поемаш, толкова по-добре за организма ти. сега вече целогодишно има пресни зеленчуци и замразени такива, давай им предимство пред затворените в буркан, пък макар и само с вода и сол. Peace

# 50
Привет,привет Simple Smile Виждам, че за учене говоритем и аз съм в сесия Simple Smile Така да ме мързи, утре ми е последния изпит за този семестър..Simple Smile

# 51
ДНес лунувам е съм само на чай 1 фреш от грейпфрут и вода. Супер ми е. Сутринта пощарах кростренажора - само 20 мин и бях много изморена. Оказа се, че някое от децата било врътнало на по-висока степен  Party
За постите съм за. А през февруари след пълнолуние (пълнолунието е май на 9,02 значи от 10-11,02) ще правя житен режим - има си тема.
Лека и спокойна вечер  Hug  Hug  Heart Eyes

# 52
Здравейте момичета

Аз съм голям почитател на РХ. Преди години свалих около 10 кг и си ги  задържах доста дълго.
И сега след раждането имам да свалям около 15кг.
Но нещо  не ми върви почна го  карам 2-3 седмици  и като видя че няма резултат  и  айде пак нормалното  хранене.
Много  се чудя дали да не започна дюкан, ама като  не мога без въглехидрати и без плодове изпадам в ужас.

Та мисля пак да си почна разделното  хранене, знам че по -бавно се свалят  кг ама поне не се ограничваш от храни. Дано този път да съм по постоянна, че ще си влача кг сигурно доста време още.

# 53
  • Скопие/Асеновград
Здрасти, здрасти Simple Smile Едно късно включване от мен.
Днес правих едни пилешки стекове, мариновани с лимонов сок, чесън и соя сос. Стана супер. Гранитурата трябваше да са печени на скара гъби и салата марули, но гъби нямаше в магазина и остана само салатата.Това беше за обяд, който стана късен обяд, който накрая стана късна вечеря, защото чаках мъж ми да се върне от Букурещ.
Чакам аз, чакам, поглеждам часовници, прозорци - няма го. Идва около 9 и ми носи анатомична възглавница и тиган и ми вика: "Чакай, има още"  hahaha Слиза до колата, пак се натоварва и носи още един тиган като скара, кош за събиране на пране, чаши (имаха най-малко 300мл вместимост ),кафеварка, някаква луда шапка с плодове, топка и една шарена възглавница за малкия. Ама и това не било всичко Joy Пак идва и носи килимче с гумирана подлога, лампа с 3 халогенки за тавана в кухнята, пакет с разни миризливи трънки, стенен часовник. За пореден път се убеждавам, че сам мъж в Икеа не трябва да влиза  Mr. Green Да не съм кажела, че мъжът ми не ми купува нищо. hahaha
Алекс, след кроса спя като пън. Не знам дали имам много енергия и няма къде да я изразходвам. Карам 20-30 мин, после душ и веднага заспивам. А иначе се въртя, ставам, пак лягам.
Сега да си измия новата кафеварка и утре да пия кафе с вас  Joy
За през седмицата за настроение ви предлагам едно филмче - "Кунг Фу Панда". Много яки лафове има, скапахме се от смях с Дамян. Последните 3 дни сме го гледали поне 10 пъти.

# 54
Добро утро момичета  newsm44 
Каня ви на чаша кафе food010

Деси, браво за изпитите   bouquet
Петинка, то направо твоето лунуване си е чист глад   newsm78 как изкарваш ?
Йони, ако наистина забелязваш, че нищо не ядеш, а качваш килограми те съветвам преди да започнеш каквато и да е било диета да направиш хормонални изследвания. Обикновено нарушенията в хормоните са 90 % от качването на килограми без човек да променя режима си на хранене и живот, дори напротив да се ограничава.   bouquet
Мимче, тези стекове звучат много добре, обезателно ще ги направя на любимия  Joy
 Успешен ден на всички ви   bouquet

# 55
Dundy Sladurska ами диетата е такава - по време на фазата само течности. Интересно е, че не чувствах глад.
Резултата е някакви грамове за  24 часа, но незнам колко - кантара ми е със стрелка.
Днес на плодове а за вечеря мисля нещо разделно, но още незнам какво.

Лек и спокоен понеделник

# 56
Добро утро Hug.
Йонито, и моята дъщеря е същата, вечно и е топло ,по потник ходи у дома  ooooh!.
А за задържането на килограмите, всеки има такъв период, пробвай някоя по- строга диета ,но не много дълга и после си продължи с РХ.
Мим4е ,преди няколко години моят мъж ходи до Германия за едни машини .
Върна се с автомобил, толкова пълен с покупки, че едва имаше място за него/ автомобилът също беше сред покупките/. ooooh!
Аз най много намазах Crazy, парфюм, очила, часовник и много други дребни нещица .
petinka_vd, много изкушаващо чайче Grinning.
Чакам Мим4ето да сервира кафето от новата кафеварка, че на  Сладурска напитката не се вижда Wink.
desita79, попаднала си на точното място, добре дошла  bouquet.
ВиВ, Паулина, desi82, много ви се радвам и ви желая успех на всички изпити Hug.
desi82, напълняването при постене идва от увеличеното количество на храната, по- ниско калорична е и затова по- бързо се огладнява.
Снощи пекох пиле с гъби в плик, стана едно такова сочно .....
Днес ще готвя свинско с ориз на домочадието, а аз ще си хапна само от ориза.
Не се чувствам много комфортно все още и се замислям за няколко дена на жито Thinking, но още не съм решила.
Цункам ви наред и ви желая спорен ден Heart Eyesл

# 57
Вчера наобед препечена филийка с кьопоолу, за вечеря леща със салата варени моркови и пак кьопоолу.
Днес мисля да направя плодов ден, докато ми трае понеделнишкия ентусиазъм.
Мимче, добре звучат покупките Simple Smile

# 58
  • Криворазбраната Европа
Добро утро, момичета! Да ви се оплача как се изкуших в събота...... направо ми идва  #2gunfire Просто не се сдържах и си пръжнах картофки за обяд  #Cussing out Ужас, направо не мога да се понасям! Успокоителното е, че ядох само тях. През другото време карах на плодчета, а за вечеря 1 филийка черен хляб с масло. Но още не мога да си простя изкушението! Днес пак ще карам на плодове, а за трудната вечеря.... офффффф, още не мога да го съчиня!
Хайде, лек ден на всички и успешна РХ седмица! Hug Hug Hug

# 59
Аз мисля довечера да направя на домочадието баница, а аз да си продължа с плодовете. Иначе тези кори в хладилника ще пуснат брада.

Общи условия

Активация на акаунт