Разделно хранене-част 31

• 76 207
  • 244
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,

бихте ли споделили  колко кг сте свалили и  за какъв период?

# 61
здравейте момичета

почерпих че от предложеното кафенце и сега залягам на работата, че много задачи трябва да отхвърля за деня....
разделна съм ,...ама почти, с манджите горе-долу смогвам, но с пустото сладичко не мога да одържа фронта... издънка след издънка... Embarassed Hug, за плодуването и аз мисля да направя 2-3 дни  newsm78

за учещите успех в предстоящите изпити   bouquet

# 62
  • София
Здравейте,милички Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пуснах Калоян на градина за първи ден от новата година и пак ще ви навестявам редовно Laughing

Виждам,че много от вас са в сесия-успех на изпитите Hug
Много са хубави студентските години,ееееех Laughing

Онази вечер празнувахме Антоновден с компанията.И да ви се похваля-издържах на отрупаната маса и хапнах само 2-3 парченца филе Sunglasses.След дългите празници се чувствах много тежко Tired
Ако ви кажа мъжа ми колко килограма е качил от толкова много маси Crazy.Сега се храни стриктно разделно и веднага започна да усеща разликата.Ама той си е голям фен на РХ-повече от мен даже hahaha

Вчера готвих ципура на скара,днес нещо постно.След нова година сме основно на постно и виждам зор с готвенето Mr. Green

Десита,при мен свалянето на кг.беше толкова отдавна вече,че не помня Mr. Green.
За първата седмица на стриктно РХ свалих 5 кг.,до края на втория месец-общо 13 Laughing
В общи линии така беше при мен.
Мъжа ми първите 2 месеца не свали нито грам,след това за 2-3 месеца-20 кг. Grinning
Сега да го видим за колко време ще свали качените по празниците килца ooooh!
Та така,успех и на теб Hug

Лек ден на всички Heart Eyes

# 63
Здравейте момичета, след изпита се връщам на работа.

Не започнах много разделно, но бях много ядосана след изпита. Дори се чудя дали да не прекъсна магистратурата, много пари за такива глупости Sad много ме е яд
Досега хапнах 3 пълнозърнести кроасанчета и 3,4 ореховки Sad

Не ми е хубаво,ама ....до довечера мисля да заложа на плодове....

Хубав ден на всички

# 64
За една седмица при мен резултата е -1.5кг.
С едно прегрешение вчера на обяд - спагети с миди  Embarassed, от които се обринах ужасно Sad

# 65
Здравейте момичета!
Вив, в момента уча магистратура Туризъм във ИУ-Варна, а преди 5г. съм завършила Колежа по туризъм. Миналата година приеха закон, с който ни признават бакалавърска степен и аз реших да се възползвам от ситуацията. Признавам си доста съм отвикнала от учене, но ще се справя.
Паулина, а ти какво следваш, виждам, че и ти си от Варна и от какво си разочарована?
Като гледам колко много от вас плодуват ще взема и аз да изкарам някой ден само на плодове.
Аз днес започнах деня си със зелен чай, ябълка, а по-късно и корни, за обяд си направих пълн. ръжен сандвич с масло и домат, сега направих малка пауза от ученето с чай ройбос и банан, а за вечеря ще правя съомга със зелена салата.
Пожелавам ви лека вечер!

# 66
Desi82, мила Simple Smile Що не каза по-рано аз завърших бакалавър Туризъм във ВИНС-а, за щастие не направих грешакат да запиша и магистратура. Ако мога да ти помгна с курсови или някакви материали само кажи:)

Моята магистратура е Маркетинг, но след изпита днес се ядосах ужасно и мисля да я прекъсна и наесен да запиша нещо по-смислено. И почти съм решила какво,ама...ще видим....

# 67
Pauliana какво те кара да вземеш такова сериозно решение, за прекъсване?
Алекс, извинявай, че чак сега ти отговарям, но нямах време да се включа.
Ето линк за фазите на луната.
http://www.astrohoroscope.info/moon.htm

# 68
Dundy Sladurska ами диетата е такава - по време на фазата само течности. Интересно е, че не чувствах глад.
Резултата е някакви грамове за  24 часа, но незнам колко - кантара ми е със стрелка.
Днес на плодове а за вечеря мисля нещо разделно, но още незнам какво.
Лек и спокоен понеделник

Петинка, знам мила че е такава, ама ми се струва доста крайно. Възхищавам се на стоицизма ти. Аз лично мога да карам на плодове и чай с мед, не на пълен глад  Embarassed

# 69
Добро утро Hug.
Чакам Мим4ето да сервира кафето от новата кафеварка, че на  Сладурска напитката не се вижда Wink.

Алекс, момичета извинете, че сервираното кафе от мен не се вижда  Embarassed надявам се все пак да се усетили аромата.  hahaha

# 70
Dundy Sladurska ами диетата е такава - по време на фазата само течности. Интересно е, че не чувствах глад.
Резултата е някакви грамове за  24 часа, но незнам колко - кантара ми е със стрелка.
Днес на плодове а за вечеря мисля нещо разделно, но още незнам какво.
Лек и спокоен понеделник

Петинка, знам мила че е такава, ама ми се струва доста крайно. Възхищавам се на стоицизма ти. Аз лично мога да карам на плодове и чай с мед, не на пълен глад  Embarassed
Dundy Sladurska аз също лунувам, но когато озверея от глад ям плод.
Не ми пука, че пише, че трябва само течности.Последният път когато се подложих на пълен глад, ми падна кръвното, бях изморена и отпусната.
Уважавам хората, които имат волята да гладуват, но и аз като теб НЕ МОГА...
Въпрос на нагласа ли е какво е, но не става при мен.
Въпреки това, дори и само на плодове пак свалям 1-1,5 кг на пълнолуние.....
Обаче ако същият ден спортуваш се свалят до 2 килограма.
Аз така направих на обяд бях на плуване и хапнах за сила баничка.....е пак бях -2 килограма...
Така, че си е индивидуално.На някой им влияе луната, на други не толкова, а на някой въобще....
Но си струва да се опита.

# 71
Sladkish4e, не съм го решила твърдо, но останах разочарована от начина на преподаване, на провеждане на изпити и просто реших, че не искам диплома магистър, която да стои в шкафа. Искам нещо,което ще ми е полезно....когато записвах Маркетинг си мислех,4е в комбинация с Туризма ще ми е полезно,но... не и това което видях....

Извинявам се за спама   bouquet

Сега за РХ, днес си бях разделна. Закуска 3 малки пълнозърнести кроасанчета по обяд една ябълка, вечеря 3 мандарини. Чувствам се супер, не усещам глад. Резулатата от 1 седмица РХ е видим на линийката ми Simple Smile Имам килца, които са трупани от 5,6 години и си мисля,че ще хвръкнат по-трудно , нооо този път ще докарам до 55 кг, не съм била толкова от 8 години Simple Smile

# 72
Привет милички ! Минавам набързо , че съм бясна !От 16.00ч нямаме вода и най- вероятно няма да имаме до утре #Cussing outНяма да мога да си приготвя рибката за вечеря , ще мисля нещо друго разделно .
Желая успех на всички студенти по време на сесията Peace! и на мен много ми липсват студентските години , надявам се да ги преживея отново чрез моето момче Praynig Praynig Praynig!
Йонито ,  Hugмного студено при вас , ей! Направо не знам как издържате  Peace!Предполагам , че вече сте свикнали , но въпреки това #Crazy
Мимче ,  Hugкак е Даме ?Оздравя ли ? Много се смях на описанието ти на пазаруващия Зоран- важното е , че човека е имал желание да те зарадва Peace!
Алексче , Heart Eyes направо си е предизвикателство това с тортичките всяка вечер !Знам , обаче , че ти си железна Hug!
Милички , цункам ви наред и отивам да сретна нещо без вода! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 73

Dundy Sladurska аз също лунувам, но когато озверея от глад ям плод.
Не ми пука, че пише, че трябва само течности.Последният път когато се подложих на пълен глад, ми падна кръвното, бях изморена и отпусната.
Уважавам хората, които имат волята да гладуват, но и аз като теб НЕ МОГА...
Въпрос на нагласа ли е какво е, но не става при мен.
Въпреки това, дори и само на плодове пак свалям 1-1,5 кг на пълнолуние.....
Обаче ако същият ден спортуваш се свалят до 2 килограма.
Аз така направих на обяд бях на плуване и хапнах за сила баничка.....е пак бях -2 килограма...
Така, че си е индивидуално.На някой им влияе луната, на други не толкова, а на някой въобще....
Но си струва да се опита.
[/quote]

Сладкишче, с всяка дума казана от теб съм напълно съгласна  newsm10 Честно казано при мен плодуването ме изчистват много добре, но ако карам само на течности, то определено събирам границите и кръвното ниско   Joy и тогава става забава, но виж не ми е проблем да правя плодувания 2 пъти в годината по 20 дена и 20 дена захранване с РХ, като подържащо през останалото време.

Момичета, чак сега ви разгледах албумчето изглеждате научнофантастично - страхотни резултати, не само като килограми, но и изглеждате свежи и изпълнени с енергия  smile3501

# 74
Бих искала да окуража всички,които са решили да започнат да живеят според РХ.Искам да уверя всички,че с това СЕ ОТСЛАБВА ТРАЙНО И БЕЗВЪЗВРАТНО,но трябва да стане начин на живот и едва тогава да се чакат резултати.Моята т.нар."Библия" по този въпрос е книгата на Харви и Мерилин Дайъмънт-"Сила за живот" - където се описват принципите на РХ.Искам още да ви окуража със две снимки ,където на едната съм 86кг.,естествено преди третото ми раждане и после с една снимка ,където съм 56кг.Заслугата е изцяло на РХ!!!Оттогава досега се чувствам страхотно,кипя от енергия и не смятам да се връщам към старият си начин на живот.У дома всички сме "ЗА",така че и съпругът ми и децата се стараят колкото могат и ви препоръчвам задължително  да прочетете книгата и тогава да решите.Успех!!!

http://img.DMCA-removal-from-Google/bitbucket/predy.JPG
http://img.DMCA-removal-from-Google/bitbucket/sled.JPG

Общи условия

Активация на акаунт