Разделно хранене-част 31

• 76 291
  • 244
  •   1
Отговори
# 75
Antoan2006, здравей и добре дошла във форума Simple Smile Направо съм възхитена от снимките Simple Smile Искам само да те поздравя Simple Smile Определено ще прочета и тази книга Simple Smile

# 76
  • София
Леле,Антоан,изглеждаш невероятно Shocked
Не знам другите снимки дали са научнофантастични Mr. Green,но твоите определено са Laughing
Такава разлика,нямам думи.Браво Hug
Моля те,прибави ги към албумчето на първа страница.Ще си невероятен стимул за всички,които се колебаят дали да започнат РХ и най-вече дали се свалят кг.Всеки втори въпрос е такъв Laughing

Госпожата,и ние нямаме вода,спокойно.Май цяла Младост 1 е на това дередже в момента Sick.У нас поне я спряха късно-едва успях да измия детето преди да си легне Crossing Arms

Тази година и аз се замислям за Великденските пости newsm78.Мъжа ми отказа категорично да пости,но аз мисля да ги направя.Ще видим какъв акъл ще ми дойде до февруари Mr. Green

Лека вечер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 77
Ха добра ви вечер, мили дами!
Кацнах благополучно преди час и половина.
Деси, честит рожден ден на патерица! Много здраве, късмет и сбъднати мечти!
ВиВ, добре дошла!
Утре ще пиша и ще показвам снимки. Лека и спокойна вечер!  Hug

# 78
Добро утро момичета
Сега обещаното кафенце, което се надявам да видите  Wink

Желая ви прекрасен ден !

# 79
добро утро и мерси за кафенцето  Hug

Ками, това с липсващата вода в Младост и мене ми дойде в повече, голям ужас беше , добре че днес сутринта поне вече има, че не ми се мисли как се живее без тази живителна течност...

аз днес съм на плодове , а на семейството ще готвя пържоли със салата, че хем обичат тази комбинация, хем е и разделна... ще ги променям навиците покрай мене пък да видим...  newsm78

# 80
Вчера ми е първият ден само на плодове, горда съм със себе си. При това вечерта правих баница и изглеждаше много вкусно, но не я ядох Simple Smile
Това ми е най-трудното беее, да не се чувствам прецакана, като готвя нещо примамливо и после не го опитам.
Но пък почвам да усещам резултата, дрехите ми идват по-свободнички.

# 81
Здравейте чаровници! Само ви навестявам - че ще ме забравите  Laughing
Боря се с хилядите страници учебен матерял и дано до изпитите успея!Благодаря на всички с хубави пожелания относно студентите  bouquet
desi82  кой е този Колеж по Туризъм, където има бакалавърска степен  newsm78- нужен ми е за мноого близък роднина!В кой град, дай някой сайт, телефонче... newsm78
МНОГО ЩЕ СЪМ ТИ БЛАГОДАРНА  Praynig
Ставам все по разделна - само забравих, че морковите са леко скорбялни и си ги поръсих с кашкавал  Rolling Eyes
Желая ви още един интересен ден - ХЕЙ, слънчооо изгряяяяя в прозореца ми!!!!!!Сега и аз ще му се радвам!!

# 82
Привет отново от мен  Grinning
Антоан, наистина страхотен резултат  Hands Clap
Уили,браво на теб за плодния ден - винаги след пловод ден или дни се чувствам така сякаш мога да прескоча планини и преплувам морета   newsm35
Анда, страхотно - браво на теб за резултата  Hands Clap   bouquet
Вив и всички останали, които учите - късмет  newsm10
Желая ви хубав слънчев ден  newsm51

# 83
  • Скопие/Асеновград

Ау, ще се гръмна! Написах пост и затворих прозореца!
Да сервирам обедно кафе в новата кафеварка Simple Smile
Вече съм тотално изперкала! И тази седмица сме вкъщи с Даме.
Днес ще правя манджа грах. За утре още не съм измислила.

# 84
Благодаря Ви за подкрепата.Дано да Ви послужа за пример и да Ви окуража по някъкъв начин,защото РХ не е мит.Всички мои приятелки все ме питат как отслабнах след третото раждане,а аз им споделям за РХ.Странното е,че те пробват ВСЯКАКВИ странни диети и не успяват,но пак се инантят и не започват РХ.А е толкова просто-рочетете книгата  "Сила за живот" Joy!!!

# 85
Здавейте момичета! Добре дошла Антоан2006, чудесен успех си постигнала, аз имам и трите книги Сила за живот.
Паулина, аз по принцип исках също да уча магистратура маркетинг, но след колежа имам право да продължа само туризъм. Магистратурата е 2,5год, защото съм задочно и защото в колежа съм учила 3г.
Вив, във Варна има само един колеж по туризъм. Можеш да влезеш в сайта на ВИНС-а, там има информация.
www.ue-varna.bg
Днес менюто ми е: ананас и по-късно корни за закуска, на обяд-банан, след това излязох на разходка със сестра ми племенницата ми, следобяд хапнах ябълка, а за вечеря ще правя био басмати ориз със задушени зенечуци.
Пожелавам ви приятна вечер! Hug

# 86
Привет на всички!Не съм писала отдавна. EmbarassedНе ме линчувайте,моля Wink
Варицелата премина и от вчера съм на работа.Имам още петънца и някои ще останат белези,но са малко и ще ми бъдат за спомен. GrinningКами все още е добре,но според изчисленията на лекарката трябва да се ошари този четвъртък или петък.И всяка вечер я "ровя" за пъпки. Laughing
Докато си бях в къщи болна нещо поизоставих РХ Sad и се отпуснах доста,за което съжалявам.Не че винаги съм била стриктно разделна.Но сега беше "свинска" работа направо и като си обух панталона вчера за работа - ужас.И от вчера съм пак в релсите.
Да се отчета:
Закуска:кис.мляко и 1 банан
10ч - зелен чай
Обяд:пилешко бутче + голяма салата домати Grinning
следобедна закуска:2 ябълки/в момента ги дъвча/
А за вечеря още не съм решила
Добре дошли на новодошлите!Браво!Съставът се увеличава.ВиВ ,Анда,wily успех с разделнотго хранене!
Dundy Sladurska ,Pauliana,desi82 незнам дали ви поздравих за добре дошли,че съм много разсеяна.Ако не съм, сега го правя Hug
antoan2006 браво на теб!Страхотни резултати!
Хубав ден от мен!
Ей,Мим4е !Много хубава кафеварка.И аз искам да си намеря такава.Става ли за керамичните котлони?

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 16:16 от poli_ch

# 87
desi82 , виждам че си он-лайн!! в сайта не мога да намеря инфо за такъв колеж в София-- ДАЛИ има такъв?

# 88
Антоан2006 smile3501
poli_ch добре завърнала се.
Аз тези дни хич не съм разделна.Пак почнах да ям шоколад(поне 1/2 на ден), но ще си пия хомеопатията и дано пак премине сладкоманията..... Crazy

# 89
Ако Ви е трудно да спазвата целият режим на РХ,направете възможно ПОНЕ това да замените стандартната си закуска със плодове.До 12ч Не яжте друго.Така се осъществява цикъла на токсично отделяне-сиреч тлъстинките.Плодовете и количеството са колкото Ви душата иска! Само когато решите да обядвата се съобразете с това,да са минали поне 40 мин.от хапванете на последният плод.Това ще е невероятно добър старт за РХ във живота Ви.Ще се почувствате чудесно.Успех!

Общи условия

Активация на акаунт