Разделно хранене-част 31

• 76 292
  • 244
  •   1
Отговори
# 90
Вив, колежа е във Варна! Grinning

# 91
Антоан, абсолютно за това да се ядат само плодове до 12 часа. От години го спазвам и определено има невероятен ефект и вечерята ми е не по-късно от 19.00.  Peace

# 92
При мен е абсолютно невъзможно да вечерям преди седем. Ако имам голяяяям късмет, не сме ходили до магазина и тролеят е дошъл навреме, с детето сме вкъщи в 6.30. Ако е била на балет, значи сме в седем и нещо. Баща й се прибира минимум по това време. Тепърва почвам да готвя.
Как успявате да вечеряте рано И да вечеряте със семействата си?

По отчет:
Сутринта - нищо с кафе,
наобед - фитнес, мандарини и ябълки,
вечерта изядох едно нещастно парче шунка в хладилника плюс маааалко кашкавал, докато приготвях вечерята, тоест от гювеча няма да ям, ще завърша със марулена салата с репички и малко червено цвекло с медено-горчичен сос (е медът е въглехидрат, ама няма чак толкова да се вманиачавам).

# 93
Анда, не знам въпрос на навик е. Като сме си в БГ вечеряме по-късно, но и късно си лягаме към 1 или 2 така че е горе-долу същото, като да вечеряме преди 19 часа.
за протокола днес аз:
закуска :
чай с мед
кафе
грейпфрут
обяд: 3 моркова + 1 сварен сладък картоф
чай- между храненията
Вечеря: зелена салата с краставица, пълнозърнести спагети с праз+лук, чесън, спанак и босилек
сега чай
лека вечер на всички   bouquet

# 94
Аз все забравям да се похваля, че от 2 месеца и малко не пия кафе. Пия чайове на поразия, предимно зелен, но го пия като вода, т.е. не се съобразявам с препоръките на разделното хранене за чая. Обаче забелязах, че ми действа много добре. И на кожата, и на стомашния тракт...

Общо взето съм разделна, с малки прегрешения, но нищо екстремно.

Много сте се разписали. Отивам да ви чета назад сега.  Heart Eyes

# 95
Кюбитбраво за замяната на чая с кафе.
Аз никога не съм пила кафе....така, че не знам какво е да не можеш с кафе, но все пак предполагам, че е нещо без което много хора не могат.
Аз пък нещо се разядох месо.... Sickпилешко.....
Какво ми става не знам....преди ми се гадеше яко от него от няколко дни ям през ден....
Това ще ми е за тази година (надявам се)..... Peace

# 96
  • Скопие/Асеновград
Поли, кафеварката става за обикновени котлони, за газ и за керамика; от Икеа е. Сега я изпробвахме и на чай - аз зелен, мъжът ми- мента.Като бяхме малки с брат ми пробвахме и сухо мляко как става на такава кафеварка  Mr. Green
Кюбит, пробвах без кафе известно време, ама така ми омръзнаха чайовете Sad Имаме и машина за филтър кафе, но не ми се пускаше за едно кафе. Скоро си купих зелен чай с лимонова трева и джинджифил. Насипен е и аз си слагам по 2 лъжици, защото ми харесва по-силен. Четох, че може няколко пъти да се варят същите листа. Вторият път като че ли става по-вкусен.
Анда, кажи как правиш соса с мед и горчица, какво друго слагаш? Ние обикновено вечеряме около 6.30-7. Вече гледам да направя за ядене от предната вечер, за да не чакаме да стане манджата.

# 97
Привет и от мен Simple Smile

Отчитам се и аз за днес Simple Smile
До 12ч. 2 малки банана, следобяд малко мандарини и орехи, вечеря млечна салата Simple Smile Чувствам се супер, не усещам глад Simple Smile

ВиВ, може да има някой частен колеж по Туризъм в София, за Варна знам със сигурност. Туризъм има в СУ и в УНСС и в НБУ, предполагам, но е за бакалаври

# 98
sladkish4e, Мим4е, аз никога не съм пила кафе като кафеджийка - редовно и силно.  Wink Имам еспресо машина, в която си слагам вода за 4 кафета и кафе за едно кафе.  Laughing Свекърът ми все ме подиграва, че дори един билков чай е по-силен от моето кафе. Но на мен така ми харесваше. Сега обаче реших да не пия заради бебешките проблеми уж.

Зелен чай и преди пиех много, но сега още повече. Купувам си само насипни листенца, защото този в пакетчетата е отврат според мен.
Ето как го правя аз. Слагам листенцата в чаша. Заливам с един пръст гореща вода и веднага я изливам. Листенцата остават в
чашата. Веднага наливам нова гореща вода върху тях. След като поизстине, започвам да пия. Не знам колко минути е това - 3-4-5. Като остане един пръст от водата, доливам нова гореща вода. Не трябва листенцата да остават сухи, т.е. без вода.
Забравих да напиша, че с едни листенца пия 3-4 чаши чай и всяка следваща е по-вкусна и по-силна.

Една китайка ме е учила как да правя и да пия зеления чай, а също и какъв чай да купувам. До преди това го правих погрешно и имаше съвсем различен вкус.

# 99
  • Скопие/Асеновград
Кюбит, утре ще пробвам чая както написа. А за избора на зелен чай при нас няма да коментирам Simple Smile Купувала съм филтър, но някак ми беше като да пия сапунена вода. Mr. Green Добре, че намерих този насипен. Утре на светло ще го снимам как изглежда, но ще ти пиша на лични, да не пълним темата с дивотии  Wink

# 100
Здравейте момичета, приемате ли нови попълнения в отбора?

Аз също съм фен на РХ. Преди години отслабнах около 14 кг с РХ и ги задържах около година и половина. Но после начинът ми на живот се промени много, преместих се в друга държа и не можах да спазвам правилата. Поне с плодовете до 12 се опитвам винаги да го поддържам.
Сега след като родих реших отново да мина на РХ, че килограмите, който наптрупах още от преди раждането са доста над желаното ми тегло. А и като кърмачка си мисля, че само РХ е подходящо.

Прочела съм всички части на "Сила за живот" и прготвям основно аденентата от първата част. Надявам се тук да мога да намеря по-разнообразни диети и идеи какво да се готви.
Иначе съм от една седмица ан режима и съм на -3 кг. Надявам се занапред да е така.
Успех на всички, на които предсотят изпити  Peace
Преди пиех и аз много зелен чай, но в момента го избягвам заради кърменето.

А според вас мога ли да си правя смесен сок от моркови и ябълка, или е по-добре отделно? И дали при него ще важи също, че трябва да минат 40 мин или повече време?

Но аз до колкото си спомнам от книгата при плодове трабва около 20 мин да минат до основното адене, а само за бананите е 40 мин.  newsm78

# 101
Добро утро момичета и успешен старт на деня  Party

Начало на деня с плодов чай с мед  Hug

А на любителите на кафе

Хубав ден!

Петка добре дошла мила и аз съм нова тук   bouquet

# 102
Добрютро!
Аз гледам уж да замествам поне част от безбройните си кафета с чай, ама... иначе идеята ми харесва, обаче съм с ниско кръвно и ми е нужно за подсилка.
Мимче, медено-горчичният сос съдържа равни части мед и горчица Simple Smile Добавих му и маааалко зехтин, за да е по-течен.
Може би не е лоша идея това с готвенето от предишния ден, но много малко храни са вкусни така. Поне в моята кухня, де.

# 103
добро утро и от мене, незнам за другите, но аз без кафе не мога и си пия ... е гледам да ги намалявам като количество, но 3 кафета за деня изпивам, че имам вредния навик докато работя постоянно да пия нещо... е за да не се дрогирам тотално между кафетата пия и по 1-2 чая, от пакетче..че в работата трудно мога да си приготвя от този на листенца... но в къщи ще взема да пробвам рецептата Кюбит... щото моя начин на приготвяне е  #Crazy  Sick

аз вчера добре изкарах през деня на плодове, но вечерта не издържах и хапнах пължени картофи с децата.... слаб ми е ангела... днес сначале...  newsm78

# 104
Добро утро!
Мим4е ,Кюбит , зарибихте ме с този зелен чай.Че аз вчера за първи път пих такъв,ама от филтър и не ми хареса особено.Сега се чудя от къде да си намеря насипен.Чувала съм че комбинацията от зелен чай/насипен/,маслинови листенца и мента/за аромат/ е страхотен и има отслабващ ефект.И не само това:намалява риска от ракови заболявания,защитава кожата,нормализира кръвното налягане,укрепва паметта и един куп други полезни неща.
Хайде оставям ви,че съм на работа.
Лек и ползотворен ден от мен на всички!

Общи условия

Активация на акаунт