АВГУСТинче на мама се мръщи, не му се стои в къщи!

• 11 654
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Още не давам сироп, ще го изчакам още малко.. Иначе Морска, носът ни е голям проблем, вечно е пълен с нещо... просто усещам че на 3г ще махаме 3та сливица Sad. Аз и мъжът ми сме без нея..

# 16
  • В светлината на слънцето
Здравейте  Hug
За N-ти път имахме безсънна нощ. Ама от тия зъби вече. Снощи заспа някъде около полунощ (обикновено заспива към 20.30 ч.) и се събуди с гръм и трясък в 6 ч. (обикновено се събужда в 8.30 ч.). Та така - явно пак ще изкарваме  зъби и това е положението. Tired
Нели, ако се стигне до сироп - Проспан.  Peace Но непременно питай лекар преди това. Аз също не давам на своя глава нищо. Може да кашля и заради сополките.
Яна, Нели, Галка, бързо да се оправят децата.  Hug
Хайде и аз да се изкажа по въпроса за интимната хигиена. На Сашко от първия месец му забелвах внимателно пишето и за около месец се забели идеално. Сега го забелвам отвреме-навреме. Честно казано, когато се сетя. Случва се да е веднъж седмично, но понякога забравям и го правя един път в месеца. За щастие нямаме проблеми и се надявам да не се стига до проблеми. Иначе миенето на дупето след всяко акане се подразбира. Но при къпане не забелвам пишето, след това. При Теди никога не съм ползвала риванол. След акане я измивам и това е. Като бебе съм ползвала само кремче, ако случайно се е зачервила. Нищо друго. Сега - не. В крайна сметка всеки сам решава как да процедира със собственото си дете.

# 17
Здравейте от нас!

Бяхме на едно голямо гости и сега вече спим блажено.

Нелинчето-най-вероятно кашлицата е от стичащите се секрети в гърлото. Ако толкова се притесняваш давай му Мукоплант на Д-р Тайс, поне аз така процедирам. Ако решиш все пак заведи го да го преслушат, пък ако изпишат лекарства, не си длъжна да му ги даваш, просто за твое успокоение.
Галка, Янакр-бързо да се оправят сладурите!
За забелването на пишлето-аз се амбицирах и точно за 2 седмици забелих пишлето на Перси, още когато беше на 10месеца. Оттогава до сега от време на време, като го къпя, го забелвам отново.
За хигиената-след всяко акане му избърсвам дупето с мокра кърпичка.

# 18
Здравеите!
Аз на Ицко пишлето го забелвах по малко и към 3тия месец беше готов.Обаче като кара шарката имаше много пъпки там и един месец не бях го пипала .После имаше малко залепнало само от едната страна ама в7мия месец личната му го отвори напълно защото аз не можах.Още от бебе на всяка консутация го проверяваха до каква степен е забелен и има ли нужда то лек. помощ .
Ето малко снимки от сутринта .Халата се чудеше с какво да си играе и се възползва от моите гердани и от на кака си играчките.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=330621&pid=10021606

# 19
  • София
На всички болнички бързо оздравяване! Praynig

Ние заспахме преди малко,че не си бяхме в нас от сутринта и сега с 300 зора заспа и се надявам да не откара до много късно,че после.....

Да се похваля вече официлано! Party
Взехме ресторант и официлано на 01 февруари го откриваме Flutterно май ще има вероятност и за по раничко!
Няма да се включвам толкова често защото ще имаме много задачки през тази седмица!

# 20
Янакр голям сладур Heart Eyes

аз като видя сопол и се разтрепервам цялата,и сега така процедирам всеки ден пръскам стеримар профилактично,последната ни хрема беше 2 дни Peace

Димяни,честит ви ресторант,а каква е кухнята Hug

# 21
  • В светлината на слънцето
Димяни, честито.  Peace Ама кажи повече подробности де - къде е, какво ще предлага и т.н. Пък може да ви станем редовни клиенти. Ние точно днес в работата сме отворили една приказка за кръчми... Mr. Green
Яна, много е готин Ицето!  Hug И Сашко така използва намалението да си играе с нещата на Теди, докато тя е на градина.  Grinning Ама после тя като се върне и ако го види да пипа нещо нейно, малеее.... да не си й насреща. И си го пердаши най-сериозно. Thinking Понякога си играят чудесно двамата, но има дни в които става направо зла и опасна. ooooh!

# 22
Лулу, мога да си представя как го пердаши Laughing

# 23
  • Germany
Димяни, честито!   bouquet

И Мони така използва намалението да играе с Пауър рейнджърите на батко си, но после батко му като види, че са пипани какво става  ooooh! ooooh! Пък от скоро и трансформърите не се дават за нищо на света  Whistling
Няколко пъти съм ги разтървавала за тези играчки....

# 24
  • Златна Добруджа
Димяни, честито! Мнооого платежоспособни клиенти ви пожелавам  Grinning
Янакр, страхотен сладур е Ицко  Flutter

Рошлата не проявява кой знае какъв интерес към играчките на Йоан, но виж - книжките, учебниците, химикалите и фулмастерите са друга работа  Mr. Green А пък той хич не обича да му пипа нещата и разваля подредбата  Crazy

# 25
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм се вясвала, къде от мързел, къде от липса достъп до интернет.
Надявам с да сте добре, на болничките бързо оздравяване и само със сополи да се разминат.
Димяни честито! Не съм в час със ситуацията, но ще се постарая да прочета поне предищната тема!
Цвети е все същата хала, говори си на детския си език и отвреме на време се кара сочейки ме с пръст  Joy hahaha Joy!
Целувки.

# 26
  • София
Рестранта не е някаква специална кухня... просто ресторант стандартен Party
Лулу,в Люлин е до КFC! Hug
Мерси за пожеланията! Heart Eyes

# 27
  • Pb
За Много години, момичета! Пожелавам на всички това, което ви е на сърце, да ви бъде в ръце!

Бързо оздравяване на всички болни малчугани!

# 28
  • София
Здравейте  Hug.
Набързо да драсна няколко реда, че девойката трябва да яде след малко. Ще й давам кисело мляко, а тя никак не го обича Whistling. Стискайте палци да го хапне.
Димяни, честито. Като се преместим в Люлин ще го посещаваме  Grinning.
Яна, Ицко е много сладък  Heart Eyes. И Аничка използва моментите, когато Дани е на градина и си играе с неговите играчки. А той така й е взел страха, че тя миличката само като го види, че се прибира и веднага му носи любимата кола и книжка hahaha.
Нелинце, аз съм много доволна от "Мукоплант" - а, но не смея да ти го препоръчвам, защото не знам каква е кашлицата на човека.
В този ред на мисли пожелавам на всички болни чочковци бързо да оздравеят  Praynig.
За забелването, по препоръка на педиатърката не съм забелвала и към 2,5 години изцяло му се забели достойнството от самосебе си Peace.
За хигиената, мия дупето на Ани след всяко акане независимо, че ака на гърне и не се омазва  Mr. Green. Ползвам мокри кърпички само ако нямаме вода. На Дани му го мия също след всяко акане като си е вкъщи, а като ходи на ДГ вечер задължително се минава през банята. Просто не мога да си представя да ги оставя да си легнат без да съм ги измила.
Приятен следобед на всички   bouquet.

# 29
  • София
Елхичкаа..... еее много се радвам,че се появи! Hug
Да сте живи и здрави и се включвай по честичко! Heart Eyes

Марти,стискам палци да си хапне и да и хареса! Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт