АВГУСТинче на мама се мръщи, не му се стои в къщи!

• 11 651
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
здравейте и от нас.Не пишем често че няма време/

Димяни,честит ти ресторант!Пожелавам ти да е много успешен  bouquet

На болничките дечица бързо да се оправят Praynig

относно пишката:напълно отворена е.след 2-рия месец започнах да забелвам и сега нямаме проблеми,а колкото до хигиената -след като се наакан му мия дупата на чешмата,а като му сменям пампата и само е пишкал го забърсвам с мокра кърпичка.

а,за малко да забравя да се похваля..Имаме си вече 9-ти зъб.единия кътник е избил Party

# 31
  • София
Оооо.. да се похваля и аз,че нали в поседните месеци 2 ва не ни е избивал ни еди зъб та сега за 2 дни 2 предкътника Mr. Green Crazy Party
Отдолу са ни само 2 резеца Rolling Eyes
Отгоре 4 предните + 2 предкътника Crazy
Напредвамеееее................ hahaha

# 32
Димяни-честит ви ресторант! Дано да ви носи големи печалби!
Елхичка-появи се! Но сигурно пак ще изчезне за дълго!

Честити нови зъбчета на Димяни, Алма и всички останали!

# 33
  • Пловдив
Димяни браво за зъбките,а за ресторанта ви пожелавам винаги да е пълен.Дано не се загубиш и ти за дълго както елхичка.
Ние сме с 15 зъба.Много бързо ги изкара.Уж не било хубаво отрано да излизат,но какво да се прави,при всички е различно.
Момичета съжалявам,че стана голяма дискусия за пишетата на малките господа.Нека всеки процедира,както сметне за добре  Peace

# 34
  • Pb
Ще гледам да не ставам за резил повече и да се включвам по-често.  Laughing
Подразбирам, че сте коментирали процедурите около мъжкото достойнство - мен живо ме вълнува тази тема, педиатърката горещо ме съветва да забелвам, опитвах, но нямаше грам напредък, въпреки усилията ми и просто спрях, решена да не действам с/у природата. Надявам се да не правя генерална грешка. Ще се върна да чета назад да видя кой как е постъпил.

Дидко е с 14 зъба. Последно излезнаха 2 кучешки по диагонал  Laughing Лека вечер от нас!

# 35
  • Златна Добруджа
Явно моята дъщеря е с най-малко зъби в устата - само 4-ри...

# 36
Споко и Рошлето ще се сдобие с пълния комплект Mr. Green
Ние тази сутрин ги докарахме до 12  Whistling

# 37
  • Златна Добруджа
Споко и Рошлето ще се сдобие с пълния комплект Mr. Green
Ние тази сутрин ги докарахме до 12  Whistling

Е... наистина, усмивката й е очарователна и така  Mr. Green Не се притеснявам чак толкова, но все пак ... Бебета по-малки от нея я задминаха отдавна  Rolling Eyes
Браво на Малечко  Heart Eyes А как е Палечка  Grinning

# 38
Здравейте и от нас!!!

Аз днес бях да запиша Ивон на Хомеопат и каталясах.Едвам гледам ви казвам.От Люлин до Дружба и оббратно Crazy

Тонка,честити ви зъбенца и много успешен да е ресторанта.Лятото викам и ние с Ивон да прави оборот Whistling

За хигиената-Ивон и до сега я къпя всяка вечер.Не мога да си представя как ще си легне некъпана.Тя няма и да иска де,то си е нещо като ритуал.Аз се къпя всеки ден,пък нея да я оставя newsm78Дупето го ием след акане,а след пишкане минаваме с кърпички.

Хомеопата днес ми каза никакво мазане с каквито и да било кремове.Да видим дали няма да се зачерви.Като ни тръгне някой зъб и веднага сме като маймунско дупе.

За зъбите-6 отгоре,5 отдолу.Последния предкътник хич и не го разбрах как изби WhistlingДано така и да си продължим,че се измъчи милото.

# 39
Гледам новините,Пак идва грипна епидемия! ooooh!

# 40
Мдааааа,и аз това гледах,ама не разбрах как започва newsm78 и какви са симптомите?

# 41
Мдааааа,и аз това гледах,ама не разбрах как започва newsm78 и какви са симптомите?
Отпадналост, умора, болки в мускулите и отведнъж събаряло  Tired Казаха феруари месец началото към средата да го очакваме #Cussing out #2gunfire Препоръчват разнообразна храна и витамини за подсилване на организма.. нищо ново  Tired
А при кой хомеопат ходихте?

елхичка съвсем се загуби но това не значи, че сме те забравили  Wink
Пишката на дребното педи я забелваше всеки път като ходим на консултация, не е имало проблем с това, но н амен не ми дава да пипна  Rolling Eyes Аз си правя опити обаче  Blush Дупе се мие постоянно - кърпи не използвам, дори и само да е пишкал  Crossing Arms

Зъби - 12 броя  Mr. Green поне последно като проверявах бяха толкова  Laughing

Димяни честито за ресторанта. Стискам палци да потръгне и направо да изтрепете рибата  Peace Mr. Green

# 42
  • ГОре на черешата...
  bouquet

# 43
  • В светлината на слънцето
Елхичка,  Hug Вярно, че се загуби за дълъг период. Ама ние не сме те забравили, неее... Heart Eyes
Димяни, като се позатопли и ние може да скокнем до Люлин за хапване, че сега сте ни мноооого далече.  Grinning
Зъбите на Сашко не знам колко са.  newsm78 Абсурдно е да бръкна в устата или пък да надникна. А напръстника за миене не се разбира колко са. Със сигурност има 10, обаче се съмнявам че са пробили още два предкътника, но не мога да проверя.  Thinking А ако не са, явно всеки момент ще се покажат. От два-три дни направо е невъзможен със спането, храненето, ушите му постоянно текат, което винаги става при зъбоникнене, поне носът му този път не тече.  Thinking Освен това всеки ден изгризва по две ябълки - една сутрин и една следобед, както са си с кората и със семките. Май така си начесва и венците. Mr. Green
Грипът направо не искам да го мисля, защото познайте от три пъти кои ще са първите разболели се.  Twisted Evil Crossing Arms Като си знам как изпратихме старата и посрещнахме новата година, изобщо не се съмнявам, че гадния грип ще ни подмине. ooooh!

# 44
Майка ми нещо кашля и е хремава ooooh!Направо незнам какво ще правим с тоя грип-ужас.Дано някак се разминем,макар че се съмнявам.

Илиянка,ходихме при Марио Бояджиев.Моята приятелка забременя след 3 години лечение при него,без хормони,без стимулации,без нищо.
Даде капки и на мен и веднага ми изби обрив,което според него значи ,че организма се чисти.
Да видим ще има ли ефект,основно върху Ивон Thinking

Общи условия

Активация на акаунт