Зимен мраз навън сковава, мъничко МАЙче сърцето ни сгрява #16

• 13 933
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
ехо здравейте и от мен как са коремчетата растат ли???а рита ли?при мен се разхожда на ляво на дясно а до кога така незнам Simple Smile

# 76
ехо здравейте и от мен как са коремчетата растат ли???а рита ли?при мен се разхожда на ляво на дясно а до кога така незнам Simple Smile

Докато родиш.  Party

Я да питам коя мама се информирала какви документи се подписват при прием в болницата?
Като ви тръшнат контракциите, няма да имате поглед да ги разчетете.
Изисквайте да имате копие от всички документи още сега от личните гинеколози или тези, които ще ви израждат.
Трябва да сте запознати с правата си като пациент в родилно отделение!

# 77
Цитат
Деси Горанова, разбирам напълно всичките ти притеснения. Не се притеснявай коя седмица ще си при ФМ, винаги има време за консултации. Но ти не се настройвай така негативно, пак ще го кажа. Иди си спокойна на прегледа, всичко ще е наред! А ако не дай боже нещо се обърка и трябва да се правят консултации - не го мисли чак толкова. в самите болници цените са мнооого по-различни. само за да те успокоя ще ти цитирам някоя друга цифра - прегледите при проф. Чернев ми струваха по 40 лв, защото все пак е професор (поначало за хора с титли цената е по-висока). Оня ден за Доплера и прегледа при д-р Янкова в Тина Киркова, на апарата, с който се прави ФМ (3Д) платих 20 лв. Не е така космически, както при Марков, но е абсолютно достатъчен за сериозен преглед, какъвто е ФМ. А в частната клиника на Янкова цената за ФМ на също толкова космически ехограф е 65 лв за едно бебе, мисля. Така че не на всякъде е 80 лв, имаш и доста по-евтини възможности. Но бъди сигурна, че няма да се стигне дотам. Успокой се, не го мисли!

Мерси отново на Зайо Байо за куража!  Hug
Казваш, че при Янкова прегледа е 65 лв., а как върви записването.
Аз от страх взех от личната си док. телефона на Фемина и веднага звъннах. Като им казах коя седмица съм и още не съм ходила на ФМ ми дадоха час веднага за този  Понеделник - цена 60лв. Там с лекарите съм на вие - казаха, че съм при д-р Цолова newsm78 - знае ли някой нещо за нея??? Както и да е нали е по бързата процедура, нямам претенции. Личната ми каза, че там всички били специалисти и мога да им се доверя. Стискайте ми палци всичко да мине на ред Praynig Пък ще видим, ако имам още парички ще ида и при Марков.

Зайо ти къде ще раждаш?

dendri радвам се, че си успяла да отидеш на откритите врати в Тина Киркова. Тъй като утре не съм сигурна дали ще успея за срещата, ще споделиш ли дали си се навила да раждаш там?
Казваш, че избора на екип бил само 500лв. ммммм доста голяма разлика от цените в другите клиники по моя информация. Това добре ли е? И разбра ли кога трябва да се избере екипа и кога да се плати? Ходиш ли там на допълнителни прегледи и колко се плащат?

Ох , затрупах поста си с въпроси, но си мисля, че това може да вълнува не само мен! Thinking Blush

# 78
dendri радвам се, че си успяла да отидеш на откритите врати в Тина Киркова. Тъй като утре не съм сигурна дали ще успея за срещата, ще споделиш ли дали си се навила да раждаш там?
Казваш, че избора на екип бил само 500лв. ммммм доста голяма разлика от цените в другите клиники по моя информация. Това добре ли е? И разбра ли кога трябва да се избере екипа и кога да се плати? Ходиш ли там на допълнителни прегледи и колко се плащат?

Ох , затрупах поста си с въпроси, но си мисля, че това може да вълнува не само мен! Thinking Blush

Да отметна въпросите Wink
Не съм се навила още да раждам там. Болницата ми е в "списъка" само заради водното раждане. Обмислям въпроса още, защото имам дилема - искам да си стоя вкъщи до възможно най-късно, а за водно раждане трябва да си "изприпкал" до болницата с до 4см. разкритие. Иначе не те допускат до ваната. Иначе стаята с ваната ми изглеждаше най добре, но като цяло навсякъде е доста неуютно. Но аз и нямах големи очаквания за самата болница - поне там, където обикаляхме изглеждаше чисто и не видях нито една хлебарка tooth.
  За избор на екип се плаща 500лв. специално питах. Малко се обърках, защото сестрата каза, че си плащаш само толкова и си избираш нормално ли или водно раждане...т.е. не се заплаща допълнително за водното раждане. В сайта на болницата пише друго - че водното раждане се заплаща 900лв. Ще проверявам допълнително.
  Иначе 500лв. си е нормално, при положение, че ти си раждаш, а не някой друг Mr. Green. И в други болници съм чувала, че избора на екип е толкова. Окръжна или някоя подобна май...
  Не ходиш на допълнителни прегледи там. Идваш си със картата с изследвания (обменна карта), която ти се дава от лекаря наблюдавал бременността. 1 месец преди термина е хубаво да си избереш екип - отиваш на място. Но ако водите ти са изтекли кални или зелени правят допълнителни изследвания на детето и теб след раждането, които мисля, влизат в пакетната цена.За водно раждане питах сестрата кой е ОК и тя каза Семерджиева (не я бях чувала newsm78). А за плащането, не питах, но предполагам, при изписване става т.е. с касова бележка по ценоразпис (напълно легално Grinning).
  Друго какво да ти кажа... не ми хареса, че бебетата чакат в коридора, докато майката дойде и ги вземе за кърмене. Не ги носят по стаите. И друг път съм чувала за това оставяне в коридорите и че в зимно времедокарвали на бебоците доста настинки (това го бях чела тукнякъде, по форума) Е, ние сме с пролетни сладури. Иначе при предупреждение от майката, че не иска, не хранят децата с АМ. На два часа става кърменето, сестрата каза, че при затруднения се вика специалист, който да обясни и да помогне. Но те така ше кажат Mr. Green
   Не трябва да се носи удостоверение, че бащата е баща Wink подписано при нотариус, както в други болници. Идва си жена попълва си една бланка само с лична карта и това е.
  За доста неща се поинтересувах и питах, така че ако се сетиш нещо друго, питай - дано да мога да ти помогна Hug
Хайде, че пак безсънието ме гони, а утре ме чака лекция 1 за раждането. bye bye bye

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 01:21 от dendri

# 79
А вие каде ще раждате чувала съм добри отзиви за Сливен Grinning но аз съм от Бургас и незнам на къде да се запътя.Много не ми се ще да е в Бургас  Sad защото нещо не си вършели както трябва работата. newsm78

# 80
Desislava Goranova
аз си ходя на прегледи при д-р Цолова и съм доволна - доста е внимателна и отговаря на въпроси.След като не е още нясое известно име не означава , че не си върши работата. Доста е мила .

# 81
Добро утро девойки   food010
За съжаление няма да мога дойда, от вчера ме е налегнала една кашлица и хрема  newsm45.
Не ми се ще някоя от вас хване някой бацил от мен. Надявам се скоро пак да има срещичка и аз да не съм болна  Crazy
Пожелавам ви весело изкарване и да се снимате за да ви видим   newsm51

# 82
Добро утро мами и от мен!
Снощи доста се развълнувах - така здраво ме ритна бебка, че и таткото го усети  Grinning Досега си беше само едно леко побутване и леки ритничета.

# 83
  • София
Хайде и от мен здравейте.
За последно,колко оставаме за днес,че виждам достса имат ангажименти.
В момента си правя отчетите,но ще наминавам да  видя,кой остава.
Аз съм там

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 10:36 от Madam Stasita

# 84
аз също със сигурност идвам Simple Smile

# 85
И аз ще дойда, само незнам как ще се познаем. Все пак не на всички (може би) им личи от далече,че са с коремчета newsm78
Може ли да помоля някой да ми изпрати паролата за албумчето със снимките, че аз срам-несрам, ама от много работа в последните месеци, не съм надниквала в него. Аз се казвам Катина, ако някой види блуждаеща бременна из кривото, викайте, моля ви Simple Smile

# 86
  • Пловдив
Здравейте мами. Аз съм още болна и май се влошавам - добре че нямам температура а само кашлям,кихам и ми тече носа. Така ме е яд , че няма да успея да дойда на срещата в Амадеус - навън с това слънце времето изглежда хубаво,но не смея да се покажа да проверя . Само дето си правих прическа и кичури даже за да съм хубава за срещата с вас  Hug.За следващата среща ще съм на линия обаче. Ще бъде ли много нахално да искам снимки от срещата - снимайте се и пускайте мноооого снимки.
Колкото до "парада на тумбаците" в началото на 25-та сед ли да се снимаме или в края. Аз вече май съм влезнала и ще пусна снимки от последния ден на седмицата.
Моя бебок е много активен - постоянно си рита.А сега май ще се ориентирам към леглото че с тези мои болки в гърба колкото по-малко съм пред компа,толкова по-добре

# 87
  • София
Mushinka,аз ще съм там Blush
Но нямам качена снимка.Да взимам ли фотоапарата?
Казвам се Станислава.Ще ме познаеш по тромавата походка Mr. Green и тумбака
П.П. Тръгвам от Младост,ако някой иска да го взимам с кола ще съм

# 88
аз имам качена снимка, но на нея съм руса, а сега с черна коса...все пак мисля, ще се познаем Simple Smile
в краен случай може да се случи така, че да седнем на няколко маси, но накрая със сигурност ще се съберем Wink

# 89
Момичета взимайте си фотоапаратите и чакаме снимки следобяда.  Party
Може и в албума, може и тук.
Много ми се искаше и на мен да се запознаем, з съм близо до София, но имам майстори у дома.  Crazy  Надявам се на следващата среща да успея да дойда.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт