Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 312
  • 307
  •   1
Отговори
# 45
А, добър вечеееер! И ние сме тука вече.  Hug

Съобщението не може да бъде изпратено. 'mini_minimoi' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.!

Ето, пак! Хайде.... Hug

А стига де, не е възможно  Shocked , снощи я изпразних!  Thinking Повредата май не е в  нашия телевизор.  Rolling Eyes

...Имам въпрос: тоя шезлонг само на пода ли го слагате? И доколко е стабилен, когато детето вече е по-голямо, върти се, рита и т.н.? Притеснявам се да не се прекатури.

Щото гледам на тегло ги дават до 1 година... пък то на 1 година ще си става от шезлонга и ще ходи Grinning

Да, дрехите на Захи са несравними като качество и цени с останалите. И са явно единствените, чиито дизайнери са ИМАЛИ БЕБЕТА - другите масово предлагат блузки през главата, гащеризони с крачолчета, които не се разкопчават отдолу и т.н.

Аз го слагам рядко на земята, най-често на холната маса, на дивана ама напреко ( и задължително вече го  връзвам мишока, защото си изпатих) или на спалнята, а като готвя го слагам на една доста широка табуретка и го взимам в кухнята да гледа какво правя.    chef

А за дрешките на Захи и аз да кажа, най-добрите са, техните гащеризони са най-удобни и материите са най-устоичиви на честото пране и гладене (което е задължително за детски дрешки). Аз тия дни ще навия татито да идеме пак до магазина им, че на бебчо повечето дрешки омаляха вече.  Joy

# 46
И аз съм много доволна от дрешките на Захи. Преди няколко дена се сдобих и със спален чувал от тях и трябва да ви кажа, че е супер.

# 47
Аз шезлонга го поставям на земята,че ме е страх да не се катурне а и сме новодомци и нямаме диван на който да го сложа а в спалнята през деня не седим и така. Аз нещо съм изпуснала за дрешките на захи можели някой да ме разясни и да ми каже къде е магазина. Мерси предварително Hug

# 48
# 49
  • Bulgaria
Ха добра вечер и от нас.От много хойкане днес едвам ви изчетох,ама така ще като се почне с дългите разходки.Та сега чакам да ни пристигне пицата, че днес и не съм готвила Crazy
Параходче супер тема си спретнала,мерсим за което.  bouquet А за таблицата, какво да кажа освен че спим по 10 часа другото не ни е присъщо.На мнение съм че дете по таблици не се гледа и че всяко е различно по себе си.
В шезлонга много обича и прекарва повечето бодърстване в него.Той стои в кухнята,върху канапето.От няколко дни я вързвам с коланите Crazy че ме страх вече. На земята съм я слагала няколко пъти по хубаво и е защото вижда всичко,но май духа.
Да ви се похваля днес си направих шопинг терапийка и много добре ми се отрази разходката. Нали не бях излизала тази година на качествена разходка. Купих си кремчета,ампули за косата, моливчета за устни, лак, 2 книги/само че време да имах за тях/ -Едната е Пълноценно двигателно развитие на бебето с картинки, а другата за храненето не е пред мен на проф.Лиляна Трифонова май беше Crazy уф с тоя пилешки мозък  Embarassed
И на Ивайла купих няколко неща да не е капо и тя Laughing
И аз съм ЗА дрехите на Захи но тук в Русе знам само в един магазин дето зареждат.
Айде отивам че пицката пристигна.
Лека вечер

# 50
Добър вечер дами и господа  Grinning
Нашия шезлонг го държим на дивана и на малкия му е приятно да си стои там.Обикновено гледа в някой от нас който му е наблизо,на играчките не обръща много внимание  Grinning
Момичета имам едно притесение и искам да ви споделя,ако може някой да даде предположение някакво  Sad Ангел обикновенно не плаче много.Преди около седмица ,както си спеше, изведнъж така изпищя,че ми изкара акъла.Гушнах го,поплака малко и след около 5 мин.беше вече спокоен.Снощи към 2:30 направи пак така - изпищя и пак както предния път поплака и след малко гушкане заспа. .Преди малко го направи същото,както си лежеше в шезлонгчето,но писъка беше някак по- кратък. Онзи ден му сложихме първия Пентаксим,но не вярвам да е от това защото преди седмица пак така направи.Притеснявам се да не би нещо да го боли.Но пък ако е болка така бързо да отминава и да не е в някаква последователност - знам ли ...Мислех и да не би докато спи нещо да го е уплашило в съня...ама едва ли на тази възраст имат сънища ..
Толкова е мъничък и няма как да каже какво му е  Cry 

# 51
  • Бургас
Енигмичко може да ме е запушено нослето
 и да не е могъл да си поеме въздух и заради това да се е уплашил.
Никол ми прави так няколко пъти вече - спи си кротко и изведнъж писък и после рев.
Успокоява се след като я гушна и полюлея,точно както при вас.
Затова преди сън и впръсквам Стеримар в нослето,сутрин също.
Ако се случи през ноща също и впръсквам след като я успокоя и така.
Аз поне на това го отдавам,но нека и другите мами се включат Hug

Денимче
и аз така най-обичам да готвя Laughing

# 52
Надежда, ами ние се приспиваме гушнати или сучейки и после я поставям в някое от хитроумните устройства, където денем спи, ако се опитвам директно да я приспивам в кошницата или люлката не става, а ако ми заспи в ръцете и я поставя в креватчето и ДЕНЕМ се буди ВИНАГИ, но поизправена в кошничката или люлката ми спи до 5 часа, което ме навежда на мисълта, че това иска детето. Най- кошмарните ми дни с по 20 часа будуване подред са били когато съм била упорита да я слагам хоризонтално в леглото. Интересното е че нощем няма против да спи в леглото си...

Софко, Бояна е същата.Денемсамона люлката - нощем САМА си заспива на леглото!!! В люлката се приспива бързо, но трябва да съм близо до нея... Ако се пробуди често с малко люлеене удължаваме съня - къде с 15 мин къдес 2 часа..  Peace

# 53
Добър вечер дами и господа  Grinning
Нашия шезлонг го държим на дивана и на малкия му е приятно да си стои там.Обикновено гледа в някой от нас който му е наблизо,на играчките не обръща много внимание  Grinning
Момичета имам едно притесение и искам да ви споделя,ако може някой да даде предположение някакво  Sad Ангел обикновенно не плаче много.Преди около седмица ,както си спеше, изведнъж така изпищя,че ми изкара акъла.Гушнах го,поплака малко и след около 5 мин.беше вече спокоен.Снощи към 2:30 направи пак така - изпищя и пак както предния път поплака и след малко гушкане заспа. .Преди малко го направи същото,както си лежеше в шезлонгчето,но писъка беше някак по- кратък. Онзи ден му сложихме първия Пентаксим,но не вярвам да е от това защото преди седмица пак така направи.Притеснявам се да не би нещо да го боли.Но пък ако е болка така бързо да отминава и да не е в някаква последователност - знам ли ...Мислех и да не би докато спи нещо да го е уплашило в съня...ама едва ли на тази възраст имат сънища ..

Енигма, и моят мишо от няколко седмици се стряска на сън и пропищява пронизително и като го погаля по главичката, или пък го гушна заспива пак или ми се ухилва  Grinning . Аз мисля че спи много леко понякога и се стряска от най-минимален шум, който на нас не ни прави впечатление (даже съм го гледала че понякога като спи и сам си се стряска от нищо, ама чак подскача и после пак заспива), а и може и да сънува нещо. Със сигурност знам че сънуват дори и на тази възраст, а и освен това го четох някъде!  Simple Smile
А Мимо пък понякога се усмихва на сън, когато заспал по време на папкане и го слагам да спинка в креватчето му или в шезлонга, и е съвсем съзнателно, сигурна съм, както когато му пея или го гъделичкам, се усмихва.

Енигмичко може да ме е запушено нослето
 и да не е могъл да си поеме въздух и заради това да се е уплашил.
Никол ми прави так няколко пъти вече - спи си кротко и изведнъж писък и после рев.
Успокоява се след като я гушна и полюлея,точно както при вас.
Затова преди сън и впръсквам Стеримар в нослето,сутрин също.
Ако се случи през ноща също и впръсквам след като я успокоя и така.
Аз поне на това го отдавам,но нека и другите мами се включат Hug ...
color]

Еййй, че съм патка, за това въобще не съм се сещала, а той понякога като се събуди така, си търка  носленцето доста, а пък аз си мислех че  е сух въздуха и не му е комфортно и слагам една мокра пеленка на радиатора в спалнята. Неди, many 10nx!   bouquet

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 21:13 от mini_minimoi

# 54
Хайде сега за спането да кажа. Мира спи вечер 10 часа с едно прекъсване от около час за кърмене, преобличане и малко игра. През деня ситуацията всеки ден е различна. Доскоро спеше наистина по час и половина почти винаги м/у храненията докато стане 7-8, когато се ококорваше и не мигва поне до полунощ. Напоследък все повече будува през деня - или без въобще да заспи, или дремва за по 10 мин. Хубавото на този режим е, че се изморява и след къпането и кърменето заспива и се събужда чак към 11 и 30, когато почти е време за манджа.  Не бих могла да я причисля към никоя графа от таблицата, в различните дни явно сме на различна възраст  Laughing

Пък за реакцията на мъжете към нашето форумстване наскоро мислех да ви питам. Щото у нас е така - мъж ми се изявява в разни спортни форуми и то от доста години. Там основното им любимо занимание е да плещят простотии и нецензурни дивотии, да оригиналничат и измислят нови думи  Crazy. Та като ни гледа кроткия форум все ме заплашва, че ще влезе някой път с моя акаунт, ще осе...е навсякъде и ще осъмна с  ban. В техния форум това е ежедневие, ама те си измислят нови акаунти, още по-изумени и това им е забавлението  #Silly    Bulb Stuck Out Tongue Winking Eye perko
Енигма, и аз на няколко пъти си изкарвам ума с такива изпълнения. Нямам идея за какво става въпрос  newsm78
Никози, наистина на теб прилича малкото сладурче:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10030775

# 55
Един спешен въпрос. Има ли от мамите някоя която храни с милумил. Аз от доста време я храня с тази храна, но днес отивам в същият магазин и ми я дават храната в различна кутия. Казват ми това е новата опаковка. Да ама не. Старият ми милумил беше с преобитици а този е Милумил Complete Care. Дали има някаква разлика, според мен това е съвсем друг вид АМ. Интересното е че май навсякаде новата партида е такава. Някой да даде съвет какво да правя. И друго предишния милумил 1 беше до 4 месеца, този е до 6. Предишния беше с доста по голяма лъжичка от този и беше на гранули.

# 56
Аз също бях чела че бебоците сънуват от 3 месец (ако намеря линка ще го пусна) а и бебчовците освен на шум са много чувствителни на вибрации такаче ако има нещо ремонт или нещо такова може да го усети и да се стресне в съня. mimisofia мерси за линкчето. За таблицата ние спим нощновреме около 10 часа а през деня по 20 или 30 мин. между храненията.

# 57

миличка и моя бебчо прави така.но аз не го вдигам а само го погаля по главичката и се успокои.установила съм че когато се уплаши от нещо няколко дни така прави.поне при нас е така
а колкот до сънуването  - аз си мисля че сънуват бебетата - понякога такива усмивки раздава насън....

# 58
Новородените също сънуват. Simple Smile

# 59
  има една поговорка за сънищата на бебетата:
  Когато бебето плаче на сън-дяволът му казва  "ще взема майка ти" и то се плашело и започва да плаче..
  А когато бебето се смее на сън- дяволът му казва "ще взема татко ти", а то се смее и му казва" ха,ха да ама ти не знаеш кой е.... Laughingи надхитрява рогатия... Wink

Сънуват разбира се малките човечета. Даже някъде четох, че  когато спят сънуват раждането си(или поне спомена от него) и може би затова се стряскат. Меги също ги прави тия неща, напоследък и простенва на сън...

Общи условия

Активация на акаунт