Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 307
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Алис, поправям, че атопичната кожа не е задължително суха............
Сигурно си права за всичко, имаш дългогодишен опит (за съжаление). Ние с баща й нямаме сериозни кожни проблеми, въпреки че и двамата сме с много бяла кожа, сина също. Моите познания са единствено от прочетеното в нета. Благодаря за споделеното  Hug. Аз все още не искам да повярвам, че е точно такъв проблема. Първата диагноза (от кожната лекарка) беше контактен дерматит. Много уважавам мнението на педито, но в случая не й се доверявам напълно, проявленията при нас са различни от това, което споделят майките на деца с АД. Ще наблюдавам детето, ще чета и ще си изясня всичко, времето е наше. mam79, мен ме посъветваха да мия само с вода засега, въпреки че имам гел на А-Дерма, който уж е хипоалергенен. Дерматолог......набора откъм специалисти тук в града е ограничен, затова няма да търся засега. Ако недай боже стане сериозно, ще погледна към големите градове.
Патенце, не знам какво да ти кажа за дохранването. Моето е същата лакомия, колкото даваш не отказва, все дърпа. Хранена е няколко пъти с изцедена кърма от шише, когато ме няма в къщи. Ние правим така: дърпаме биберона след като изпие примерно 50-60 мл, съответно тя ревва. След още 20 пак пробваме и така, докато при изваждане на биберона от устата не писва веднага. Малко ангажиране на вниманието с маймунджилъци от страна на тате или батко помага  Simple Smile.

Нинка, откривам твоите черти в Алекс. Ще стане красавица като майка си  Wink

При нас пак е мъгла, нали сме на река това е вечен проблем. И си висим във форума с Арианка и Tsv..........  hahaha

# 241
Здр мами ,
днеска реших да изведа малкия, спретнах го облякох го , вземах багаж и слизам долу да го сложа в количката и гледам разбили мазата и откраднали само количката...   #Crazy  Cry
направо ми се искаше да седна и да ревна. и с багажа и лапето отидох в близкия магазин и купих една количка за 300 лв.  че барем го разходя.  Няма такъв късмет...  

# 242
  • София
Здр мами ,
днеска реших да изведа малкия, спретнах го облякох го , вземах багаж и слизам долу да го сложа в количката и гледам разбили мазата и откраднали само количката...   #Crazy  Cry
направо ми се искаше да седна и да ревна. и с багажа и лапето отидох в близкия магазин и купих една количка за 300 лв.  че барем го разходя.  Няма такъв късмет...  

Shocked абе какви са тия хора се чудя, направо не е за вярване...бяс ме хваща като прочета нещо подобно и ми идват само лоши помисли наум към такива хора  #2gunfire #Cussing out Sick
съжалявам, че ви се е случило подобно нещо  Confused

# 243
Здр мами ,

Shocked абе какви са тия хора се чудя, направо не е за вярване...бяс ме хваща като прочета нещо подобно и ми идват само лоши помисли наум към такива хора  #2gunfire #Cussing out Sick
съжалявам, че ви се е случило подобно нещо  Confused
Това не са хора добре че сте си взели нова че иначе пък няма начин.Не се ядосвай Hug  bouquet

# 244

На мен пък не ми се слуша за магии, проклятия, духове, врачки и баячки. Тук сме се събрали да коментираме реалните неща от живота. Който има влечение и нужда от измишльотини вероятно може да си намери форум където се събират фенове на този род глупости.
Shocked

mimisofia, къде точно видя да говоря за "магии, проклятия, духове, врачки и баячки"?!  Stop
Когато на мен не ми е приятно да чета вечното мрънкане и оплакване на някого във форуми, за да не товари с негативи "милото" например, просто пропускам постовете му.
Айде, остани си със здраве!
Извинявам се на момичетата, че трябваше да прочетат това.

Днес времето е отново стра'отно. Кеффф  Party

sisilis, това е отвратително! К'ви са тия изроди ве #2gunfire! Да разбият мазето и да откраднат детската количка! Не е истина просто. Сега отивам да прибера вкъщи нашата, че тя седи "на гараж" на стълбищната площадка. Да видим къде ще я скатавам, че в антрето няма място. Май трябва да й сложа "калцуни" и да я прибера в малката спалня... Потресена съм...

# 245
Яд ме е , но .... не ,че беше нещо кой знае какво количката , МАГ от 200 лв, но са я вземали. Аз до скоро я държах без надзор в коридорчето на кооперацията, и викам да не й стане нещо от времето и я сложих в мазето , те взели да разбият мазите на нас и на съседа и да вземат количката. Инък другите неща седят... майната му.  Много се ядосах.  Като му е писано на човек и да я сложа под три ключа пак може да я откраднат. Не я вземаха като се пречкаше в коридора, а като я прибрах. Абе то важното ,че ние сме добре. Вместо да му взема нещо друго на детето за 300 лв, аз пак количка.... ма съдба.
Поне се разходихме. Кофтито е ,че сме на 4ри етаж без асансьор и днеска и детето и количката мъкна нагоре. Но тъкмо.. имам кг за сваляне , хи хи хи....

# 246
Здравеите на всички малки октомврийчета и на техните мами!
Аз съм Руми а дъщеричката ми Виктория също е октомврийче.Появи се на белия свят на 05.10,само 2660 кг.
Много ще се радваме да намерим нови приятели.  261uu

# 247
Айде да се отчетем - 6350 гр. и 64,5 см. Човека е придал само 550 гр., но пък на мен ми се струва нормално, имайки предвид, че се родзи доста едричък, а към 6-ти месец бебчовците се уеднаквяват. През цялото време гука и се смя на докторката. Хубавото е, че освен хремата, всичко друго е ок.
Сисилис направо нямам думи какви хора, трябва да са, за да откраднат бебешка количка  #Cussing out
Добре дошла на Руми   bouquet

# 248
# 249
Специално за Галакса :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=365041.0

Сисилис, сигурно са били от братята, кой друг би посегнал на бебешка количка  newsm78. Или пък са я взели да превозят откраднатото от другите съседи  #2gunfire

Добре дошла, Руми!

# 250

На мен пък не ми се слуша за магии, проклятия, духове, врачки и баячки. Тук сме се събрали да коментираме реалните неща от живота. Който има влечение и нужда от измишльотини вероятно може да си намери форум където се събират фенове на този род глупости.
Shocked

mimisofia, къде точно видя да говоря за "магии, проклятия, духове, врачки и баячки"?!  Stop
Когато на мен не ми е приятно да чета вечното мрънкане и оплакване на някого във форуми, за да не товари с негативи "милото" например, просто пропускам постовете му.
Айде, остани си със здраве!
Извинявам се на момичетата, че трябваше да прочетат това.

Когато нещо не ме касае във форума просто го пропускам. Например: не кърмя и не ми е интересно да чета по тази тема и не го чета. Факт е обаче че дискусиите свързани с кърменето са си съвсем на място във форума. В случая обаче натрапване на мнение, че трябва да вярваме в глупости не е за този форум. Още по-неуместна е и забелжката ти, че не искаш да чуваш реплики.

# 251
Момичета недейте да се карате Peace
Форума е за всякакви мнения и тревого свързани с децата (вкл. ако някой го интересува и врачки и баячки ако късае бебчо)!!!Не мисля че трябва някой да определя коя тема е за форума и коя не , още по малко някой си налага вярванията!!!Заради постоянни насаждания какво трябва да се говори и какво не и кой какво го интересува и т.н. много от момичетата само четат а не пишат
Аз повече няма да се обаждам да не ме подпукате и мен че говоря глупости Joy

# 252
 Joy
gery_roz, аз нямам намерение с никого да се карам, просто не обичам да си оставям коня в калта. Но когато ме настъпват по опашката, съскам и хапя. Щото съм зелената мамба Mr. Green. Идея за нов ник! От утре от Барба ставам Мамба  hahaha

# 253
  • Бургас
юхууууууу ние се прибрахме в 16ч и сега си мрънкаме нещо.

Сисилис мила страшни тъпанари има.
Моя позната ми разправяше как са взели количката на една мама,
която била влязла в някакъв магазин.
Ужас направо Sad
Алис не е задължително да са братята,те бият на очи.
Най-вероятно са наши съграждани за жалост.

Руми добре дошла  bouquet

Мананка ще го преборите гадината/вируса де/,но ще се измъчиш Hug

Гвендолин ще ни опознаеш ние сме готини мацки,па СКРОМНИИИИИИ Laughing

Момичета недейте да се карате Peace
Форума е за всякакви мнения и тревого свързани с децата (вкл. ако някой го интересува и врачки и баячки ако късае бебчо)!!!Не мисля че трябва някой да определя коя тема е за форума и коя не , още по малко някой си налага вярванията!!!Заради постоянни насаждания какво трябва да се говори и какво не и кой какво го интересува и т.н. много от момичетата само четат а не пишат
Аз повече няма да се обаждам да не ме подпукате и мен че говоря глупости Joy

Гери много  Hug от мен[/color]

# 254
  • в здрача
Моля ви, заровете томахавките и сложете точка. Много е кофти. Всички имаме дечица и те са най-важното, а тук споделяме радости и тревоги. Надявам се да преобладават първите.
Ние днес бяхме на консултация. Биха ни втория пентаксим - детето гък не каза, ама откакто сме се върнали се събужда само за смяна на памперса и хапване. Иначе чак не повярвах какво каза кантара - точно един килограм е наддала и сега сме 5.450, но пък само 2 см е порасла и вече е 60 см. Чак се чудя - махна си и яденето в 5 ч, пълни със "златце" памперса между 1 и 3 пъти на ден, пък наддаде повече от преди когато имаше повече хранения и съответно пълнения на памперса. Явно усвоява все повече от изяденото.  Mr. Green
Сисилис съжелявам мила, направо нямам думи - да откраднеш бебешка количка.
Добре дошли  Hug на новите мами!

Общи условия

Активация на акаунт