Отговори
# 120
ЧЕСТИТИ МАЛКИ СЪКРОВИЩА НА ГЕЯ И СВЕТЛЕТО!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!
Днес набързо прочетох новата тема и видях, че пак съм изпуснала много, но нищо...
При мен промени няма, още сме 2 в 1 и сигурно, ще родя или на тренировка на баткото или шофирайки Mr. Green
За сега отивам да готвя, а след това отново на пързалката при нашия хокеист.
Пазете се и се радвайте на здрави бебета за родилите вече Simple Smile!

# 121
Добро утро!

Фокси, околоплодните води при мен бяха около литър и половина-два литра, прозрачни на цвят (могат да бъдат и със зелен и кафяв оттенък, но това е лош знак, по принцип би трябвало да са бистри). Това, което описваш най-вероятно е от глобулките или си е просто някакво течение.

Честит имен ден на всички празнуващи!!!

# 122
  • Стара Загора
Здравейте пак,
честит имен ден на нашите всички именници ,да сте живи и здрави   bouquet  bouquet  bouquet
Да се отчета от прегледа-мацката е станала 2800 -49 см.Разположена е с главичката надолу.Гоборихме си с док за естественото раждане ,в сряда или четвъртък ще ме гледа за разкритие и ще решим тогава дали мога да родя нормално.Аз много искам нормално раждане и ако всичко е наред и имам всички предпоставки за това най-вероятно ще се откажа от секциото.Малко ме е страх  Rolling Eyes
Взе ми секрет за микробиология,та в понеделник ще ми излезнал резултатите ,дано всичко е наред.

# 123
Chestit imen den na vsichki imennici!!!!

# 124
ЕТО МЕ И МЕН!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ - ИМЕННИЦИ, РОЖДЕННИЦИ, ПОЛОВИНКИ НА РОЖДЕННИЦИ И ДРУГИ! МНОГО Е ХУБАВО ДА ИМА ПРАЗНИЦИ И УСМИВКИ!

ЧЕСТИТО И НА МАМА СВЕТЛА! БЛАГОРОДНО Й ЗАВИЖДАМ ЧЕ ВЕЧЕ СИ Е ГУШНАЛА ПОДАРЪКА ЗА 2009 ГОДИНА! ЖЕЛАЯ ИМ САМО ДА СА ЗДРАВИ, ВСИЧКО ДРУГО СЕ НАРЕЖДА ОТ САМОСЕБЕ СИ!

ФОКСИ, питах на няколко места за твоите хапчета, защото имам доста аптекарки познати, но всички категорично ми изнъцкаха. Днес следобед чакам и последната да ми се обади, тя работи в аптечен склад, дано да мога да ти помогна.

ГАЛЧЕ, гледам че питаш за колана. Аз ще си го купя, този на Чико. Моя приятелка, която роди 2007 година май месец, каза че още на изписването от болницата си го е сложила и си е обула някакъв панталон, та с този колан отдолу все едно никога не е раждала, така се еприбрал корема / тя беше секцио/. Та го носи постоянно около 2 месеца и беше супер. Сега пак е бременна с второ и пак ще го ползва - много е ефикасен.

Ние сме си 2 в 1, въпреки безсънната нощ която изкарах. По едно време си мислех, айде почна се. АМа май се оказа че съм попреяла снощи и всичко е било от това. Днес се надявам вече да довършим проклетия ремонт в къщи, вече ми писна - ВЕРВАЙТЕ МИ! Та от другата седмица да почвам да пера и нареждам.

Междудругото си купих пликове със самозалепваща лентичка отгоре, та да слагам на бебока дрехите там. Май сепрестаравам! Иначе 100  бр са 6 лв, та се прежалих. Купих ги от съвсем обикновен  магазин за пликчета и торбички. ВЕче си имам и бейби фон на БЕРТОНИ, комшийката ми го подари, че не й трябвал вече. Пробвахме го с таткото. Поиграхме си на ЯСРЕБ вика ОРЕЛ и така.

Момичета, почна се, чувствате ли? АЗ дето уж по думите на доктора трябва да устискам до 02.02, че тогава съм на преглед да определяме датата за секциото, все си мисля ченяма да удържа до тогава. Сутрин се събуждам и си викам - АЙДЕ И ВЧЕРА ГО ИЗКАРАХМЕ, ТА И НОВ ДЕН ПОЧВАМЕ.
Момичета МНОГО МЕ Е СТРАХ ДА НЕ ЗАПОЧНА ДА РАЖДАМ ПРЕЗ НОЩТА. КАКВА Е ТАЗИ ПАРАНОЯ - НЕ ЗНАМ!!

Абе само искам да ви питам. Вчера видях една такава нощница с копчета отпред, българска за 10лв. Продавачката каза да си взема мисля че 48 размер. Абе хора, толкоз ли е грозна или аз се втелясвам нещо  и се лигавя. Просто не се виждам с това на гърба ми?

# 125
Честито на Гея И Светлето!Да са им живи и здрави бебчовците!
Честит празник на всички именници днес!Много здраве,щастие ,късмет и любов!
Да направя и аз един отчет набързо.Все още сме 2 в 1,момъкът не иска да се обръща и това е.Ще се наложи секцио,но на 22 ще решим кога ще е.Пазете се маминки,не остана много

# 126
Мами, моля ви помогнете ми с малко инфо. Какви точно дрехи ще носите за бебето за престоя му в болницата / не за изписването/ и по колко комплекта. За всеки ден различен ли, нещо не ми е ясно въобще. То сигурно трябва за всеки ден престой в болницата да има отделен кат дрехи и горни и долни и ръкавички. Хич не знам, а смятам в понеделник да купувам и не знам какво точно. Защото имам едни бели памучни блузки с ританки - 2 комплекта, но те ми се виждат като долни дрешки. Може би за отгоре трябва нещо тип поларенко или някакви пижамки. Странно ми е и наиститна не знам.

Моля ви дайте ми съвет.

# 127
Честит празник на всички празнуващи!!!!!!

# 128
Честито на рождениците и на имениците!!! Да са живи и здрави и много късмет в живота    ura

Зъбче, аз съм за ABC design, сестра ми са с Джордани, но не е много удобна, наистина е тясна и бързо сякаш се амортизира, при положение че племенницата почти не стои в нея, все е на ръце  newsm62

Днес почнах да гладя първата пералня с дрешки. Леле, то много пипкава работа, цял предиобед гладя, сега малко почивка, че ме заболя кръста, а половината не съм изгладила  #Shocked Но няма да се предавам, до края на деня трябва да изгладя всичко  newsm68

# 129

Абе само искам да ви питам. Вчера видях една такава нощница с копчета отпред, българска за 10лв. Продавачката каза да си взема мисля че 48 размер. Абе хора, толкоз ли е грозна или аз се втелясвам нещо  и се лигавя. Просто не се виждам с това на гърба ми?

Не се втелясваш. Грозни са  smile3518 . Но в случая е по-важно да са практични. Лично аз се изхитрих да си купя бебешко розова на цвят, че поне в едно отношение да е сладка  newsm48

# 130
Здравейте мили момичета  Hug

Честит малък, голям мъж на мама Светле да и е жив и здрав, мн послушен и да я дарява само с положителни емоции!А на нея бързо и безпроблемно възстановяване   bouquet

Честит имен ден на всички именници- всичко най-най им желая  Hug
Сега и от мен скромна почерпка, че вчера ми беше последния изпит и си приключих сесията с отличен  bowuu

Фокси това течение дето го описваш е от лекарството и намен беше ми се появило по същия повод   bouquet

Да ви се оплача аз два дена си бях със контракции, безболезнени, неритмични, но мн неприятни и чести Sad спасяваше ме само легналото положение! като стана бебка почва да шава и корема ми става на буца Sad Миаш май е права че може да е от кафето и сладкото  newsm78 За щастие днес нямам такива проблеми .... като гледам че термина на Светлето е бил на 11.02, а моя е на 07.02 направо  Shocked Чудя се дали ще остискам до тогава Sad

Инъче да ви се похваля стегнах си багажа, взехме почети всичко необходимо за бебка, даже и креватчето е вече в нас  Heart Eyes та така материално съм подготвена, но психически ме тресе шубето  #Crazy

# 131
Честито на Гея  и Светла! Да са им живи и здрави бебешорите и много да ги радват!
Честит празник на именниците, рождениците и техните половинки и всички които празнуват днес!
                        smile3525

# 132
Ами и аз да поздравя всички именници   bouquet Да им е живо и здраво името и много щастие да им носи  Grinning

Искам да попитам за тези колани ,за които говорите явно съм пропуснала  Embarassed може ли да пуснете линкче да видя какво представлява  Praynig
много   love001   на всички

# 133
честит имен ден на всички празнуващи днес и честити рожденици на всички момичета.На тези ,на които в близките дни  предстои среща с беборанчетата стискам палци всичко да мине  леко и безпроблемно.
Биби ив на мен акушерката ми каза да взема камизолки,ританки, блузки (аз приготвих такива с копчета- тип жилетка), чорапки ,терлички ,ръкавички и една тънка памучна шапка.Аз си бях приготвила бодита с дълъг ръкав ,но много се бавели при преобличането с тях и затова предпочитали камизолките.А колкото до това колко комплекта да взема- 3 били достатъчни.
Ако ти предстои скоро да ходиш на ЖК попитай доктора или акушерката ,защото май на различните места искат различни неща. Hug

# 134
Привет и от мен,
най- напред да честитя на двете майки-
ГЕЯ И СВЕТЛА70, да са ви живи и здрави бебчетата, да ви носят повече радости отколкото грижи!  bouquet
На всички именници днес- сьщо, 4ЕСТИТ ПРАЗНИК, много здраве и кьсмет пожелавам  bouquet!
И да се разпиша и аз- понеже рядко го правя , но пьк редовно ви чета.Все Още сме си 2 в 1 с бебето. Гледам повечето от вас са готови с покупките и приготовленията, та се засрамих и аз Embarassed Embarassed Embarassedи се приготвям сьщо вече.Спретнах багажа за болницата, нагласих стаята за бебе, дрешките изпрах- остана само гладенето. И чакам момента вече.За сега всичко е наред при мен, бебето обьрнато в правилна позиция- ще раждам нормално, но мисля да е с епидурална.При пьрвото ми раждане я ползвах и бях много, много доволна- не мисля този пьт да се правя на герой Winkи да си я спестявам.
За сьжаление не мога да се включвам активно в повечето от темите които дискутирате- далече сьм , а тук всичко е толкова различно, но пьк ви чета с удоволствие и се радвам тайничко з всяка от вас. Hug
Приятен ден ви желая, почивайте и се пазете!

Общи условия

Активация на акаунт