Споделете 92

• 22 071
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Кураж и от мен!  Hug
 Явно са му дошли в повече лекарствата, от какво да е интоксикиран иначе...  newsm78

# 721
Вълк, и аз съм с вас в мислите си! Hug Бързо да оздравее вълчето!

# 722
  • Майничка
Вълк, стискам палци!

# 723
  • Русе
Уф да му се не види Sad Вълк, дано бързо се стабилизира и да се оправи вълчето  Praynig

# 724
Вълк, стиснати палци и от мен и много кураж  Hug

# 725
  • о`майна лунна нощ е
 Sad
Вълк, не си намирам речника, не знам какво да напиша. Мисля ви много!

# 726
  • Бу-у-урга-а-ас
Вълк,  action032

# 727
Вълк, бързо оздравяване на Вълчето.  Praynig

# 728
Вълк, бързо оздравяване на Вълчето.  Praynig
Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 729
  • Be realistic - plan for a miracle.
Дядо ми е много зле. Вчера са го оперирали и са отстранили единия му бъбрек...заради тумор... Аз не знаех, докато не се прибрах от София. Майка ми е доста мобилизирана, но изтощението й си личи, и освен това смятам, че не ми казва всичко, макар че се опита да ме подготви с няколко реплики, че състоянието му наистина е много тежко... Страх ме е, имам някаква тежест в гърдите. Сега се очакват резултати от изследванията, които ще кажат всъщност какво да очакваме след това...

# 730
  • London, baby
 Hug за Sway и Вълчо!!

# 731
  • Бу-у-урга-а-ас
Sway, дано дядо ти бързо се възстанови. Има хора, които си живеят нормално и с един бъбрек. Бъдете оптимисти. Дано си стъпи на крака човека  и още дълги години да се радва на пълноценен живот.  Praynig

Не мога да не се похваля с успешния пазар. Харесах една разкошна чанта за майка ми, но беше доста върху бюджета, който бях определила. Продавачът (собственик на магазина) разпозна на рамото ми чанта, купена от техния магазин и видимо му стана много приятно. Та, като видях цената, ми хрумна да се пазаря. Говоря ви за магазин на главната, в центъра на Бургас. Намали ми 25% от цената.  Mr. Green Добре че бях сама. Мъжът ми в такива ситуации умира от срам.

# 732
Смелост пожелавам на всички в нужда.

# 733
  • София
Вълчо, стискаме палци семейно  Hug !
Sway, и на вас!

# 734
  • Paradise
До тук сме три тези, които не харесват Пловдив.

Искам да ви споделя много неща, но май ще отложа за по-добри времена.

Вълк, стискам палци нещата да се развият в положителна посока!

Общи условия

Активация на акаунт