Отговори
# 510
Иве вчера като гледах,точно за теб се сетих и много се ядосах,явно Ганчева е наистина човек,на мен още нищо не са ми казали за плащане но знам ли.

# 511
С мен в Майчин дом постъпиха точно по този начин.Избор на екип, плащане на сериозна сума, няма касова бележка, няма доказателства.И....битият е бит.... Sad

Явно наистина си е до човек, защото на мен Славчев /в Майчин дом/ не ми взе нито една стотинка, платих само 7лв и някакви стотинки за 3 дневния престой  Peace А това вярно го има във всяка една болница май. Тук в Бургас се плащат фантастични цифри за избор на екип за раждане и отделно си плащаш на избрания лекар  ooooh!

Иве  Hug

# 512
 Аз платих в Шейново за избор на екип, в касата на болницата и срещу касова бележка и фактура. Не се чувствам ощетена, защото избора е мой (никой не ме е заставял да си плащам) и съм получила документ за парите, които съм дала. Ако не исках или нямах възможност да платя - щеше да ми бъде назначен екип за операцията.
 Ива,

# 513
Момичета  Hug, може ли някой да ми каже, какви са симптомите, ако имаш гъбички?
Преди 2 месеца пих антибиотик, а всички знаем какви поразии върши в организма ни.
Какви изследвания трябва да си направя, за да установя дали ги имам и все пак ако е така, възможно ли е организма сам да се пребори с тях? Днес такива въпроси ми се въртят из главата. Rolling Eyes

# 514
daindi,само микробиология може да  се направи.
Симптомите са:сърбеж,парене на влагалището и външните полови органи,бяло,течение,което е със странен вид,цвят,консистенция/като пресечено мляко/.А може и да нямаш симптоми понякога.

# 515
  • София
Момичета  Hug, може ли някой да ми каже, какви са симптомите, ако имаш гъбички?
Преди 2 месеца пих антибиотик, а всички знаем какви поразии върши в организма ни.
Какви изследвания трябва да си направя, за да установя дали ги имам и все пак ако е така, възможно ли е организма сам да се пребори с тях? Днес такива въпроси ми се въртят из главата. Rolling Eyes

Пусни си микробиологично изследване на вагинален секрет.
Иначе симптомите са обилно течение като пресечено мляко, съпроводено с дразнене и сърбеж.
Обикновено се лекуват трудно и дълго време /месеци/, много са упорити тези гадини.
Без лечение - ако ифекцията е силна, едва ли организма сам би се справил.

# 516
Момичета да се похваля, днес си взех резултата от цитонамазката - ПАП 1. Направо не мога да повярвам. От ПАП 3 скочих на ПАП1. Утре ще е готова и микробиологията. А в четвъртък ще направим преглед с колоскоп, за да е по сигурен този резултат ПАП1. Сега само проблема е в десния яйчник. За девети ден от менструалния цикъл имам твърде голям фуликул (26мм). А такъв бил характерен за 12ти ден. Сега изчакваме още няколко дни и ако не се е спукал ще ми изпишат хапчета.

# 517
Ани,да нямаш ранна овулация?

# 518
  • София
А н и, поздравления за резултата  Hug!
Не можах да се свържа с доктора да си разбера резултат и направо ме тресе нервата яко. Звънях около 2 часа през 15 мин и ми прекъсваше Sad

# 519
Ами знам ли! Ако обулацията ми е ранна, възможно ли е това да е нормално? Но определено си ме боли яйчника съвсем леко.

# 520
Ами знам ли! Ако обулацията ми е ранна, възможно ли е това да е нормално? Но определено си ме боли яйчника съвсем леко.
Възможно е.

# 521
ДесиХ2 , alpha_beta , благодаря ви!
Нямам течение, но при овулация чувствам особен дискомфорт. Но може и да е "лечебна криза" (от хомеопатията), знам ли вече.
Ани, браво! Hug

# 522
daindi, какво вземаш точно?

# 523
   ИВЕ,
хайде бе жена ,казвай какво ти казаха н аконтр. преглед,мисля те
на всички с хубави реаолтати -поздрави Peace
момичета ,като на 31.01   мибеше пьрвият ден на цикьла ,кога ми е овулацията?знам,че се нервиряае ,че и сама мога да смятам,обаче ви моля,зашото нещо не ми се получава,с това течение....... newsm78

# 524
Боби, времето за овулация зависи от много неща - дължина на цикъла е основното. Обикновено е 2 седмици преди настъпване на следващия период. Примерно при 28-дневен цикъл, овулацията е около 14-тия ден. Но това е в идеалния случай.
Напълно е възможно да овулираш днес или след 3-4 дни. За да си сигурна, прави овулационни тестове.
Проследяване на овулацията може да се направи и с кръвни тестове и/или с ултразвук. Няколко дни около предполагаемата овулация се взема кръв и се изследва концентрацията на LH, а с ултразвук се следи дали има фоликул и как нараства (фоликуметрия).
Пикът на LH е 24-36 часа преди същинската овулация, което де факто трае много кратно - минути до няколко часа.
Тестовете за овулация мерят също концентрация на LH. Добре е да се започне от 2-3тия чист ден след цикъл и да се правят към 14-15:00ч като преди не си пила вода за час-два поне. Правиш ги докато видиш сравнително наситена втора чертичка, не е задължително да е по-тъмна от контролната. И смяташ, че 24 до 36 часа след това ще настъпи овулацията ти.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 22:23 от Кюбит

Общи условия

Активация на акаунт