ПЪРВИ клас почти преполових аз

• 24 408
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
Извинете, че ви нахлувам в темата, но ще ви помоля за малко помощ, за бъдеща първокласничка какъв размер раница трябва да купя 31/41/13 или  28/38/13? Харесала съм един модел, от който има само по-малкия размер и се притеснявам да не е твърде малка.
От опит съм за по-малката раница,ние взехме голяма и сега детето само си поиска по-малка,да не му тежи толкова.При нас проблеми със закуските няма,един ден отидох в междучасието и видях всички момчета струпани около госпожата за закуски,но тя раздаваше"първо на дамите" newsm78

# 91
Хот дог е добра закуска, всички деца обичат кренвирши. Дано скоро и на нас започнат да дават, зщото мойто е много злоядо и по цял ден го мисля. 

# 92
Ние засега сме добре.Вчера закъсняхме за училище и бяха заключили вратите,наложи се да чакаме до междучасието и Дарето ми беше сърдита,че заради мен е изпуснала час. Embarassed

Пробвайте да влезнете през стола отдолу. Ники постоянно закъснява. Особено в този сняг...

# 93
Здравейте,всички!Моят син Теодор също е първолак.Учи в 104-то у-ще в кв.Гоце Делчев.Старае се детето да учи,но му е трудно,играе му се. Grinning

# 94
  • Някъде в търсене ............
Здравейте, имам едно питане :когато имат само подготовка дали ги предупреждават класните им или не ?

# 95
Desi02 нещо не разбрах. Как така да имат само подготовка?

# 96
 Моят вчера е писал безобразно домашно с баща си. Twisted Evil
 В момента сме у дома с приятелчето му от класа и Мартин ужасно ме дразни, само ми се лигави и крещи, поръчах им пици от Амам, изля си сока в пицата докато махал гъбите, хем сто пъти каза, че иска пица с гъби, направо ще го набия след малко. Close

# 97
  • Между гори и планини
Здравейте момичета  Hug
Моите синове пооздравяха, но от вчера аз съм доста болна. Незнам какъв е този грип който хванах но вчера бях с 39.7С, стигнах до 39.9С! Такова чудо не ми се беше случвало  ooooh! Децата бяха много добри с мен - Вики прави закуска на себе си и брат си, пазиха ми тихо колкото могат, Вики дори ми прави масаж на гърба.
От днес съм на АБ и вече смъкнах до 38С. Много съм благодарна на venera, че вчера донесе обяд на децата. Май я оплаших с "добрият" си външен вид  Mr. Green Дано не е сънувала кошмари!
Иначе Вики мързелува последните два дни откакто съм болна, но утре ще се захване да навакса пропуснатият материал и да пише домашното за понеделник.

# 98
Здравейте момичета, чакайте и аз да ви се оплача. Отрязаха ни плуването след нова година, но никой не иска да връща пари. Аз съм платила до края на втория срок, когато събираха парите всичко беше точно, сега изведнъж нещо не се били договорили. Ееее чакай малко, като да ти вземат парите всичко е точно, а после ходи ги търси. И по рано бях споменала  в темата, че в нашето училище няма никаква отчетност, плащаш но не може да му хванеш края за какво ти взимат пари.
А относно поведението на сина ми искам да кажа, че това дете се държи безобразно. Днес го взех на обяд, уж да си е о дълго време с мен, то го издържах преко сили 2 часа. Държи се като говедо, дано не го блъскат вече  хормони че още ми се вижда да е много малък. Направо ми идва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire, добре, че поне малкото засега ми е добричко.

# 99
А относно поведението на сина ми искам да кажа, че това дете се държи безобразно. Днес го взех на обяд, уж да си е о дълго време с мен, то го издържах преко сили 2 часа. ..... дано не го блъскат вече  хормони че още ми се вижда да е много малък. Направо ми идва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire,

gvendolin цитирам те защото от около Нова година Лъчи е с направо ужасно държание.
След като тъкмо преди Нова година и двете му госпожи го похвалиха, че напредвал и че станал по-съсредоточен сега картинката е коренно различна  Twisted Evil
Отново всеки ден текат преговори, че е уморен. Че не му се пише. Почти всеки ден го заварвам с недовършено домашно и вечер се мотаем до 8-9 с писане ooooh! ooooh! ooooh!
Снощи пак писа с хиляди пазарлъци и разправии.
Буквално отказва и се инати - ама страшно!!!!
Верно, че аз сега съм малко по-изнервена и чувствителна, но просто като чуя че пак е отказал да пише през деня и трябва да довършваме вечер направо ми се приревава. При колко от вас го има това нещо?
Ама питам сериозно, защото вече започвам да се замислям да не би да пропускам нещо по-сериозно от сорта на дислексия или друго образователно смущение  Sad Confused
А той си и е инатлив по принцип и нещата просто излизат извън контрол - днес и в училище не е дописал - има забележка от госпожата - обяснението му е че е свършил часа и нямал време да довърши  Thinking Crossing Arms

За държанието му иначе - никога не е бил кротък и спокоен, така че го определям по-скоро като обчайното за него.

# 100
  • Между гори и планини
Лени, ами остави го един път да отиде без домашно и да умре от срам в клас.
Когато мързела хване Вики, точно това му казвам - Ок, отивай без домашно, утре ти ще се излагаш. И да знаеш, много бързо си оправя всичко.

# 101
Олинце и за това се сетих - снощи така бях се ядосала, че точно това му казах "Щом си уморен - спирай да пишеш и си лягай" / между другото това ме посъветва и учителката му/.
Но диването има някаква съвест все пак и не иска да отиде без домашно - просто написването му се превръща в "Опълченците на Шипка" - поне за мен. Накрая се чувствам като след маратон  Tired

# 102
Лени, онзи ден Ани се прибра с толкова грозна и грешно написана диктовка, че госпожата беше написала отдолу с червено и 5 удивителни ''Препиши два пъти''.
Версията на Ани е, че пише толкова хубаво, че госпожата я накарала да го напише още два пъти за пример на другите. Демек, нямала нужда от упражнения.
 Напоследък и тя е доста разсеяна. Не внимава в това, което прави. Упражнява се, допуска едни и същи грешки от бързане да претупа това, което съм и дала.
 За почивните дни съм и приготвила доста упражнения, под формата на игра ще гледам да и ги пробутам, да видим как ще и се отрази.
 Иначе с четене, математика, английски няма никакви проблеми.

# 103
  • No Line On The Horizon
Версията на Ани е, че пише толкова хубаво, че госпожата я накарала да го напише още два пъти за пример на другите. Демек, нямала нужда от упражнения.
Joy ох, как се хиля. Ани като порасне ще ви разкаже играта, усещам аз.

# 104
Изтръпвам от ужас от момента, в който ще я налегне пубертета. Crazy
Истината е, че е изключително устата и вместо да се тръшка, вади такива аргументи, че или зяпвам безмълвна, докато осъзная какво ми се е стоварило на главата, или се чудя как да запазя сериозно изражение и да не се разхиля безобразно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт