РУСЕнски справочник

• 34 005
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Дидк@, точно новия грип се оказа, със съответните усложнения - бронхит и гнойна ангина  Confused Освен АБ през устата, включихме и инжекционен. Определено вече е по-добре - вдига все още Т, но не толкова висока и горе-долу 2 пъти в денонощието, а не постоянно както преди. Но е много отпусната след цяла седмица с висока Т и почти само на течности  Sad

Надявам се, че вие сте се възстановили напълно  Hug

# 166

ВечеПетя,е сега вече може да чакате подобрение.Как и поставят инжекциите?На моята след като и бяха посинили краката се сетиха да и сложат абокат,доста по-леко беше след това.Надявам се скоро да се похвалиш,че се възстановявате. Hug

Да знаете откъде мога да си купя такива дървени дръжки за чанта?

# 167
  • На брега на реката
Препоръчайте ми кадърен детски ортопед. Искам да заведа малката, но нямам координати на нито един, а и нещо не мога да открия.  newsm78
Благодаря ви!

# 168
Бих препоръчала д-р Валентинов. Като се обадиш на тел 83 45 07 те записват - може и с направление.

# 169
Момичета, здравейте! Братовчедка ми е от Гр.Русе и тази година е абитурентка. Моля ви препоръчайте ми добър фризьорски салон, в който да й направят прическата. Ако може най-добрият в града. И аз там ще отида за празника на детето да се фризирам Crazy
Благодаря ви предварително! Hug

Аз ходя при Нина в бл.Вида на ул. Плиска. Тя ми прави и прическата за сватбата и съм много доволна, не мръдна цяла вечер. Освен това имаше и гримьорка, която ме прави за сватбата и от нея съм доволна.
Където и да реши трябва навреме да се уговори с фризьорката, че по баловете са много натоварени, особено добрите.

Ами ако наистина искаш най-добрия салон в града за прически това е при юлия,за мен и за грим- Бисерка.
И моя синковец се разболя от вирусна бронхитпневмония.В петък беше с хрема,а в понеделник вече беше цъфнал.На инжекции сме по мое желание,защото той не приема никакви сиропи.Иначе болеста му се изразява в много лоша кашлица.Т вдигна само веднъж и то 39.

# 170
  • Русе
http://www.moetobebe.net/babies/
моля гласувайте за моето Катеринче!

Все съм си мислила, че аватарът ти е снимка от някой сайт - /оф разбра ме се надявам/ - пък то твоето детенце.

Гласувах  Peace
И аз мислех, че снимката е от някой сайт   Laughing
 Гласувах. Успех  Peace  Hug

# 171
И аз гласувах за сладураната Peace

Момичета, при кои лекари водите децата си като се разболеят по-сериозно-грип, бронхити, ангини? Аз нещо въобще не мога да разчитам на нашата педиатърка, но и на частно не всеки път съм доволна.
Бързо оздравяване на болничките!

# 172
Майчета, помагайте! От една седмица де преместих в Русе и съм се оплела тотално. Търся личен лекар на дъщеря си - тя е втори клас и живеем до ВТУ-то /кв. Възраждане/. Търся детегледачка пак някъде от квартала или наблизо. Търся ..... клуб по плуване, балет, танци... Търся си и добър козметичен салон някъде по центъра, тъй като работя до съда. Търся и добъра фитнес зала за мен, както и къде да ходя на танци...  newsm78. Изобщо, моля ви, дайте съвети.
А, търсех и къде да организирам на щерката рожденния ден, но изчетох всичко, което сте писали и вече съм подготвена. Hug
Много, много благодаря на всички и ще се срещаме тук често!

# 173
хехех Амрита то не случайно темата се казва Русенски справочник  Hug
аз мога да ти помогна само за козметичния салон и то отчасти, ходила съм на педикюр само в този дето е срещу Ру на Плиска, до ОББ, не знам май Дива се казваше салона. Та педикюристката е страшна, много съм доволна и после какво масажче прави на ходилата не е истина  Hug

# 174
  • град Русе
....Търся ..... клуб по плуване, балет, танци...
Балет има в Дома на културата, до парка е и няма да ви е много далеко. За състезателни танци за деца можеш да провериш в СОУ "Възраждане".
ВечеПетя, и малката е с гнойна ангина, кашлица и температура, но си нямах и на идея, че някаква форма на грип  Confused. Факт е обаче, че и мене ме хвана...

# 175
Малееей,много болни  ooooh!!
Бързо оздлавяване на дечицата и мамите! Hug

# 176
Благодаря за бързите отговори и грипа да бяга далече от болните!

# 177
  • русе
Майчета, помагайте! От една седмица де преместих в Русе и съм се оплела тотално. Търся личен лекар на дъщеря си - тя е втори клас и живеем до ВТУ-то /кв. Възраждане/. Търся детегледачка пак някъде от квартала или наблизо. Търся ..... клуб по плуване, балет, танци... Търся си и добър козметичен салон някъде по центъра, тъй като работя до съда. Търся и добъра фитнес зала за мен, както и къде да ходя на танци...  newsm78. Изобщо, моля ви, дайте съвети.
А, търсех и къде да организирам на щерката рожденния ден, но изчетох всичко, което сте писали и вече съм подготвена. Hug
Много, много благодаря на всички и ще се срещаме тук често!
Като попита за клуб по плуване- Авко в комплекс Здравец, ако детето плува от 17,30, за теб ще има тренировка по тае-бо в същата сграда, което е удобно.

# 178
Дидк@, и на Моника й бодат крачетата, много е болезнено  Confused Но се надявам да минем с 4 инжекции - 4 дена по 1 (това е първоначално предписано). Утре е четвъртата и в петък сме отново на преглед, да видим какво е положението  Praynig Определено вече е по-добре, дано да минем с толкова; пък АБ, който пие, съм се настроила, че ще е за по-дълго.

Бързо оздравяване и на останалите болни дечица  Hug

# 179
  • На брега на реката
shanel1982, благодаря ти за бързия отговор   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт