РУСЕнски справочник

• 34 006
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
zdraveite as sum ot Ruse taq godina sum abityrentka i mn se 4ydq kade da si napravq pri4eskata i grimu misleh si za salonite na Yliq Georgieva na loreal paris kadeto sa as do sega vse pti galka sum hodila no re6ih da smenq malko molqvi kajete mi ako nqkoi si e pravil nqkakva po speciqlna pri4eska i grim v teq saloni na Yliq gGeorgieva dali sa dobri

# 181
  • Русе
zdraveite as sum ot Ruse taq godina sum abityrentka i mn se 4ydq kade da si napravq pri4eskata i grimu misleh si za salonite na Yliq Georgieva na loreal paris kadeto sa as do sega vse pti galka sum hodila no re6ih da smenq malko molqvi kajete mi ako nqkoi si e pravil nqkakva po speciqlna pri4eska i grim v teq saloni na Yliq gGeorgieva dali sa dobri
За сватбата там ми правиха прическата!
Много съм доволна  Peace

# 182
Бързо оздравяване на дечицата и мамчетата.  Praynig
И Сашо изкара този вирус с бронхит. Разминаха му се инжекциите. Пи само АБ през устата.
Амрита, добре дошла сред нас.  Heart Eyes  bouquet

# 183
Буми,имаш и моя глас за малкото ангелче от Русе

# 184
ami tam kudrqt li qko i kosa slagat li

# 185
Някой да има майчинство за януари? Що ги бавят така  Thinking

# 186
и аз не съм получила! Мислех, че съм единичен случай?!?  newsm78

# 187
ааа не не си, приятелките ми тук също не са и в отчетните юлки 2008 също не са им преведени, нещо ги бавят но не знам защо и докога...

# 188
Много моля  някой ако е  чувал или знае  за ЕТ Янко Иванов,гр.Русе,фирма Евроконсулт,нека да пише.Спешно  е.Фирмата се занимава с изпращане  на  българи  в Испания на работа.Искам да  събера инфо,но се притеснявам да не  е някой фантом Rolling EyesБлагодаря предварително на отзовалите  се. Peace

# 189
чичо гугъл какво казва за тази фирма?

# 190
чичо гугъл какво казва за тази фирма?

точно,че от нета  е намерена информацията,но аз не  вярвам,за тов аптам ако някой е  чувал Rolling Eyes

# 191
ох не знам за чичко гугъл, ама чичко НОИ ще се включи евентуално във вторник  Crossing Arms Close

# 192
И моя братовчедка е абитурентка тази година и аз попитах тук във форума за фризьор. Една мама ми препоръч нина. Братовчедка ми е ходила да си обере връхчетата там и е останала доволна, но каза че е била голямо "плямпало", иначе добре работела.

# 193
Здравейте и от мен!
Буми имаш 2 гласа от мен и от сестрата  Wink Ама тя Катето много порастнала бе  Hug
Еййй много болни,желая бързо оздравяване,май май тая бронхитплевмония е завзела града.Ние пък бяхме с гнойна ангина предната седмица,а племенника с завладялата бронхплев.Направо ме шашардиса с тая висока Т.Сег асе оправихме ама не се знае до кога,че сме и на ясла  Rolling Eyes
Изгарящата,една колежка замина сега за Испания да бере ягоди,ама не съм сигурна май с тая фирма беше.Каза уж че била надежна преди да замине.

# 194
Инфо от Българския търговски регистър:

.  ЕИК 200159524
2.  Фирма ЕВРОКОНСУЛТ-ЯНКО ИВАНОВ
3.  Правна форма Едноличен търговец
5.  Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ
област Русе, община Бяла
гр. Бяла 7174
ул. Д-Р ПЕТЪР БЕРОН No 14
тел.: 884394555
6.  Предмет на дейност ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПРИ НАЕМАНЕ НА РАБОТА В ЧУЖБИНА, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПЛАСМЕНТ НА СТОКИ И ПРОДУКТИ ОТ ЛЕКАТА, ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, РАЗКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ОКАЗИОН, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ – НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, РЕКЛАМА, МАРКЕТИНГ, ИНЖЕНЕРИНГ, СДЕЛКИ С ДВИЖИМИ И НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, РЕКЛАМА, ТУРИЗЪМ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА 20080611172502 История Документи
18.  Физическо лице-търговец ЯНКО ГЕОРГИЕВ ИВАНОВ

© 2007, Агенция по вписванията

Общи условия

Активация на акаунт