РУСЕнски справочник

• 34 000
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
ако можеш да отделиш повече средства,салоните на боби и юлия са най-добри.работят с професионалните продукти на лореал,в час са с най-новите прически и се справят наистина добре.другите,които ти препоръчват,като тази нина,например,работят с доста по смотана козметика.
за фитнес залите,според мен добрите са само 2.тази под биг боб и ялта.аз ходя в биг боб,има добри уреди,приятно е,ялта е по голяма и доколкото знам е също добра.
за плуването,ако е за теб,басейнът на космополитан е най-добре,авко също става.
за детегледачка не мога да помогна,моята беше наистина много добра,но веднага я взеха.марти ходи в частната градина вече месец и съм изключително доволна и той също.
за рожденните дни ти препоръчвам клуба в дунав.доволна съм,а и дават на родителите да си внесат каквото искат.едната им аниматорка наистина е страхотна.
дано да съм била полезна.хубав ден на всички!!!

# 196
Инфо от Българския търговски регистър:

.  ЕИК 200159524
2.  Фирма ЕВРОКОНСУЛТ-ЯНКО ИВАНОВ
3.  Правна форма Едноличен търговец
5.  Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ
област Русе, община Бяла
гр. Бяла 7174
ул. Д-Р ПЕТЪР БЕРОН No 14
тел.: 884394555
6.  Предмет на дейност ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПРИ НАЕМАНЕ НА РАБОТА В ЧУЖБИНА, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПЛАСМЕНТ НА СТОКИ И ПРОДУКТИ ОТ ЛЕКАТА, ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, АГЕНТСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, РАЗКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО И ХОТЕЛИЕРСТВО, ОКАЗИОН, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ – НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, РЕКЛАМА, МАРКЕТИНГ, ИНЖЕНЕРИНГ, СДЕЛКИ С ДВИЖИМИ И НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, РЕКЛАМА, ТУРИЗЪМ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА 20080611172502 История Документи
18.  Физическо лице-търговец ЯНКО ГЕОРГИЕВ ИВАНОВ

© 2007, Агенция по вписванията
chillysun -Благодаря  ти много миличка.Информацията  е  доста изчерпателна.Мисля си че не е някой мошенник.Знаех  си че тука  ще ми помогнете.Невероятни  сте.Благодаря още  веднъж. Hug Hug Peace

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 10:26 от izgarq6tata

# 197
http://www.moetobebe.net/babies/
моля гласувайте за моето Катеринче!

Здравейте и аз се разписах с един глас за Катето Simple Smile Успех !

# 198
Изгаряща, това доказва, че фирмата е регистрирана и действаща. Доколко са коректни - не знам. Някой друг да се включи.

# 199
Здравейте момичета! Да помоля, ако някой има някакви впечатления за д-р Наков или друг специалист уши, нос, гърло да сподели! Предполага се, че не е за добро да търся такава информация, за това моля за по бързо съдействие. Благодаря ви момичета   bouquet

За д-р Наков и аз мога да дам препоръки. Водила съм при него малката и е бил много внимателен, а и знам отзиви от сигурни хора, че е голям специалист в областта си.

# 200
Здравейте!Аз съм нова в този форум, бременна съм в третия месец и искам да ви попитам от кой  акушер- гинеколог сте доволни?

# 201
Здравейте!Аз съм нова в този форум, бременна съм в третия месец и искам да ви попитам от кой  акушер- гинеколог сте доволни?

Виж в тази тема. Има доста информация  Peace

# 202
Здравей Вики,

Аз мога да кажа много хубави неща за д-р Тончева. За съжаление не работи със здравната каса, има частен кабинет и аз там ходя. Първото ми раждане беше при нея и сега съм спокойна да ходя при нея за втората си бременност.

# 203
А  знаете ли д-р Тончева само нормално ли изражда?

# 204
martin4o , исках да ти пиша на лични, но ти е пълна кутията.

# 205
shanelвече можеш да ми пишеш на лични.
за гинеколога май най-добре е бойчев в тутракан.не е толкова далече,а и до колкото знам работи с касата.

# 206
martin4o страшно благодаря за подробните упътвания, както и на всички други, които писаха. Май ще празнуваме рожденния си ден в "Дунав", пък и до тях е един от любимите ми магазини - Дафне. Изглежда, че ще е най-трудно с намирането на детегледачка - има ли в Русе такава агенция за наемане на работа? Водих разговори с няколко жени и се надявам да се "харесаме", но знае ли човек....  newsm78. Щерката днес ми заяви, че няма търпение да напусне мръсната София и да "си ходи" в Русе.
Стискайте палци, че от понеделник отварям кантората и съм много развълнувана.
Утре се "прибирам" в Русе и смятам да хвана голямата метла и да измета всички ангини и бронхити.  #2gunfire

# 207
ако можеш да отделиш повече средства,салоните на боби и юлия са най-добри.работят с професионалните продукти на лореал,в час са с най-новите прически и се справят наистина добре.другите,които ти препоръчват,като тази нина,например,работят с доста по смотана козметика.
за фитнес залите,според мен добрите са само 2.тази под биг боб и ялта.аз ходя в биг боб,има добри уреди,приятно е,ялта е по голяма и доколкото знам е също добра.
за плуването,ако е за теб,басейнът на космополитан е най-добре,авко също става.
за детегледачка не мога да помогна,моята беше наистина много добра,но веднага я взеха.марти ходи в частната градина вече месец и съм изключително доволна и той също.
за рожденните дни ти препоръчвам клуба в дунав.доволна съм,а и дават на родителите да си внесат каквото искат.едната им аниматорка наистина е страхотна.
дано да съм била полезна.хубав ден на всички!!!
Има и други салони които работят с Лореал Професионел и които също ходят по семинари всеки сезон и са в час със последните модни тенденции.

# 208
Момичета, за всички които чакат пари от НОИ за януари, токущо проверих в сайта, и пише че ще имам превод на 10-ти, т.е. във вторник!

# 209
Здравейте , и аз се наканих да ходя на фризьор , някой да има тел на салона на Галка , който е на Дондуков , и да имате представа как са с часовете Rolling Eyes
Една приятелка ми каза за някакъв младеж - Николай се казвал и имал салон до Пристан. Някой да е ходил или да е чувал нещо newsm78
И от мен един глас за Катето/ ама тя наистина е най-сладкото бебе от всичките Heart Eyes /

Общи условия

Активация на акаунт