Любители на кучета - 5

• 24 646
  • 408
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря за посрещането  Simple Smile,за ходенето по нужда на моя кучо ,мога да напиша само -ужас.До първата си година ме беше побъркал,пишкаше по 20 пъти на ден.След това започна да се стиска и малко по-малко свикна

# 331
Arcana,благодаря ти мила  Kissing Heart
tedinka1978,добре дошла  Simple Smile
Момичета,тогава да се залавяме за работа,чакам за снимки тук или на лични-понеже ще са малки снимките хубаво е да се вижда лицето на кучето.
Нека всеки сложи снимката,която харесва,защото предният колаж го правих без да ви питам и сама избрах снимките.

# 332

elndim, колкото глави, толкова мнения за храненето. Четох какво ли не. Ние засега сме се спрели на гранули.
Аха, и аз Simple Smile
Все пак храня не едно куче, а с децата на моите които наблюдавам, отговорността за правилния избор не е малка.
Ето едно от децата в събота беше на изложба в Израел:

# 333
tedinka1978, добре дошла и ууааааууу!!! Кучове са страшно .. магнетични!
elndim, привет и на теб! Би ли разказала малко повече за киноложките изложби в Израел, моля? как са организирани, съдийството, посещаемостта, има ли реклами и каквото ти е направило впечатление? Ще съм благодарна

# 334
снощи 03.02.2009
в раьона на Зона Б-5, бл. 7, последно е забелязана около стадиона
женско с кафяви очи, без каишка

0889712092

# 335
elndim, привет и на теб! Би ли разказала малко повече за киноложките изложби в Израел, моля? как са организирани, съдийството, посещаемостта, има ли реклами и каквото ти е направило впечатление? Ще съм благодарна
arcana привет
Това е втората излоба на детенце в Израел. Кучето е там от година и половина, живее със стопанката си. Информацията която имам е само за ЧРТ, но като се сравни с България може да си направим изводи. На изложбата са били 5 бебета, 6 мъжки и 5 женски черни териери. Съдил е съдия от Унгария.
интересно , че там дават само по един САС за женски и един за мъжки, като се сравняват победителите на интермедия, открит и работен за САСа, а след това получилия САС, с победител млади и победител Шампиони съответно за най добър мъжки или женска.
Ако те интересува нещо по конкретно, мога да питам Дина/собственичката на Вик/

# 336
снощи 03.02.2009
в раьона на Зона Б-5, бл. 7, последно е забелязана около стадиона
женско с кафяви очи, без каишка

0889712092

а каква порода е ?
tedinka1978, много са красиви! Heart Eyes Flutter
erota , слагам тук снимката на Айрис за колажа и една моя  WinkМного ти благодаря за труда, който ще положиш!

# 337
  • София
Ето снимка и от мен.

Но само на Бела засега Wink

# 338
Но само на Бела засега Wink
Grinning
Колажът ще е със снимки на домашните ни любимци и под снимката-никнейма на собственика.
Имената на кучетата да ги пишем ли?

# 339
  • София
Може, да видим кое е най-популярното име Simple Smile

# 340
приветско Simple Smile
ерота, до кога е срока? Simple Smile да не ни пропуснеш нас?  Hug то може да останат и снимките от стария колаж, но ще измисля довечера...
да приветствам новодошлите   bouquet Видях страхотни кучовци! Hug
да поздравя старите муцуни  Hug
Nightwish, колко е порастнала бебата Айрис и какво бушонче е станала...разкошотийско Crazy
питърпан, аз живея там и ще се оглеждам...дано се намери Praynig

# 341
Ами гледам,че като стане темата 24-26 страници  и се пуска нова  Simple Smile
Може би трябва да попитаме и Aera кога ще пусне нова тема.Ако не успеем ще остане за по-следващата.
Засега имам пратени 5 снимки на лични.

# 342
elndim, мерси за инфото. Беше ми интересно как са устроени нещата там. При нас смятам, че е добре решено раздаването за САС-овете. По ред причини. А иначе как стоят нещата с популярността/посещаемостта и рекламата на киноложките изложби? Това малко ни изкуцва в Бг и чак ме е яд, защото имаме пекрасни кучета, закоито знаем предимно тези, които ходим по изложби.

# 343
Здравейте Simple Smile
Ето и снимка на Кари за колажа http://media.snimka.bg/1888/010030518-big.jpg

# 344
Здравейте Simple Smile
Ето и снимка на Кари за колажа http://media.snimka.bg/1888/010030518-big.jpg
Ах, че е сладуреста!!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт