Любители на кучета - 5

• 24 646
  • 408
  •   1
Отговори
# 45
Rady Честито!!!  bouquet ,да са живи и здрави.

# 46
Rady,честити бебчета   bouquetДа са живи издрави!

# 47
Rady Party Party Party честити ви бебоци! Да са живи и здрави!  Hug
Vanhorne, добре дошла! Суперски са кученцатааааа. Разкошни.  Heart Eyes Как се казват? Simple Smile

# 48
  • на плажа
 Ради, честито! Да са живи и здрави бебоците и да им намерите хубави домове  Hug!
 Аркана, Ерота, може би имахте предвид тези снимки

Mr. Green. Има и още компромати, ама не искам да спамя.

# 49
Ох цялата треперя  Sad ,сега се връщам от разходка с дивака.Тъкмо се прибирахме и видя едни котки да излизат от една кофа, почна да ме дърпа, направо ме завлече до едно дърво, на което една от котките се крепеше за един клон.Котката му скочи върху главата, той я захапа за тялото и като почна да си върти главата и не пуска, след няколко команди на доста висок глас я пусна.Аз го дръпнах от котката а тя лежеше на земята и си мърдаше само главата.Надявам се да не и е счупил гръбнака Sad ,но за съжаление нямаше какво да направя.Опитах да видя котката ,но тя не дава ръмжи и с предните лапи драска.И той е надраскан точно до окото, хубаво, че няма много поражения върху кучето ми.

# 50
Rady, хайде честити ти бебоци! Да са ти живи и здрави. Ще чакаме снимчица на сладурковците!   bouquet
ИраМира, мммдаа ти си значиии. Преди време имах спор с една т. нар. приятелка, която имаше куче захвърлено на двора и дете. Оплака се веднъж, че ТРЯБВАЛО да махнат кучето. Питам "Що?". Отговорът беше, нещо от сорта на "... че как дете и куче ..." Каза, "Ми няма проблем. На всичкото отгоре е и на двора, можеше вкъщи да ти е" Тя се възмути и и показах твои снимки ба дребко и куч. Тя онемя.
Baby Love®, лошо се  е получило. Не можеш да предвидиш всички ситуации ... тази е от гадните. Ветеринар там наблизо няма ли? Живо ли е котето?

# 51
  • на плажа
 Ужас! Горката котка. Защо не се върнеш там и да видиш как е котката? Ако не може да се оправи, по-добре да я приспят. Не е редно да се остави животното да се мъчи и да издъхне в мъки. Ако не знаеш къде да я заведеш по това време ще ти кажа на лични. Дано котката е добре и да няма поражения по гръбнака. Наказа ли кучето за това неподчинение? ( извинявай за въпросите, но ми стана мъчно за котката)

# 52
И на мен ми е жал за котката, той мрази котки, защото като беше на 3 месесца, една котка го наби има си и белези от нея и от тогава мрази котките.А тази котка му скочи на главата, явно се защитаваше кучето, но никога преди това не ги е хапал,гонил-да, но не и хапал Sad Аз и да го накажа същото е, скарах му се веднага, но той гледаше само котката, всякаш не ме слушаше, очите му бяха странни, всъщност целия беше странен.Той е на 2 г.и 6 мес.,никога не е изглеждал така, също никога не се е бил и с куче.А на котката се опитах да помогна, но тя не ми дава да я пипна, исках да и видя гръбнака.Помолих едни момчета да я видят и те останаха с нея аз трябваше да го прибера, защото на котето ще се пръсне сърчицето от страх.Сега чакам мъжът ми да се прибере, и да идем до мястото да видим какво е станало.

# 53
  • София
Rady, честити бебоци!  bouquet Много целувки за тях и прекрасната им мама!
ИраМира, страхотни снимки! Много са сладки!  bouquet  bouquet

# 54
Котката е починала........,момчетата казаха, че веднага след като сме тръгнали е умряла. Cry Cry Cry ,съжалявам...

# 55
Така е по-добре за нея, повярвай ми  Sad

# 56
  • на плажа
Котката е починала........,момчетата казаха, че веднага след като сме тръгнали е умряла. Cry Cry Cry ,съжалявам...
По-добре, че иначе щеше да се мъчи много. Cry Но няма да е лошо да намериш нещо по въпроса, за да коригираш това поведение и омраза към котките, за да нямаш ядове завбъдеще. Сигурно ще е трудно за животно на почти 3 години да овладее омразата, но можете да опитате. Peace

# 57
  • София
Rady,да са ти живи и здрави бебоците! Hug

Сега стискаме палци и на Дейзи!

# 58
Baby Love®, наистина трябва да вземете мерки за омразата към котките, защото иначе тази случка ще се случва отново и отново... Много жалко за котето Sad Мъчно ми стана Cry, но за съжаление, нямало е какво да направиш. а и такава злоба, да не се прехвърли и към малки кучета и тогава да си навлечете проблеми...

# 59
Сигурно ще е трудно за животно на почти 3 години да овладее омразата, но можете да опитате. Peace

Късно е. На тази възраст кучетата имат трайно установено поведение и навици. Да се мисли, че агресията може да се изкорени сега е илюзия. Резултати, дори постигнати от професионалист няма да с нито трайни, нито надеждни.
Бих наблюдавала внимателно поведението на куч по време на разходкаи вкъщи за известно време.

Общи условия

Активация на акаунт