Честито на месечинките ни днес!
Таня, честита ти рожденничка! Жива, здрава и послушна!
Деница, благодаря за кафенцето и вкусотиите, но по-кротко с тях, че още съм с дънките за бременни, а мислех да ги отказвам.

Юле, специално питах нашата докторка за вит Д, защото го има в АМ, а ние в началото повече на АМ бяхме. Тя пак си държеше да давам по 2 капки. Иначе от много отдавна знам, че и за възрастните хора се препоръчва поне по 15 минути на ден на слънце, за да се произвежда в организма вит Д. Той допринася за здравината на костите.
Мимето, и Яна ака понякога на 2 дни. Иначе най-много по веднъж на ден. Ако я видя, че много се напъва (а от това повръща и накрая ми писва да чакам) и помагам с мушкатото.
Ние сме станали ужасни. Юмрукът постоянно е в устата и, мучи, ръмжи, лигави се. За режим на хранене не можем и да говорим. А пък как се халосва със зърното-ближе, плюе, тегли...Накрая така са ми зачервени и болят, че се изкушавам да прибегнем пак до шишето. Ама съм инат и няма да се предавам

А от разходките и аз се връщам като пребита. Сякаш съм копала.
Лора, мнооого сладка бузанка! И усмивката и заразява с настроение. Май малко си приличат с Анита на Елито. Ааа, и Еднорог да прибавим към колекцията от големите плюшени приятели.