МАРТенчето Стефи вече стана кака и сестри

• 22 991
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Бързо оздравяване на Кари и на Вики  Hug Praynig
Уини, гледам, че и вие сте усвоили наздравицата  Whistling Стефания без наздраве вече не надига чашката  hahaha
присъединявам се към мнението на Галето за тялото ти- изглеждаш перфектно  Heart Eyes

Crazy и аз да се пофукам вече съм -1 кг от теглото преди тази бременност  Flutter
тази вечер съм нощна да ви кажа, Ники беше дежурен две вечери подред да мога да поспя и аз малко  Tired

# 106
  • Пловдив

Заповядайте  Hug
Мини, Ник възползва ли се от дните за раждането? Сега нали на татковците им се полагат две седмици или аз се бъркам  newsm78
Браво за килограмите. Но покрай двете кукли си мисля, че и още ще отслабнеш  Crazy И аз да попитам - сама ли си с двете или си имаш помощници?
Снимките, които разгледах са разкошни. Дени, Гого е като един млад господин с този пуловер  Hug
Да оздравяват всички  Hug

# 107
Аз вече се размечтах за пролет

Пожелания за бързо оздравяване на всички болни дечица!

# 108
  • София
mini_79, ти добре се фукаш, ама ние 'дето качихме без да сме бременни и сега се ослушваме ще трябва да се вземем в ръце  Embarassed
Дени, снимките са страхотни - моделите Simple Smile, пейзажа, струи едно спокойствие ... аз да си призная понадникнах и в другите албумчета ... страхотное там където сте
Галка(VJG), имате ли много точки.
Winnie, леле какви са тия цифри. Една колежка случайно видя снимките и вика какви са тези деца Simple Smile
Леле Галка (VAVA), страхотани са кокичетата ... винаги ми е било чудно как не им е студено и са толкова крехки ...   

# 109
Вава и аз си мечтая за пролет,любимите ми пролетни цветя са фрезии!!!
Бързо оздравяване на Кари и Вики.

Момичета така като ви слушам повечето мартенски сладури са на ясла .На Стела и предстои сега февруари да и правим изследвания и да я пуснем,трудна работа ще е защото ее много привързана и ревлива,ама като знам колко е хубаво там и как добре ги гледат не се дерзая много.

# 110
  • София
За 2 РД:  ние почнахме подготовката
Главни организатори: аз и Мити, той прави списъка ас поканените. Татито ще го включим накрая като стане време за плащането.  Mr. Green
Харесахме клубче.
Торта ми е проблем, знам от къде (лагуна) може да си я внесем, не знам каква newsm78
Не харесвам 3Dтата (това отгоре е много гадно), а тези с картинката .. как да ви кажа ще трябва да поръчваме "момчешка": коли("The cars"), wall.e, Кун-фу пандата... 
Тоалети няма да купувам: имаме чисто нови неща(4-5 комплекта) от лятното и зимното Fox-о намаление
Нямам идея какво за подаръци.. а нали се сещате като се обадиш и всеки пита "Какво да взема?" Единственото, за което се сещам е, че й харесва да носи часовниците на батито

# 111
Деси, браво на вас! Кое клубче си харесахте? Аз все още се колебая дали да го парвим в клубче, или у дома.

Уини, страхотно изглеждаш в роклята и не само в нея Simple Smile А пък на Кари пижамката много й отива Wink

Киара също много обича да казва наздраве.

Пролетта е прекрасен сезон, ама аз се надявам на още малко ски Blush

Бимба, много ми е драго, че се включваш по-често Hug Стискам палци Стела бързо да се адаптира.
И Киара скоро ще трябва да тръгва, места в държавните ясли няма, а частните повечето не ми харесват - един апартамент, в който гледат 10-15 деца. Замислям се дали направо есента в някоя частна градина да не я запишем (в повечето приемат от 2.5 годинки), там поне има по-голям избор и повече приличат на "истински" градини. Съответно цената хич не е малка, ама поне се надявам да има защо да си давам парите, след като така и така е ясно, че ще се дават.

# 112
gertrudka, смогнахте ли с паспорта на Кика? За кога планувахте пътуването? Има ли новини от зет ти?

SunshineMery, аз имам малко опит с цветята, защото преди доста време съм работила в такъв магазин. А останалия ще си го натрупаме сами.  Wink

Desem, и аз да попитам - кое клубче харесахте?

# 113
Здравейте пак от мен!
На мен миналата година много ми хареса празнуването на рожденния ден на Ева в домашна обстановка и тъй като у мама е достатъчно широко (и подредено) и реших партито поне на Мартина да бъде домашно. Тортата сигурно също ще е от "Лагуна" или от "100 грама сладки"( миналата година всичките ни торти бяха от там и бяха много красиви и вкусни). Нора още не е започнала да приема поръчки за торти и ще трябва да поръчвам от сладкарниците, иначе нейната торта за Ева беше още "по-прекрасна".
Лили, Мила как празнува рожденния си ден? Събирам мнения и за рожденния ден на Владислава. Там са едни мечти и грандиозни планове за празнуване. Вече не иска да е точно детски клуб, а миналогодишната дискотеката в "Джимис" вече не й се струва добро решение.
Уини, мацка си!
bimba, и аз харесвам фрезии, но още не ми е чак толкова пролетно Laughing Фрезиите свързвам с 8 март и Първа пролет.
За ясла още изобщо не ми се мисли. Надявам се мама да е здрава и да погледа Мартина поне до 3-4 годишна възраст, а после на кварталната детска градина и то до обяд. И така ми омръзна все някой да е болен, а толкова ми се иска деата ми да не боледуват.
Галка(VJG), дано скоро мине сърбежа. Сигурно му е много неприятно на детенцето.
Гери, целувки за теб и Кика! Hug

# 114
Деси, днес точно и аз запазих час в едно клубче в Младост. Не е много удобен( 15,30ч), ама другите два варианта бяха за 12,30 и 18,30. Незнам ти дали си проучвала цените, но тук за около 10 деца и майките, с тортата, менюто и кетъринг (ако искаш) излиза между 250-300 лв. ooooh!. Ама аз просто нямам друг начин, защото в нашата огромна гарсионера, като се съберем 3 семейства и си "издишваме въздуха".

Бимба, драго ми е като те "виждам" по-често Hug!

Ала-Бала, къде се изгуби?

# 115
  • София
Вили, разбираш ме дУшо Simple Smile ... ах, тези гарсониери, защо не са разтегателни... Сгъваш и чистиш малко, разтягаш и има място за всичко  Joy
Р.Д.-то на Мити ми излезе малко над 400 лв... още се освестявам ... но важното е че на детето му хареса, мисля и на гостите.
Неговия го празнувахме в Патетата в Лозенец (близо Хладилника е). Но ни беше малко тясно т.к. при нас имаше и татковци.
Мисля да е вечерно, т.е. от 17:30-18:00 т.к. име и работещи сред гостите.
Сега съм харесала "Хари Потър и приятели". Там е по широко. За мен е важно да има от тези съоръжения тип Джунгла http://www.harrypotter-friends.com/gallery_04.html
и родителите и децата да са на едно място. Недостатък е че не е много топло(е не е и студено), там много е стъклено. При патетата това е решено с подово и е много добре.
Казаха ми 15 лв. на дете и кетъринг за родителя.
Лейди-то в Дървеница е много хубаво бих казала дори с много добри цени, но за лятото. Кетъринга им е страхотен.
Галка, много ме изкефи това което разказваш за Влади.
Мила, Галя, като ви чета за вашите госпожици се чудя какво ли ще е при нас. Мити не иска да облича неща, които не е обличал или си има 2-3 любими... а "гОспоицата" вчера мрънка за едното яке днес сутринта посягам пак към него , но не тя иска другото  Banghead Когато се върнахме от "шопинга във Фокс" облече чорапогащник, 2 блузи, 2 сукмана 1 панталон, 1 рокля и 1 анцуг доволна, показваше се на баща си, че дори държеше и на гащичките към роклята/сукманите и тях показваше  Joy

# 116
Здравейте, момичета Simple Smile
И моето Митаче беше болно.Аз  бях 3 дни  болнични.Днес съм на работа, а той е при баба.В понеделник към 3 часа ми се обадиха да отида да го прибера,че нещо не изглеждал добре и кашля.Във вторник вдигна и висока температура.Загуби апетит/а това при него е много показателно/.Вече е по-добре, а от вчера няма температура.
Прегръщам ви всички и бързо оздравяване на болничките Hug

# 117
Здравейте мами.
Честито на тези които са имали повод.Много,много здраве и щастие!  bouquet
Бързо оздравяване на всички болни дечица.
Мами Софиянки,имам въпрос.Понеже нашия РД е във вторник,мислим да заведем Мими до "Патиланци",хубаво ли е там,и има ли други такива подобни? В Самоков,няма място обособено за детски РД,а и ние имаме само 2дечица който можем да поканим,другите още са бебета,а останалите тийнеиджъри.И тъй като РД си е на детенце искам да и е мн забавно,а в събота ще събираме бабите.
 newsm78 ох,дали не се оплетох от обяснения. Embarassed
Хубав ден! Hug

# 118
  • София
Паля, първия детски рожден ден на Мити го празнувахме с 2 деца и 1/2 Simple Smile(едното дойде за по-малко от 1 час) ...след края снимах стаята погрома бе пълен  Laughingспред мен не пречи, че са малко децата и бебетата покани
Аз не харесвам Патиланци. Много е шумно и деца всякави там (разбирай развъдник на зарази)... Мисля че детския кът на Сити центъра е хубав, но ние не сме влизали там... моите са пишман, не можеш ги остави трбава да съм с тях отделно че и да влязат с мен отказват.

Имам нужда от съвет/мнение.

Мисля да си пусна отпуска около РДто на Ели.
Вариант 1: Водя я на градина на РД, нося почерпката. Оставям я да спи като ги прибирам рано към 15:30 ч. След това 17:30-18 ч в клубче празнуване с гостите. 
Вариант 2: Водя я на градина на РД, нося почерпката. Оставям я да спи като ги прибирам рано към 15:30 ч. Празнуваме в къщи, т.е. торта свещички. Един ден след РД в 17:30-18 ч в клубче празнуване с гостите. 
Как ви се струва?

# 119
  • София
Десем,вариант 1 Peace
В патиланци наистина е лудница Crazy Ние скоро не сме ходили и утре ще заведем малката малко да поиграе преди обед  Wink

Общи условия

Активация на акаунт