МАРТенчето Стефи вече стана кака и сестри

• 22 998
  • 292
  •   1
Отговори
# 120

Crazy и аз да се пофукам вече съм -1 кг от теглото преди тази бременност  Flutter

Eeeeeeeee, огън момиче си ти, Миме! Какво да кажа, то думите са излишни... Аз си стоя със 70-те кила и се търкалям като кюфте.  Blush
Деси, аз съм за Вариант 2, ако този следващ ден се пада събота. Според мен ще е по-добре да се е наспала добре вкъщи, за да не изнервена и да мрънка. Така ще бъде по-забавно и за нея!  Peace

# 121
Паля, ако е вторник не е толкова пълно поне така знам от другите майки. Защото макар че ми е близо аз съм водила Наско точно 3 пъти. Както Деси ти е казала и за мен там си е абсолютен "грипалник". Водят всички болни дечица, които не са на ясла ooooh!. Та Наталче, можеш да си сигурна че утре ще е ужас.

Деси, и аз съм за вариант 2 Peace. Я кажи каква е почерпката, аз днес се замислих и за това?

# 122
  • София
Вили,знам че ще е лудница ама толкова време все се каним,пък и мисля за половин час малко да се поизмори,че вътре не ни се стои.Но все пак ще видим Peace

# 123
Бимба, честит рожден ден!
Бъди преди всичко здрава, много щастлива и винаги усмихната!
Радвай се на малките неща!

# 124
Мила ми Миленке, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти здарве, безброй слънчеви дни и винаги пази бодрия си дух! И, разбира се, много радости да ти носят Вики и Стела и мъж ти много да те слуша!

# 125
Добро утро, момичета!
Хайде на кафето  Laughing
Аз тази сутрин съм ранобудна. Вече дори баницата е във фурната и реших да ви черпя по кафе, че последните два дни на работа нямах време за форума.
После ще видя какво сте писали назад.
Сега ви желая хубав ден, пролетно настроение и много здраве за вас и околните!

# 126
Честит рожден ден , Бимба! Желая да теб и на всичките ти близки хора здраве, обич, спокойствие и щастливи дни!
Цветята по-горе са  и за теб!

# 127
  • Пловдив

Бимба, честит ти празник!Бъди най-вече здрава, силна и много обичана!

# 128
Мила bimba, честит рожден ден! Много, много здраве!
Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден
и щастие с всеки нов изгрев на слънцето!

# 129
Ех момичетаааааааааа страшно ви благодаря за поздравите да висе връща тъпкано както се казва  bouquet.Пухчо специални благодарности за фрезийте  bouquet  bouquet  bouquet
Да почерпя Hug

# 130
  • София
Бимба,честит рожден ден!Бъди жива и здрава,и много много щастлива!Успех във всяко твое начинание! Hug  bouquet Hug

# 131
  • Сливен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БИМБА!
МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ЛЮБИМИТЕ СЪЩЕСТВА !

# 132
  • Пловдив Белащица

Честит рожден ден Бимба.
Пожелавам ти
ти, децата и любимите ти хора
да сте здрави, щастливи и обичани.

# 133
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честит рожден ден на Бимба!! Пожелавам ти любов и много незабравими мигове със семейството!
  bouquet
  bouquet  bouquet

Виждам, че вече се замисляте за рожденните дни. И ние така. Проблемът е, че тук в Дрезден имаме познати само 2 деца и то едното ще е тук до края на февруари. И така Гого май пак ще е без детски рожден ден  Cry Cry Cry Иначе мисля да поканя 3-4 мои състипендианти, които са тук в Дрезден , и да празнуваме, ама Гоги пак без дружка.

# 134
Бимба,ще се присъединя към прекрасния поздрав на Лили!
Каквото и друго да кажа,ще бледнее пред нейното пожелание!
  Hug

Пожелавам ти блестящи спомени за всеки един твой вчерашен ден
и щастие с всеки нов изгрев на слънцето!

И Мерси,за огромната почерпка! Crazy   bouquet

Уини,коя е тази красавица по снимките?Много секси!  Flutter Супер снимки и настроение! Sunglasses
Браво и на теб Мини,че толкова невероятно бързо влизаш във форма!С двете принцеси,съвсем ще придобиеш манекенски мерки! Blush

И ние сме в гарсониера,и дори снощи си говорихме за някакви размествания,но като знам мъж ми колко обича ремонти,само с говоренето ще си останем! Tired
Но за рождения ден ще трябва да се посместим 7 човека + рожденничката!

От 2 дни и ние сме болни!Аз леко,с болно гърло.А дребчо беше с Т и кашлица.Днес май е по-добре,понеже хапна на обед.Слава богу пие доста сокове,но кашлицата е гадна!

Общи условия

Активация на акаунт