Декември №96

• 10 260
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
Даре , Дани , извинявам се ако съм ви подвела , но за идеалния стих е нужна идеалната муза , която в все още не ме е споходила, но аз знам , че и това ще стане в .....идеалния момент Mr. Green

Малка мама , ти нещо за главата вчера спомена , дай да видим новата де...

# 271
ееее сега съм много 4орлава бе маце smile3532 искате да се посмеете ли малко,нали трябва да съм в прили4ен вид за пред вас  Naughty  ама и цвета не ме кефи много,по добре 4ерна да се бях боядисала  Thinking

# 272
Ооо недей , да не си го и помисляш , аз се направих черна от русо и ужасно съжалявам .Сега правя опити поне до кестеняво да го докарам , но тъпия цвят е ужасно упорит и не пада ,и не пада ...направо ми иде да я махна цялата коса.
Айде ще изчакам ... премени се ,вчеши се и се фотай да те видим Wink Laughing

# 273
Малка мама, то черното лесно става. Ама след черно да пробваш русо, виж трудна работа (аз така едно време бях станала рижа, дето викаше баба ми - като кучето  hahaha).

Макси, идеалната муза не ти ли в домО мЪ?

А четката за зъби, да и ние нея хванахме. Значи 3-ка стана, и Фил единствен мъж!

За пампите, Аничка, да не сте с Памперс, а не Слип енд плей, щото не вярвам да ви стават.

Добре дошла на jurova !

# 274
То4но за това и аз се разколебах в4ера докато избирах боята,веднъж намажа ли 4ерно и до там,а Цвети тва за ку4ето си е верно  Joy ОБЕЩАВАМ ще имате снимка тези дни  Mr. Green

# 275
Уф,верно,че направих албума личен!Я  да видим сега:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=334178&pid=10202846

А за изрусяването да не ви говоря,че много лош спомен имам-и аз реших от черна да се правя руса,и то сама,със Супра Mr. Green Не рижа,ами във всички цветове на дъгата бях станала,та по спешност търсих фризьорката ми да ме оправя.

Даре,и Фил ли е колега?Ами направо да сформират една групова практика,викам аз Laughing

Макси,тъй,тъй за идеалния момент и за музата.Аз като един човек на изкуВството те разбирам напълно.Дано не изпусна да го прочета,като го публикуваш Laughing

# 276
мам4ета,аз ви казвам лека нощ и приятни сънища на вси4ки мами,татковци и пораснали бебета  Hug

# 277
  • СОФИЯ
Дани много ти е станала сладка принцесата! Heart Eyes
Макси ако искаш да ти сипа  едно винце да ти дойде музата? Mr. Green
Ама да знаеш,че го разреждам с лимонада,че иначе много боли глава. Blush
За памперсите
През деня ползвам Слип енд плей,а през ноща Памперс си от старите.Все четворки.Марти тежи 10 800.

# 278
Галчо , сИпи ! Ако нема дОнеси!

Дани много пораснала Борето , аз не съм виждала нейни снимки от много време , че тя си станала малка мандама .Много чаровна , и гледам не  протестира за разните му джуфки по главата .На мен Криса една фиба не ми дава да и сложа #Cussing out
А ти лелеее , какви таланти скрити имаш , метнах едно оче на произведенията  Embarassed Направо ми скри шапката Peace

А пък и аз искам да си кажа за прощъпулника , Криса хвана портфейла и след леко колебание межди калкулатора и химикалката все пак се спря на химикалката.  

Да взема и аз да покажа една снимка а? И понеже темата се завъртя около четка за зъби, да сме актуални с темата :

# 279
  • СОФИЯ
Макси страхотна е твоята Криса! Heart EyesКаква хубава и дълга коса има  Hug И без фиби и шноли си е прекрасна.Ама и баткото е гОлем пич  Laughing А вие с мъжа ти като ви гледам не сте красавци,на кой са се метнали  newsm78 Mr. Green
Сипвам ти вино,ама аз от 23 00 си го пия,та е време да си легна вече и те оставям с бутилката.

# 280
  • СОФИЯ
Исках да те черпя едно друго червено вино,ама е без бандерол и не ми се показа снимката.....  bouquet

# 281
Галчо , той и моя това се чуди , вика : бе що всички казват , че Криса прилича на мен , я го виж какво хубаво дете е  Joy
Да ми е  хубав комшията да каже човек , че на него приличат , па то и на комшия не попаднах , ама така е то , хубавия съсед е , като шестицата от тотото  . Дано поне на тотото ме огрее  Mr. Green
Иначе мерси  за винцето , ама нещо като , че ли и за лимонадка се  упоменаваше  горе , а тук не я виждам... пак трябва си вадя мойта newsm78

# 282
  • София
Правете се черни, аз после шъ ви изруся Mr. Green ... срещу има-няма 150-180 лв Mr. Green

# 283
Уф , че си скромна бе Вещ  Mr. Green

Дани , голяма ти е бонбона Борито, не я бях виждала много време  Hug

За Криса , какво да кажа  Heart Eyes тайно се надявам на лято да си я намачкам ,намачкам ...

А за русите коси се чудя дали да споделя ... че едно време и аз посегнах към блондора и резултата беше ...  (Дуцо , нали се сещаш на какво ми каза , че си замязала ... е те такова представлявах , ама типично с леко рижавеещ отенък  Mr. Green )

# 284
Здравейте!
Макар и малко късно - ще се изкажа и аз. Нали съм си една видна всезнайка.
То и без това по време на спора едва ли можеш да се включиш - като гледам как сте се били разпенили.
Смятам, че на всички стана ясно, че има колкото противнички, толкова и поддръжнички на ранното разболяване с шарките. Като изрично подчертавам, че СКАРЛАТИНАТА не е шарка и не се брои в групата.
Аз лично съм в групата на поддръжничките на ранното изкарване - макар че майка ми никога не ни е ограничавала, дори може да се каже, че като станахме малко по - големи ни насърчаваше да ходим при карантинни деца - и аз и брат ми не се разболяхме нито веднъж. За мой късмет разболях се на 22 и беше много неприятно, а няма да Ви казвам как треперех по време на бременностите ми.
Така че наистина всеки си има мнение и си решава сам.
Наистина не ВЯРВАМ на очите си - като гледам как сте се нахвърлили на МУниека. Знам от собствен опит, че има много майки, които не казват за болестите на децата си, но съм сигурна , че Мун не е от тях. Дори ако щете - факт е че Ви е казала за позицията и разбирането си.
Що се отнася до уважаването на чуждото мнение - без да се засягате - не видях никъде Муниека да превръща спора в спор - за правопис, тавтология, правилен изказ и т.н. Докато Вие очевидно излязохте от границите на добрият тон и уважението към другия.

Дани - Лелеее колко е порастнала  Борянка. Да я нацелуваш от нас с момчетата.
Макси - Верно и Криска и батко й ми е голям кеф да ги гледам - толкова са чаровни и обаятелни. Имат някакъв дух в тях.
Исках да те питам - Баткото как се справя с американската учебна система. Харесва ли му да ходи на училище там.
Да не си помислите, че не съм забелязала Малката катеричка рунтавелка и Добрият дух от гардероба - ами то няма как да не ги видиш.
Хайде - лек и спорен ден от нас.

Общи условия

Активация на акаунт