Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 156
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Валка, радвам се че сте по-добре!  Hug  Wink  Утре ще ти честитя другото!  Wink Grinning
Блан, викаш няма да има сън вече  Laughing Дано С. бързо се оправи! Ние май закрепихме положението, но да не казвам голяма дума.
БебонHug

# 226
  • София
Здрвейте и от мен  Hug
От неделя започнах очни и нямам много време, прибирам се към 5, докато нахраня единия, после другия и то станало време за лягане  ooooh!

За настинки, сополи, червено гърло много му помага на Марти Умкалор. Това са капки на билкова основа, разтварят се във вода и той лесно ги приема, опитайте.

Честити бебешорчета, да са живи и здрави и много да радват мама и тати!

Вал, радвам се, че малката е добре, чакам да разкажеш за работата утре  Hug

# 227
Валка, честито Hug Много късмет на новата работа, още повече, че ти харесва това, което ще работиш  bouquet Браво и на Али Hug
Пух, живи и здрави да са бебчетата на приятелите ти Hug
Болните да оздравяват бързо Praynig Peace

# 228
Здравейте  Hug
Мен пак ме мързи да пиша  Embarassed
Валка, страшно много се радвам, че Али е по-добре - мислих ви много тези дни  Hug Много късмет утре и ще чакам да се включиш с хубави новини.
Пух, да са живи и здрави малките мишлета. Много сили и търпение на родителите  Laughing Едната ми вуйна е с 2 пъти по тризнаци - няма да забравя как разказваше, че докато нахрани едното, второто, третото и идва време отново за първото  Crazy

Аз днес ходих до работата, че нещо пак ме мотаят с парите  ooooh! и да си пусна документите за неплатената отпуска. Лорката много се забавлява с дечицата ми  Laughing А те толкова са пораснали, че се кокорих като луда срещу тях  Shocked Живот и здраве от 1 септимври с Лорката в комплект се връщам на работа  Laughing И сигурно пак ще съм първолаче  Laughing  "Зарадваха ме", че са ни увеличили работното време  Twisted Evil и като се замисля ми става лошо - докато се приберем и ще е станало време за вечеря и сън и почти няма да имам време за мишленцето ми  Cry

# 229
  • София
За настинки, сополи, червено гърло много му помага на Марти Умкалор. Това са капки на билкова основа, разтварят се във вода и той лесно ги приема, опитайте.

За съжаление Калоян изпи едно шише Умкалор и нищо не помогнаха.

# 230
Благодаря ви момичета   bouquet

Виждам, че има много болнички може да хвърлите едно око на Д-р Михайлов от "Часът на мама"
http://mama.btv.bg/index.php?p=21&l=1
Аз съм много доволна от съветите му  Peace
Във форума им си има отделен подфорум и в действителност отговаря веднага на проблеми, а тук в библиотеката има много добри неща:  http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=3097

# 231
  • гр.София
 ДобрУУУтро!

Едната ми вуйна е с 2 пъти по тризнаци - няма да забравя как разказваше, че докато нахрани едното, второто, третото и идва време отново за първото  Crazy

Сериозно ли?! Две по три деца?! Crazy Ошашка ме.

Валка,радвам се много за Али. Дано и за работата да ни кажеш добра новина.

София все едно не е текла,нямаше и следа снощи от настинка.Не знам,какво чудо е това. Но и да не бързам да се хваля.

Успешен ден на всички.

# 232
Добро утро и от мен  Laughing
Аз направих голямата грешка да си легна снощи към 23.30ч и към 2ч вече се бях наспала напълно  Crazy А и Лорката ми помогна да се доразсъня, че доста бълнува тази нощ - май се е впечатлила от вчерашната ни разходка  Laughing

Блан, сериозно  Laughing За съжаление две от първата тройка по-късно са починали по здравословни причини  Sad Тя направо си ми е била колежка, само че на денонощна смяна  Mr. Green

Забравих и аз да кажа как завидях на Пухчето за пътуването  Hug Да си изкарате много хубаво, мила, и ще чакам снимчицзи с нетърпение  Laughing

Хайде, давайте да се организираме нещо, че да не изтървем сладкото коремче  Wink Hug

# 233
  Добро утро и от нас....
И аз напоследък съм от само четящите. Днес започват да ни монтират "великата" кухня и съм супер хепи. Laughing Да видим дали ще я харесам ,като краен резултат   Mr. Green
 Мартина в неделя я водих на уж куклен театър,обаче кукли нямаше,а беше нещо като пантомима.... по-скучно нещо не бях гледала,но пък Марти не мръдна 45мин и зяпаше  така  Shocked.Смятам тази неделя да  я заведа на истински куклен театър или истинска детска постановка.Дори ми се върти в главата да отидем двечките на кино,дори на 3D ( и аз още не съм била на 3 D кино).Изобщо след НГ някак си ми порасна детенцето  изведнъж.Махнахме отново памперса за 1 ден(не знам,дали не ви бях казала),разбираме се прекрасно ,на повечето задачи,които и давам ми отговаря с "Добрйе" и е много изпълнителна.А колко много говори не е истина. Crazy Ужасно е забавна и смешна,наистина се хиля с глас на бисерите,които реди нонстоп.А тези дни ми говори и на "мила" Joy Примерно: " Ела да си легнеш при мен,мила." или " Не дей да ставаш,мила,аз ще ти го донеса"   hahaha
 А пък аз в петък съм на снимки.....ще съм придружител на една приятелка в Стани богат.Стискайте палци ,да успее да се класира на "Най-бързият печели",за да се покажа и аз по ТВ-то  Mr. Green

# 234
  • у дома
val_stef чудесни новини  Hug Hug

mmilena, все едно за Ния пишеш  Joy hahaha най-новия и лаф, когато иска да отколни темата, е - "ти нали ме обичаш?" с дежурната усмивка  Mr. Green

pouh, много се зарадвах   Hug нека са живи и здрави  Hug  bouquet

нашата ясла ОЩЕ Е В РЕМОНТ  Rolling Eyes Shocked не ни питайте какви въртели правим, за да има кой да гледа Ния... то не са баби, дядовци \преди и след работа\, татито \отпуска някой и друг ден\, приятели  Crazy Crazy

# 235
  • София
за куклен театър - не знам още....

обаче четох, че Април ще има представление за Мики Маус ( миналата година беше за МечоПух, ама тогава прецених, че Миташки е много малък) Шоуто било грандиозно....та сигурно и ние ще го посетим.

# 236
И аз четох за шоуто на Мики и се чудя дали да водя Ло,етка - нали е луда фенка  Laughing Иг,ачки, моливи, д,ехи, книжки - всичко ни е с Мики  Crazy П,едполагам, че много ще се ,адва. Иначе аз нали я бях водила п,олетта на п,едставлението на дечицата ми в На,одния театъ, - нап,аво ме учуди тогава как издъ,жа толкова в,еме и оп,еделено си зяпаше с инте,ес Peace
Блу какъв е тоя ,емонт  Crazy
Миленка, ще чакаме да се изявиш. Късмет на п,иятелката ти  Peace

охххххх ,,,,,,,,,,,,,,,,, Twisted Evil

# 237
Val_stef, радвам се, че сте добре.Ще чакаме да се похвалиш за работата и тогава официално ще честитя. Peace
Pouh, да са живи и здрави бебчетата!
Mmilena, ще чакаме снимки после на кухнята.
Вики като я пратя за нещо и тя казва: "Добре.", след което като стигне до вратата се обръща и пита: "Мамо, ще ме чаТаш ли туТа?СеДа ще дойда."
Буквите К и Г ги няма в репертоара още и навсякъде успешно ги замества с Т и Д.
А когато й се караме за нещо подава муцунка и казва: "Ищам целувТа" или "Аз много обичам мама, тате (или който там е насреща)" с една "мазна" усмивка. Mr. Green
А преди няколко дни идваха да ме вземат с баща й от работа и Вики поискала пица.Купили, след това поискала принцеса.Баща й купил и това.И докато тя ядяла още от пицата той я попитал дали иска от принцесата.Отговора бил следния: "Не виждаш ли, че яда пица сеДа?Ей, маймуно!" Crazy Баща й вика хората около мен умряха от смях.
Няколко пъти сме се обръщали така към нея, като се глези и сега често, често го използва. Embarassed

# 238
  • гр.София
 Много сладки тез деца Joy
 Представих си,как Марти и Милена си говорят на "мила".
 Ембър, и С. е голяма любителка на пици.

# 239
  • варненка от София
Сладурковци са наистина нашите пораснали деца и манипулатори. От няколко дена пък Шушето се обръща към мен с мамичко. Седи с в другата стая и започва да ми вика мамичкооо, мамичкооо и като отида ми се мята на врата, целува ме по устата и вика "ного бичи те". Аз пък си умирам от кеф, макар че има моменти, когато ми иде да я смачкам и да я хвърля през терасата, така ме влудява.

Всеки ден все нови и нови щуротии измисля и аз все й се учудвам от къде ги попива тези неща. Много ми стана смешно като й казахме, че бебето на леля й се казва Джулия, тя се обърна и рече, дааа Джула Обътс, демек си имаме звезда в родата Джулия Робътс. От къде го е чула това име и от къде знае за съществуването на Джулия Робъртс, сигурно трябва да благодаря на телевизията.  Thinking

А за акането и пишането минахме в нова фаза, сама си отива в тоалетната, слага си седалката и чака да я кача. Там ходели каките на голямото гърне и това е  Crazy

Пух, да са живи и здрави тризнаците на познатите ви, чудесна новина! А на теб приятно изкарване във Виена и да ми донесеш едно магнитче за хладилник от там  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт