Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 150
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
Кало не ми харесва. Викнах лекар вкъщи. Ще дойде утре. Бясна съм на педиатърката му. Беше изписала Тайлол орал. Това е само парацетамол. Детето ми е с алергия към него. Ако не съм Тома Неверни и не проверявам съдържанието на всяко лекарство, изписано му и му го бях дала, кой щеше да ми спасява детето?!?!?
Вече не знам...може би трябва да завърша и педиатрия  Twisted Evil
Още едно и си я завършила Wink Simple Smile
Чета ви но нещо нямам муза да пиша,добре сме ,здрави сме ,не ни мислете,и давайте снимки,детски ,Виена,САЩ,Испания няма значение,важното е да ви виждам Simple Smile
Валка пиши какво стана?

# 256
  • София
Марго тази опция липсва в теста.  Mr. Green

Днес, въпреки 13-те ми години стаж, въпреки всички гадости и мизерии, които съм видяла и описала - ревах в тоалетната на офиса. Това не ми се беше случвало от много време. И в същото време ме обзе такава ярост, че не знам...Разби ми се сърцето.

# 257
Нана, дано не е нещо сериозно при Кало  Praynig Пиши утре какво е положението, че ще ви мисля  Hug Ние при личния лекар на Лори не сме ходили мнооооого отдавна и хич и не ми се ходи, че като нищо пак се е наплашила  Rolling Eyes А ужасните новини тези дни ме сдухаха много и мен. Даже не ми се гледат новини вече  Cry Не че ще променя нещо с това, ама не ми издържа психиката на толкова много болка  Cry
Днес и мен Лори много ме ядосва  Twisted Evil Нещо не бяхме в настроение и двете. Дано утре си се върне моето кротушанче  Laughing
Албенче  Hug
Тези дни съм се присетила за Бахи и Душето - толкова отдавна не са писали  Rolling Eyes А и новите майчета се загубиха някъде.

# 258
Здравейте Laughing
 Бързо да се оправят болничките дечица HugАма и тези доктори,да им нямаш доверие,то ние наистина повече знаем от тях Wink
 ох,аз вече минах бременският период,но сега даже повече ме вбесява батито Mr. Green По цял ден викам вкъщи,чак се притеснявам съседите да не си помислят нещо #CrazyАма той хич не ме чува Naughty не оставя Ники да диша Sickпостоянно е отгоре му. ShockedКато заспят вечер си поревавам Cry за това,че толкова му се карам,и на сутринта с нови сили.Но няма как ще пораснат децата Wink
 То докато пиша станало време и да почерпя Laughing Ето какво сътворихме с моите палавници,и двамата помагаха ;-

Хайде лека от мен,ако успея да се докопам до компа може и сутрешно кафенце да сервирам Wink

# 259
  • София
Ели, честит рожден ден! Много здраве, любов и щастие с твоите трима мъже!   Hug Heart Eyes

# 260
Честит рожден ден и от мен!

Пожелавам ти много любов вкъщи ,по малко тревоги и да си много много здрава за да издържиш на всички предизвикателства!

# 261
Ели, честит рожден ден  Hug

От мен нещо сладичко, че да имаш сили да се справяш със сладурковците  Heart Eyes Пожелавам ти още здраве, късмет, много топлина и усмивки!

# 262
Честит рожден ден Ели! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и повече спокойствие!

# 263
Добро утро и от мен!

Не съм пислаа от много време, но за сметка на това ви чета редовно. Много се радвам, че Али се е преборила със своя страх. Честито на Бубчето и на Марулка за племенниците им. Да са ви живи и здрави.
По темата с превръзките - Елена онзи ден видя леля си да си слага и много учудено я попита защо и тя носи памперс като е толкова голяма  Laughing
Вст, искрено се надявам проблемът със задавянето да не се повтаря повече. Сигурно е много страшно да изживееш всичко това. Прегръщам ви  Hug

# 264
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ!
Да си жива и здрава, пожелавам ти да си бъдеш все същата, защото ти си прекрасна!

# 265
  • София
Ели, честит рожден ден! Много щастие с тримата мъже вкъщи!

Днес чакам една препоръчана ми педиатърка да дойде вкъщи да види Кало. Че вече не знам какво да правя и при кого да го водя.
А и много работа, много тичане, ще теглим нов кредит. Въобще до гуша съм се заринала.

# 266
  • София
Нана, не че искам да ти давам съвети ( всеки сам си решава), обаче като чета колко често боледува Кало и как все се ядосваш на педиатърката, защо не я смениш? Мисля, че и честата смяна на доктори ( които нямат наблюдение върху детето като цяло) не е добре...всеки път трябва да обясняваш ( пък хора сме, може нещо маловажно за теб да пропуснеш....пък то да не е ...все пак си журналист, нали не очакваш от лекар да "прави" новини например, всеки си има професия.....) Направи си проверка и повярвай на някои педиатър ( има и кадърни  Simple Smile) ...Надявам се Кало да укрепне бързо и да не боледува така често....

Албенче  Hug всичко ще се нареди....

Ели честит рожден ден   bouquet , не се притеснявай бързичко ще пораснат твоите юнаци....е иначе и аз викам на Миташки ( за мое голямо съжаление Embarassed), а пък е сам.....но понякога напрежението идва в повече ( въпреки,че съзнавам, че не детето, а аз съм виновна за поведението му...)

# 267
  • софия
,ЕЛИ!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 268
  • София
Нана, не че искам да ти давам съвети ( всеки сам си решава), обаче като чета колко често боледува Кало и как все се ядосваш на педиатърката, защо не я смениш? Мисля, че и честата смяна на доктори ( които нямат наблюдение върху детето като цяло) не е добре...всеки път трябва да обясняваш ( пък хора сме, може нещо маловажно за теб да пропуснеш....пък то да не е ...все пак си журналист, нали не очакваш от лекар да "прави" новини например, всеки си има професия.....) Направи си проверка и повярвай на някои педиатър ( има и кадърни  Simple Smile) ...Надявам се Кало да укрепне бързо и да не боледува така често....

Защото за момента не виждам по-кадърна опция в нашата поликлиника или наоколо. А не ми се влачи дете в Люлин например. Абсолютно си права за честата смяна, аз по тази причина не съм я сменяла.
За другото - аз съм такъв човек, че и Господ да му е педиатър на Калоян пак ще му проверявам рецептите. Никога на никой не мога да имам пълно доверие за собственото ми дете. Ма това вече е проблем в моя мозък  Mr. Green
Благодаря ти Пух!   bouquet

# 269
Nana, права си да проверяваш всичко. На баща ми миналия месец му изписаха две нови хапчета за кръвно и като го налегна един сън. Очите му постоянно се затваряха. Та той отиде да се види с доктора си, за да обсъдят ситуацията и какво се оказва? Човекът написал на рецептата едно хапче, а аптекарката, чела-недочела, му изписва съвсем друго, което е за епилептици  #2gunfire Така че човек трябва всичко да чете.

Общи условия

Активация на акаунт