Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама!

• 13 137
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
Ели78, Честит рожден ден  bouquet Пожелавам ти много здраве и много търпение с момчетата Hug
Да знаеш, че и като порастат пак ще викаш след тях Wink И аз съм така вечер, понякога плача и се ядосвам на себе си, че не съм достатъчно търпелива с децата си Sad Обикновено като заспи Влади ходя да го гушна малко и да го целуна, защото през деня е способен да ме накара да направя някоя глупост и хич не ми е до гушкане Sad
А вчера сестра му да вземе да го ухапе по корема Sick Хем през дрехите и такъв отпечатък му беше направила ooooh! Накарах я да се извини на батко й и да го гушне, а тя не поиска. След като й мина наказанието отиде да го гушне, но "извинявай" не поиска да каже. За първи път прави такова нещо и честно казано не го очаквах от нея Thinking
Елфче, тези серии не са нови, поне аз съм ги гледала. И аз съм фен на Хорейшио /това нали го обсъждахме преди време/.
Нана, дано Калоян се оправи бързо Praynig Hug Късмет и с кредита Peace

# 271
  • варненка от София
Ели, приеми сърдечните ми пожелания за много здраве, много радост и късмет! ЧРД!

# 272
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Ели!

Бързо оздравяване на всички болнички! Peace

# 273
  • София
Ели78, Честит рожден ден  bouquet Пожелавам ти много здраве и много

Бе те ще го дадат, ма после като се появи майсторът за банята да видим къде ще се преселваме  Mr. Green

# 274
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕЛИ!  Gift

Ембър, много ти е хубав аватара. Flutter

# 275
Ели78, Честит рожден ден  bouquet Пожелавам ти много здраве и много

Бе те ще го дадат, ма после като се появи майсторът за банята да видим къде ще се преселваме  Mr. Green
И ние затова не почваме банята. Чакаме да дойде лятото, за да отида с децата във Велинград, пък таткото да му мисли Mr. Green

# 276
  • София
Кало е на АБ вече. Гърдите - чисти, обаче пусто на майка си се метнал. Носът или по-точно там, където ще се развият синусните кухини е задръстено от секрети. Повърнал върху педиатърката. Добре че момичето е много мило...
Сега ще пие Клацид и инхалации.
Пусто...

# 277
Нана, намъчи се от болести мишленцето  Cry Бързичко да се оправяте  Hug
Поли, радвам се, че пак сте тук  Wink Hug
Албенче, и Лоретка е голям инат  Laughing ама има на кой да се метне и затова не й се сърдя  Laughing Но точно както го описваш - като реши, че няма да каже нещо и не го казва  Laughing

# 278
Ембър, много ти е хубав аватара. Flutter

Благодаря! Hug

Nana77, бързо да се оправи Кало.Добре, че гърдите са чисти.И ние бяхме миналата седмица на Клацид  Tired
Вики от вчера е при баба си и дядо си в Ямбол за десетина дена, малко да укрепне и после пак на ясла.
А ние сме ергени с таткото, днес е петък вечер... newsm44
Ще се намързелувам. Crazy 

# 279
,Ели 78.

Нана-много непрятно,тъжно и изморяващо,че отново е болен Кало.Дано оздравее бързо и окончателно.

За дамските превръзки,май съм ви писала,че Марти редовно си носи  Crazy.......Казва им лепки и дори сама си ги слага  Mr. Green .Вече няколко пъти  я пращам при майка ми,като съм забравила че е така уж за малко,а женицата умирайки от смях ми се обажда да ме пита защо малката е с превръзка.  hahaha  Joy

Днес бяха снимките за Стани богат,но моята приятелка не успя да се класира на "Най -бързият печели",така че и аз няма да отбележа медийно участие. Laughing

# 280
  • София
Нана-много непрятно,тъжно и изморяващо,че отново е болен Кало.Дано оздравее бързо и окончателно.

Дано, Миленче, ама ако прилича на майка си, ще го влачи тоз синузит цял живот  Sad

# 281
  • София
Nana стискам палци Кало бързо да се оправи !

Ммилена Ние вчера бяхме с Оги на 5ти запис, за Стани Богат и за съжаление той също не се класира, вие за кой бяхте ?

Какво ще кажеш за публиката, много са забавни  и изляти като по калъп, бабенца. Много е емоционално преживяването, дори и да не

участваш. Искрено се надявам, пак да ни изберат.

Вики съвсем ще се оправи при баба и дядо  Heart Eyes

# 282
  • гр.София
ЕЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! Много любов и здраве в пълната ти къща, мъжете само радост да ти носят. Почти ти изтървах празника. Но тъкмо дойде време да разкажеш,как си изкарала деня  Simple Smile

Ей, така се надявах да гледам познати при Ники Кънчев!

Елвинг,разбира се гледам-първо Хорейшио,после Тузара...

Забавни моменти и около мойта щерка колкото щете. Хем се притеснявам,че е мъжкарана, хем ме дебне и щом си забравя някъде несесера с мазила,тя ми го смотава,завира се под някоя маса и започва едно червисване. А без да си намаже лицето с крем не излиза от вкъщи.
Отделно, вече е успяла да си лакира и ноктите на другия крак (че аз уж я спрях след първия).

# 283
  • у дома
elli78, Честит Рожден Ден на патерица  newsm51  ura

# 284

Ммилена Ние вчера бяхме с Оги на 5ти запис, за Стани Богат и за съжаление той също не се класира, вие за кой бяхте ?

Какво ще кажеш за публиката, много са забавни  и изляти като по калъп, бабенца. Много е емоционално преживяването, дори и да не

участваш.
Нори,ние бяхме на 2ри запис.Публиката наистина е ,като по калъп,но пък почти винаги дават правилен отговор,което  им прави чест,че доста знаят въпреки понапредналата си възраст.Вчера умрях от смях,когато момчето,което дава наставления на участниците организира и публиката се скара на бабките да си извадят дистанционните за гласуване от джобове и торби и ги нарече " Лоши момичета"  hahaha Joy hahaha
Дано да ви извикат пак.И на мен ми хареса на живо в студиото  и дори мисля да пусна смс ,ама пък от друга страна,дали да не поизчакам някоя и друга година,че да посъбера още малко умствен багаж  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт