Квилинг - тема 2

• 134 605
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
От нашето училище имаме дете,което е болно от муковисцидоза и по нейната майка изпратих две от паната,които правих за Великден и още няколко нещица.За Пловдивчанки,които редовно са във форума,много лесно ще ги познаят.Участвайте който има възможност.

# 406
С голямо желание бих направила няколко картички за този базар, но късно разбирам, няма да успея нито да направя достатъчно, камо ли да пристигнат до Пловдив.  Tired

Да, много късно разбирам и аз. А с моя вечно тичащ и скачащ бебок ми трябва повече време, за да успея да направя нещо  Sad
Пожелавам успех на начинанието - дано се съберат повече пари за дечицата!

# 407
  • Варна
Благодаря ви момичета   bouquet
Поканата е за посещение на инициативата  Peace

# 408
k_savova ,не ти се отваря линк, аз сега се пребирам от София, имам какво да изпратя, но вече наистина късно, но бих искала да ни обясниш, кой организира това мероприятие, кога и как бих ме могли да се участваме в това подпомагане, и има ли други възможности???????????
На мен много ми е жал че чак сега разбирам, то май винаги така става, важните неща   разбираме много късно,благодаря ти на теб миличка че ни информираш,все ще успеем да направим нещо по въпроса, само ни помогни с информация.  bouquet

# 409
  • Варна
Аз също разбрах късно за това мероприятие. Организатор е "Алианца за хора с редки болести" с председател г-н Томов, а в поканата ги има телефоните им, но не са търсили съдействие за разпродажбата (да подготвяме нещо) поне аз незнам. Пуснах поканата с цел, който е от Пловдив и има възможност да го посети.

# 410
k_savova, добре миличка, то винаги има възможност да помогнеш на някой, който има нужда от помощ.Информирай ни, когато има нещо с което ние, ръкоделници майки бих могли да помогнем.

И както така ни замря темичка искам да ви се споделя за днешен празник.
Нашето сдружение организира едно парти и сме събрали най-малките деца от нашия регион,деца от три дома.От една страна беше невероятно весело и децата се забавлявали чудесно.Имаше и представление и децата рецитира и пяха, имаше награди,балои, шарени шапки и мелби със разни красотии,веселиха са всички не само деца, но това което аз запомня за винаги е това,когато братчета и сестричета от  различни домове си срещана на този празник, а някои направо се си запознаха там.Празник ни мина много добре, домакините ни ,ресторант Фанти-Г ни приел чудесно и целия персонал бяха толкова мили и любезни, а ние сме се почуствали там като у дома,и накрая децата не искаха да си ходят.И за защо ви разказвам това???...за  щото този и подобни на него празници са организираме със средства, които изкарваме от базари, на които предлагаме неща  правени от нас и картички в същото число...Да живее квилинг Mr. Green

# 411
duffi,браво на вас! Две години работих  в такъв дом, преди да го закрият, и знам какво е когато са разделени братчета и сестричета.Възхищавам се от всички, които се занимават с благотворителност.  bouquet  bouquet  bouquet

# 412
bobi_270166 ,благодаря ти за разбиране, честно казано трудно се занимава с благотворителност в нашата държава(съзнателно не пиша страна),но ти си права, ако  повече хора  обърнат внимание на  деца от домовете и не само на тях, може би нещо ще се промени и в техен живот.След празника ми се обади една от директорките и ни благодари.Каза че децата  бяха много развълнувани от празника, прекъсваха един друг да разкажат какво правиха и как изкараха и т.н.,чесно да ви кажа ние сами се наиграхме се много:).

# 413
Чак сега виждам темичката и съм изпуснала много  Cry Не знам защо така ви изпуснах от поглед  ooooh!
dyffi поздравления за усмивките на малките слънчица  Hug  bouquet Дано повече хора се включват в такива инициативи  Praynig

# 414
  • гр.София
Здравейте, мога да изпратя това, ако е ежегодно като инициатива, а и да подготвя и други неща

# 415
Привет, момичета! Heart Eyes
Ето едно  линкче за повдигане на темата
http://blog.naver.com/paper6262/60062286543

# 416
Ето и от мен малко нови неща
1. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12832218 - малко не я докарах тая торта
2. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12832254
3. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12832261
4. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12832262

Имам и още, ама нямам апарат да ги снимам.
В събота ще ходя в един магазин за сувенири да ги покажа и ако искат да ги вземат да ги продават. Ама я кажете според вас каква цена е подходяща, че на мен ми се върти 5-6 лева, ама да не е много  Rolling Eyes

# 417
Яни, радвам се, че се появи  Hug
eleonor@, аз ги продавам за 5 лв.  Peace Много хубави картички си направила, пожелавам ти успех  Peace

# 418
  • Варна
eleonor@, много красиви картички.
vst_80, а успяваш ли да ги продадеш за 5лв. Знам че труда е голям, но пък на фона на китайските, а и българските по 1-2лв, има ли желаещи?

# 419
Привет,момичета!
 Елеонора,който оценява труда,ще си купи  не зависимо от цената.Аз моите картички също ги продавам на 5 лв.,а картичките ти са много хубави.
 Яни,добре си ни дошла отново във форума!Липсваше ни!!!Линка, който беше пуснала има много интересни нещица.
 До скоро,девойчици! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт