Как бързо времето минава, АПРИЛчето все по-палаво става.

• 13 999
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
  • Временно
Ох,не знам ... с това ядене,неядене...
Сиана всеки ден има различно мнение по въпроса-някога яде,някога не ще.АМ пие вече само по 120-130мл,много рядко повече.Определено харесва кисело мляко и всичко що е сладко(няма на кой да прилича Blush).Днес и правих следобяда АМ с овесени ядки и настъргана ябълка.Изяде 100-ина грама с подлъгване,една лъжица кисело мляко,една овесени ядки.
От спането вечер не мога да се оплача.Днес се събуди в 10:55,при все че снощи заспа към 22:30.
Но пък как само спи....обхожда цялото легло,чувалчето не я спира въобще.Върти се много и накрая все си забива главата в таблата на кревата и спи само по корем.Понякога се блъска в решетките насън,или и висват ръцете през тях.Или се премества вертикално.

# 151
Здравейте майчета Simple Smile  Hug

Днес си купихме килим, от магазина до Илиенци, за който писа Диди (много мерси за което   bouquet Heart Eyes) Ето го http://img255.imageshack.us/img255/1319/img0091nt3.jpg
Пуснах Габа да изследва нови територии и земи, обикаля доста насам натам права де, да не си помислите че е пролазила  Mr. Green Ами измори се и заспа много бързо, ей ще се родя с тоз килим. Една клиентка в магазина ми каза че си е взела същия и се чистел супер лесно с прахосмукачка, а дано  Hug

Вени Габа суче, сутрин в 6 часа, после пак в 9 часа, след това вечерта в 22 часа, и по изключенние някой път и давам и през деня да суче като я приспивам  Wink Смуче биба като смок, ама аз и я давам само вечер иначе през деня гледам да и я взимам  Peace Пие сок и вода по много малко , тъй като пие от чаша и става мн бавно и и писва май Wink  Вечер не се буди да суче, може би е единственното кърмаче дето не се буди вечер, ама тя си е така още от 2рия месец Wink ИСкренно съчувствам на мамчетата дето не могат да се наспиват Sad

А мойта така ме хапи ви казвам цялата подскачам, и това е вече по 3-4 пъти на всяко сукане, уж я пляскам леко през устата а тя ми се хили, абе ужас, много е гадно, не правеше така преди  #Crazy

Ние си изменихме режима на спане- вече заспива по-рано км 22 час аи се буди точно в 9 за ставане (сукането в 6 е през просъница за нея Simple Smile)

Сис според мен е период. А защо не го пробваш Даниелски един ден на пюренца да видиш колко ще яде  newsm78

# 152
Аквариелче, честита придобивка! Peace И ние ще се обзаведем тия дни с килим, ама нещо все не стигаме дотам с план-графика! ooooh!

Хелънче, аз примерно приключих за 1-2 дена с кърменето, Лидия все се буди и като беше на кърма, и като е с АМ сега пак ми се буди, но поне знам, че не е гладна например, защото нали виждам колко пие.  Simple Smile 

Режимът ни е:
4-5 АМ
8 - каша/попара
10.30 плодово/йогурт
12.30 обяд
15.00 плодово
18.00 каша (съответно почти не близва АМ на заспиване)

Заспива почти винаги между 19.30 и 20.00, пробвали сме я да заспива чак към 21.30 - пак се буди туй дете в 6.30 всяка сутрин! #Crazy

# 153
  • Варна
veni-b Невена на практика няма заместено хранене още. Кърмя я 4 пъти през деня и поне 4 през нощта. Не ме хапе и не си играе със зърното, но пък и няма зъбки все още. През деня суче доста кратко - най-много 5 мин и е готова. Вечерното приспиване с кърмене обаче е поне 40 мин, а през нощта като се пробуди цоква ок.2-3 мин и пак отнася плувката.

залъгалка не ползва, вода пие направо от нормална чаша

Твърда храна яде в символични количества. Най-много половин бурканче от малките на Хип, това е май около 60гр.  newsm78 НЕ знам колко е наддала последния месец, но си изглежда много добре, жизнена е, весела и има сладки бузки за хапване.

За отбиването съм я оставила сама да решава. За сега такава мисъл не й минава през малката главичка.  Grinning

# 154
  Добро Утро, заповядайте по едно сладко виенско кафенце.....за недоспалите like me! Helenblondy, напълно те подкрепям, все едно аз съм го писала, и на мен ми пречи нощното/те хранене/ния, защото аз много трудно заспивам и спя много леко и онуй само да се мръдне и се събуждам, абе ужас е направо, само дето моето не продължава 2 месеца, а от как Самуил стана на 4 мес....значи идва вече....5ти месец  #Crazy  #Crazy  #CrazyИ аз също много се чудя дали пък аз не съм направила нещо както трябва за този му режим и все се чудя с второто как да постъпвам......

# 155
  • Popovo
Добро утро.
Емма, тенкю за кафенцето.

Сис, и аз си мислех, че се буди от глад, затова като теб правих АМ, но Гого не го искаше и така си го изпих с кафето вместо сметана. От няколко вечери давам кисело мляко изпива си го, но няма разлика в съня му. Значи при него не е от глад.

Аквариел, Георги също много хапе и така зверски боли, че се замислям да го отбия. Единия път проверявах дали зърното ми си е на мястото или в устата му. Но го прави само вечер и нощем, през деня не.

Сисе, шкафовете са лесни ще вържа дръжките, но чекмеджетата ми са 5 едно под друго. Там няма спасение. Лошото е че като ги отвори си прищипва пръстчетата или си удря главата в тях.

# 156
  • Стара Загора
Вече си мисля, че второто ще го сложа ПОД РЕЖИМ и на АМ от първия час!!! и в другата стая!!!
Mr. Green Това и аз колко пъти съм си го помисляла  Joy

ДА ви кажа, и аз като Пролетната фея се успокоих, като ви прочетох писанията...и ние сме абсолютно същите, биберони и шишета не ще и да ги види, чаша с накрайник също, мъчим се да пием вода и сок от обикновено чаша, но дали пийва по 10-20мл и до там с течностите. Снощи се мъчих да й давам АМ, да я пробвам дали няма случайно да спи малко по-дълго, ама без резултат, тя изобщо не го пи и осле пак се буди.

Иначе мога да се похваля, че от 3 дни я слагам на гърне след всяко ставане от сън, и за мое учудване върши работата там /дано не е само период/ 

Отиваме да ядем попара, хубав ден  bouquet

# 157
Ох - тази нощ се наспах - след като от 4 месеца се боря с нощното кърмене - тази нощ ТО ме победи - взех Елица при мен, изгоних Иван и на всяко будене давах да суче...а съм аболютно против това  Wink Та така около 7-8 пути! Хич и не пробвах друго (биберон, вода, сок, залъгалка, друсане, клатене, гушкане и май др няма...). та се наспах...И освен да кажа като някой игнорант: ами то дете на 12 (напр) дето още суче - няма! - и с това да се успокоя! Мирка - честит ви красив килим. Емма и Мусито - вторите няма да са такива - ще видите - ще спинкат от 21 до 7,30 часа БЕЗ ДА МРЪДНАТ!!! Сис - не е от глад със сигурност  Peace Честито на проходилите в цокало (или цУкало - как се пише тази дума - май отсега нататък ще ми е в активния речник  Wink ) (кой беше newsm78)
Целувки на всички!

# 158
  • Бургас
Добър ден Hug
Аз с тоз Ла Редут се побърках и не ми остава време да мина да ви видя Embarassed
Момичета, върнах се да почета малко назад - защо толкова сте се притеснили за тия две филии хляб newsm78 Нали всичките ни бебета са различни и това, че едно бебе изяжда определено количество, не означава че и другите трябва да ядат по толкова newsm78.
При нас нищо интересно - децата се оправиха, само накашлят все още, но и това ще мине. Опитах се вчера да излъжа Дима да хапне крем супа от броколи със сирене, но претърпях пълен провал Tired За сметка на това с удоволствие си хапна банановия грис следобед Sunglasses
Акварелче, килимът е страхотен Peace И аз трябва да помисля в тази посока, че много се проточихме с този гол хол Rolling Eyes
Аз да ви споделя колко съм проста Crazy - отидохме в петък до Метро да пазаруваме и реших да взема един пакет памперси. Гледам едни пакети Памперс пак 4-ка, но пакетът един хубав розово-лилав, викам си отделили са ги за момиченца с различни картинки сигурно Crazy и реших да пробвам тях, без да си направя труда да прочета какво пише на опаковката. Отварям ги вчера - вътре гащички hahaha Даже не бях чувала, че има такива, или не съм обръщала внимание Embarassed Както и да, взеха, че ми харесаха много и сега се двоумя дали да не минаваме направо на такива. Малко трудно и ги обувам на Дима, че докато и сваля памперса и хуква по спалнята, но пък ми се струва, че са и доста по-удобни от тези с лепките. Вие ползвате ли такива памперс-гащички и доволни ли сте от тях Thinking
Хайде, аз не пиша, не пиша, а после нямам спирачки Mr. Green Оставям ви засега да си изпия кафенцето. Както бяхме планирали за днес разходка извън града, този отвратителен дъжд ми провали всички планове #Cussing out

# 159
  • Варна
Голди мани мани, и аз се зарибих с тоз Ларедут. Ама вече си казах: "край! Спри се, жено, ще фалираш  Naughty"

Хелън ще дойдеш ти на моя акъл, ама айде.. Laughing Hug

# 160
  • Popovo
Голди, аз купих памперс гащи, но на Либеро. Доволна съм, по удобни са като го слагам на гърне.

Не знам кой е изперкал или не, ама аз със сигурност. Вчера съм изпрала в пералнята един използван памперс. Как се е озовал при дрехите идея си нямам.  Thinking

# 161
здравейте момичета   bouquet
Акварелче честита ви придобивка ,със здраве да си лазите ,ходите и цапате по-килимчето  Mr. Green Hug
Абе аз само ви чета .........то няма смисъл да пиша като вие пишете каквото искам да напиша и аз  newsm78 Whistling  ей това недоспиване ще ме вкара в лудницата  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy само дето моя малък слончо си е направо гладен като ревне  ooooh!и докато не направиш АМ не заспива и се дере все едно го колим  Twisted Evil по-ваш "съвет" пробвах с кисело мляко ....ммммммм не ще го а иначе с бисквити го яде ама в шишето нИще  Tired няма да се оплаквам ,че и вие сте на същия хал  Laughing
Реянче аз малко след дъжд качулка ама .......според мен и е малко на Миленка това ядене  Thinking (това е моето мнение де ) ти си я познаваш най-добре
на Стефи ако не му дам десерт след яденето не спира да вика взимам главно бурканчета на Ганчев или готвя аз и яде почти винаги по 2 на хранене .
7:00 сутрин -АМ 150-180мл.
10:00 каша или кисело мляко с бисквити една купичка около 300 -400 грама
към 14:00 местно или зеленчуково за десерт едно плодово
към 18:00 намачкан банан с кисело мляко каша лека нощ или нещо друго зависи какво е ял на закуска
към 21:00 АМ  180 -210мл.
сок и вода отказва категорично  ooooh! попара и кус кус  също не иска да яде ама аз не го и насилвам  Peace
аз реших да внеса малко промени  Rolling Eyes и си поостригах дългата коса и си направих кичури  Flutter много се чудих след като 3 години чистих старите ,нооооооо след като се прибрах от фризьорката и Жоро ми каза ,че съм греела като слънце  Heart Eyes а Сашето каза ,че съм била по-хубава от преди вече не ме беше яд  Laughing
Голди аз слагам на Стефи памперса по 30 минути и така се ядосвам ,че ми идва да го набия той се гъне като зелен боб изобщо не седи мирен  ooooh! и предпочитам гащичките ,защото го слагам да седне в мен и му ги обувам ама ми идват бая скъпички  Money Money Money и затова имаме 2 пакета един обикновен и един с гащи и слагам гащите само вечер  Peace
извинете ме за дългия пост  Embarassed
много цИлувки на вас и сладките ви дечица   bouquet

# 162
Cenitelkata честита ти прическа- пусни снимки да те видим Simple Smile И аз съм решила като спра да кърмя да се правя един тон по светла, нещо долу горе като цвета на Сисето като беше блонди, много ми харесваше (и сега ми харесва де  Heart Eyes)

Аз намерих и друго мнооогоооо важно приложение на килима- коремните преси. Чакам малката да заспи и се мятам на килима, днес направих 2 серии по 60 преси (с риск утре да съм с мускулна треска), до края на седмицата ще правя по толкоз, другата ще увелича с още 60 Simple Smile Почвам и с кростренажьора, диета мисля да не пазя заради кърмата, но ще хапвам много малко сладко и хляб (както и правих преди да забременнея), стягам се момичета- лято иде, ще се ходи на плаж  Crazy Crazy Crazy

Голди хиичччч не съм и чувала за такива гащички, ама и аз ще ги разгледам  Hug

Айде лек ден от мен  Hug

# 163
Привет!
Аз  да ви кажа, съм ползвала тези гащички с баткото като го учих на гърне. Наистина лесно се слагат, но ако са пълни, трудно се махат без да се разтече шоколада. Laughing
Изтрих си поучителната част от постинга. Ей, хубаво нещо е интернет. Не е като да кажеш нещо наяве.
София откакто беше хремава и нощем не можеше да суче, заради запушен нос, като че ли се поотучи от нощното сукане. Иначе през деня и давам всеки път като преценя че иска. Храна почти не яде, но дет се вика живота е пред нея.
Ценителче, дай снимки!!!
Караджова, срамота! От един град сме, а се криеш! Ако искаш да пишеш на лични, да менкаме телефони, аз съм за!

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 14:05 от teoileo

# 164
Здравейте момичета! Hug
Хелънче,направо ми стана кофти за теб #Crazy Като си представя как ми е кофти и се чувствам недоспала като ставам да я храня към 8-9,представям си по 100 пъти! Както става ясно не знам как да помотна,но бих я оставила да плаче 2-3 дни може би! Ти си човек,който има нужда от сън,а не си дойна крава #Crazy Успех
Пете,мерси за подробния отговор-ще започна и аз да затапвам с десерти ThinkingАз да си призная честно вътрешно сде страхувам да не я надундя и все гледам да яде умерено Stop Дай снимки да те видим деее! Да не го приемеш като обида-мисля,че разчупване в косата ти ще е супер Hug
Теоилео аз се замислих,че ще е кофти ако недохранвам Миленчето и се притесних! Аз не се сравнявам кой колко яде! То е ясно,че никога няма да и дам супа с 2 филии като аз самата ще припадна ако го изям това hahaha
И един вече наболял въпрос-как да заместя сутрешното мляко като спим непробудно до 11-12??? Не мога да и давам нищо с лъжица,защото тя спи #Crazy Изпива си млякото спяща даже newsm78

Общи условия

Активация на акаунт