Как бързо времето минава, АПРИЛчето все по-палаво става.

• 13 991
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
  • In someone's dreams
Какво правите бе мушмуроци?

Ей cenitelkata, появи се най-после. Какво се беше покрила напоследък? Пиши бе жена, какво като и други пишат за подобни на твоте преживелици неща  Hug Искам и аз снимки, да те видим каква си хубава.

Днес ми е много весело и разлигавено. Може би защото доки най-после каза, че дребчо е здрав /чук, чук на дръвце  Crazy/. Направо луднах от болести, болници, лекарства и пр.

Памперс-гащички и аз съм ползвала с Йоанката. Удобни са особено в периода на заучаване към гърне. Иначе не виждам много смисъл, освен че бъркат по-надълбоко в джоба на потребителя.

reiana, успокои ли се вече за моята сладка адашка Миленчето? Според мен, недей и спира млякото сутрин. Защо искаш да го заместваш? Да я нацелуваш едно хубаво от мен. А ти как си?

И аз да си похваля детето: тази вечер изобщо не се събуди, заспа в 22 часа и се събуди чак в 6,30 за млякото си. Ей и аз да се наспя една вечер. Друго нещо си е да си свеж, а, Хеленче?

Айде мацки, оставям ви. Отивам да готвя /представете си  Laughing/ ВаняМ, хайде душко с мен, да направим някоя манджичка днес, че после чак за Великден  Grinning

# 166
Здарвейте мами!!!

Завърнах се от странство снощи и всички като си легнаха - първата ми работа беше да вляза във форума да видя кой е спал, кой не е и кой какви щуротии е направил  Mr. Green Ще се включа саамао по последните обсъждани теми  Simple Smile

Акварел, честити ви килим - много е красив   bouquet Ние също имаме два много хубави килима - много подобни на вашия - с големи цветя-страшно хаесвам такива, обаче като се разболя Бобката и ги прибрах, за да чистя по-лесно (така ме посъветваха в болницата - да не се събира никакъв прах), ама ние сме дуг случай, при напълно здраво дете не би трябвало да има проболеми. Той и Бобата е здрав де, ама страх лозе пази е мойта работа  Wink Иначе като се сложи килим и перденце в една стя , според мен, обстновката напълно се променя - става едно такова уютно и някак топло - като атмосфера...

Ценителке, бравос за промяната - хайде сега чакаме снимки  Hug Убедена съм, че си много привлекателна с новата прическа, щом и според Сащето е така  Hug

Калли, много съжалявам да чуя, че си имаш ппроблеми - дано много скоро да се разрешат по-най-добрия начин, за всички  Hug

За пампрес гащите - и ние имаме един пакет, на мен много не са ми удобни, защото като се наака Боби в тях и много трудно ги свалям, бе да изцапам наоколо, но това за позлването ми, когато детето е вече научено на гърне ми хареса много като идея - може би за това са създадени  Peace Обаче при нас имаше и друг проблем - Бобито много се подсече - едвам го оправих, но това, разбира се, е строго индивидуално и съвсем не означава, че и при другите ще е така - както виждам, само ние сме имали този поблем  newsm78

Да ви кажа мамчета, за 5 дни яко бачкане и пътуване, така си починах и релаксирах  ooooh!Вече съм 100% сигурна, че по-уморително от това да гледаш детенце по 24 часа на ден - няма  Peace

# 167
Здравейте и от нас Hug
Аз да се включа по въпроса с памперс гащичките.Защо не са ви удобни за сваляне newsm78 отстрани където са шевовете се късат и стават като памперс.Според мен са удобни само за голямо дете, което вече казва, защото могат да се ползват многократно, за  разлика от памперса. Сега са ми трудни за обуване Peace

# 168

Пете,мерси за подробния отговор-ще започна и аз да затапвам с десерти ThinkingАз да си призная честно вътрешно сде страхувам да не я надундя и все гледам да яде умерено Stop Дай снимки да те видим деее! Да не го приемеш като обида-мисля,че разчупване в косата ти ще е супер Hug

Янче ти пробвай няма да я натъпчеш спокойно те не са бездънни ями  Laughing като не е гладна да не мислиш ,че ще ти даде да я тъпчеш  Naughty спокойно ,аз така правя давам докато си отваря устата  Peace

за памперсите гащичките защо ги сваляте така  newsm78 те се късат задължително отстрани аз винаги така ги махам дори само да е пишкал  Peace

Милени тук съм си бе жена ама нали децата бяха все болни никакво настроение нямах да пиша .
Ваняиван  ами да различна съм  Flutter като се приберем в София ще ви пусна снимка ,че сме в Етрополе сега   Simple Smile
и все пак се радвам ,че съм ви липсвала   bouquet

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 15:59 от cenitelkata

# 169
  • Варна
Здравейте,мили мами!
Много ме заинтригувахте с тези гащички! Не съм ги виждала да се продават в квартала ми, но ще потърся другаде. Моята Малка Ралка се запича за по ден-два и после така напълва памперса, че чак излиза от него и си изцапва и бодито и дрешките. Тези новите дали прилепват по-добре към тялото? Колко струват тия гащички? И те ли са на различни размери?
Aquariel и аз съм решила сериозно да отслабвам. Пролетта ще дойде скоро, да не говорим за лятото, а аз съм все още като бременна-с коремче и дебели крака. Направо ми се плаче, не мога да се гледам в огледалото!  WhistlingРеших и аз като теб най-напред да намаля хляба и сладкото. Уж не ям много пък не свалям  newsm78.

# 170

Aquariel и аз съм решила сериозно да отслабвам. Пролетта ще дойде скоро, да не говорим за лятото, а аз съм все още като бременна-с коремче и дебели крака. Направо ми се плаче, не мога да се гледам в огледалото!  WhistlingРеших и аз като теб най-напред да намаля хляба и сладкото. Уж не ям много пък не свалям  newsm78.
Аз съм убедена че не слабея защото кърмя, ям толкова колкото преди. А пък аз съм такава много бързо мога да свалям, но и бързо качвам, като прекаля де Simple Smile Макар че съм свалила 6кг, това засега не е нищо на фона на това което имам да свалям Simple Smile Най-добрият вариант за да не увисне кожата след диета е паралелно да се правят упражнения за стягане, особенно за корема, щото може да пазиш строга диета и той след това ще увисне много грозно, просто кожата няма къде да се прибере. Ако кърмиш не пази диета, казвали са ми че отделените токсини отиват в кърмата, колко  е вярно незнам, но аз няма да рискувам. Simple Smile И колкото по бавно слабееш, по малко вероятно е да качиш след това. Така че спокойно, зареди се с търпение и прави много коремни преси и комплексни упражнения Simple SmileСори че стана като лекция, ама аз исках да ти кажа какво мисля да направя Simple Smile Успех и кажи като има резлутат.  bouquet

Ванче мерси  Hug Аз реших с килим да пробвам че то вече се не трае туй дзверо иска движение и пространство Simple Smile А за праха, няма начин, нека свиква, ей сега лятото ни чака по-голямо изпитание, като тръгнат по парковете да ядат де що има боклуци и тн  Mr. Green Sick ooooh!

# 171
Ето ме пак!
Милени много се радвам за добрите новини Heart Eyes Аз съм добре-днес заминавамза Велико Търново за един ден да си почина психически малко Peace Много целувки
Аз мисля,че тези гащички са само за лятото и то за плажа само Peace
Акварел ,браво,че имаш воля за упражнения-аз много мразя спорта #Crazy
Теоилео кажи някое готино заведение във Велико Търново и някое готино магазинче за бебешки дрешки Heart Eyes

# 172
Привет, момичета!
Нашия татко пак задра в командировка и сме сами с Емата Sad  Тя сега заспа, а аз използвам да попрочета.
Aquariel, много е хубав килима - много пълзене и коремни преси да отнесе!
Cenitelkata, заинтригува ни с новата визия, чакаме снимки!
Milenni, радвам се за Хриси! Дано сте приключили с болестите за тази година! Кога ще идвате насам?
Reiana, защо искаш да махаш млякото на Миленка? Нека си пие детето щом иска. За Търново и аз мога да ти кажа - нищо, че не съм Teoileo Laughing и като казах teoileo - BTW как е градската?

Гащи купих и аз днес - брей, все едно сме се наговорили Joy Харесват ми засега, ще видим след няколко дни!

Съчувствам на недоспалите мами - аз нямам този проблем по принцип, радваме се на добър режим за заспиване и спокоен сън. Веднъж-дваж  се случи за няколко нощи да се буди по 3-4 пъти и ми се видя тежко - а за вас не знам. Потрайте още малко - то не може хем до края, хем душата в рая (демек да искаш да кърмиш мнооооого дълго и на поискване и да си наспан).  Хелън като каза, че никой не сучел до 12 се сетих за оня умопомрачителен клип за кърменето, където една девойка в предпуберитетна възраст се мяташе на майка си - бррр.

Vanyivan, добре си се завърнала!
Хайде, до после!

# 173
Ласинка айде кажи ми бързо,че тръгвам Heart Eyes

# 174
# 175
Здравейте мами,
аз днес бях малко в отпуска, тъй да се каже Wink - беба я гледаха баба и дядо Simple Smile ходих да си купя нови  (всъщност на старо) ски обувки, мн съм доволна. После бяхме на зимни кънки (кефф), и после разглеждахме магазини за мебели (предстои ни по-натам да се обзавеждаме), има много яки неща Simple Smile Хубаво е така веднъж на седмица да презареждам батериите, после й се радвам на малката още повече Simple Smile
Ценителката, на руси кичури ли се направи, аз за себесе това планирам, ама да ми порасте малко първо.
Днес наруших целия се режим, иначе от нова година се хранех една идея по-здравословно, ама днес се олях Sad но мисля, да си запиша час за диетолог, белким така успея да се вталя, не е да не движа, напротив, ама нещо не мърдат килцата.
хайде, от нас лека вечер на всички:)

# 176
Акварел, наистина подкрепям мнението, че не трябва да се пазят толкова децата. Аз малко го поизнежих Бобката  ooooh!, даже малко ме е яд за това, оценявам го като своя грешка,но на пролет и лято - пак започвам закалителни процедури  Grinning. А пък иначе, аз килима го махнах, ама постилам на земята - то не се издържа, а и детето трябва да се движи, не може да го затвориш в клетка (после прибирам одеалата  ooooh! - то същата работа става, ама хайде....). И още нещо - това за кърменето и слабеенето съвпада с моя случай - като спрях да кърмя и отслабнах доста и то бързичко. Въпреки, че съм чувала всякакви версии - въпрос на структура е newsm78 Вече съм си килограмите преди да забременея - стана доста лесно, спрях единствено хляба и сладкото, без да гладувам Wink Пожелавам ти успех с коремните, аз нещо не намирам воля и сили  Hug

Ласси, не се притеснявай - няма да те оставим сама да скучаеш  Laughing

Лурдес, знаеш ли, че и стеб сме колежки (аз май много работна се оказах бе), на моята работа - служебната, не частната, преди да забременея правех reporting-а, каквото и да означава това на български, но както и да е, обработвах едни огромни бази данни, с цел да извлека финансовата информация от тях и да направя нужните месечни отчети. Работех на Access,  а след като доведа файловете до по-прости и малки таблици - преминавах в Excell, че ми е по-лесно за фомулките  Embarassed . Тази работа на пръв поглед изглежда скучна, но който я е работил знае, че зад масивите от дани се крие много мисъл и здрава логика, на мен поне ми беше доста интересно, все едно решаваш логически задачи с уловки, примерно както във оная стара книжка: "Математически фолклор", сещаш ли се  Peace

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 18:33 от Vanyivan

# 177
  • Пловдив
Здравейте и от нас. Тази зима се разбрицахме от болести  ooooh! Нямам спомен някога в живота ми да съм боледувала толкова. Ама явно баткото носи от градината и прихващаме всички по веригата. Та така, освен, че принципно ни е зле, Любина кашля и реве денонощно, състоянието ни от безсънието е вече неописуемо. Снощи уж баба й щеше да я гледа, че хем сме болни, хем да се наспим, обаче в 8 часа вечерта звъни да си я взимаме, че детето имало Т и я било страх   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ами има, болна е и е на лекарства... Иначе много помагаме и все като има нужда...
Нещо не са ми дни, тия дни. Имах един даже четворнокритичен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Купихме си съдомиялна най-накрая (Електролукс, ама Акварелче, незнам дали е като вашата) в събота късно вечерта, монтираме я- грешка. Сваляме я както си мие чиниите пред шкафа-тръгва, качваме я-спира...доста ни изнерви. мъж ми се шегуваше, че ще й сложим ковьорче и вазичка и ще седи пред шкафа... Е, оправи се, ама ни скъса нервите. Същата вечер ми се строши зъб (ремонтите излязоха колкото съдомиялната почти  ooooh!), спря да работи казанчето във вц-то и накрая за капак - спря тока вкъщи посред нощ. Децата спят, ние се отопляваме на ток, а това беше точно в дните с -15 градуса...ужас.
Кухня не взимаме. Така или иначе готвя за Теодор, гледам да ги съчетавам. И без това тя е с АБКМ и ще захранвам след годинката, а всичките кухни готвят или с мляко, или с масло. Да си призная за менютата крадвам идейки от сайтовете на частните детски кухни  Grinning
А на вас с неспящите първи деца освен да пожелая да не сте като нас  Crazy Първото не спеше, ама второто ни разказа игрицата...

# 178
Лурдес, знаеш ли, че и стеб сме колежки

Ихааа, супер, супер, че и с тебе сме колежки! smile3508 smile3508 Много колежки намерих аз тука из форума! Mr. Green

Момичета, да ви се оплача, че и ние сме в отбора на болничките Sad - Лидия също е болничка - има температура, 39.2 по едно време днеска, сега е към 37.8, има мноооого хрема и утре ще ходим да купуваме такъв аспиратор, дано да го намерим по магазините, че ако по поръчам по нета ще дойде като се оправим че и за следащата хрема. Simple Smile Доки каза, че било вирус, има леко възпаление на гърлото и пие сиропче сега.

Целувки на бебоците!  bouquet

# 179
Vanyivan, благодаря за пожеланията, но в най-добрия случай, ако нещата се подобрят, няма да е скоро  Rolling Eyes Все пак е важно, в името на децата да дадем най-доброто и да се стремим да си оправим живота  Praynig Peace

Има ужасни вируси  Shocked То с тея 10 градуса навън-съвсем нормално  Rolling Eyes

Днес бяхме 4 часа в Борисовата. Мишо ходи, пързаля се на пързалката и дивя  Laughing Grinning После спа като къпан и зачерви бузите  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт