Операция на Щитовидна жлеза.

• 301 782
  • 1 046
  •   1
Отговори
# 450
dorotea би ли ми дала кординатите  на немската бдлница .

# 451
Телефон: 0751/60163 , 0751/60166 , 0751/60167 , 0751/60161 , 0751/60169

Късмет Peace

# 452
# 453
момичета защо ви няма

# 454
  • Sofia
Болничните се вземат от ЛКК за 30 дни, след като изтекат се взема нов.

# 455
  • Бургас На пресечката за Рая
На всеки е различно , но при най-малкия стрес хормоните в организма  започват да се бунтуват -от там имунната система се включва , но някога не може да се справи или автоимунно продължава действието си.Или и  щитовидната обаче не може да се справи. Като резултат на това започва да увеличава клетките си: образуват се възли извън щитовидната жлеза. Те могат да бъдат нефункционални „студени възли" или независимо от всекидневната нужда на тялото да произвеждат хормони на щитовидната жлеза „горещи възли".
 Thinking Thinking
А бе момичета да знаете дали тази болест може да се получи по наследство.
Питам защото баба и кака също са оперирани.И защо всички пишат че пак им е излязла на мен никой нищо не ми е казал  за повторно излизане.Болничните с ЛКК ли се взамат.

Здравейте!Имам един въпрос.Мина доста време от операцията ми, белег почти не се забелязва,но продължава да ми опъва при преглъщане .Ендокриноложката ми каза ,че имам сраствания и затова е така.Трябвало след операцията да отида на физиотерапия,но никой лекар до сега не ми го беше казвал.Моля ви  да споделите при вас как е.Поздрави на всички!!!
Аз съм оперирана преди 9 години. Още ми дърпа и ме дразни. Отдавна не чакам да ми мине. За физиотерапия също никой нищо не ми е казвал. Сега от няколко години имам пак възли. Обаче не искам да се оперирам. И много съжалявам, че разреших и преди да ме оперират. Белегът въобще не личи, но той не е големия проблем. Чух че има нов метод  по телевизията с лазер, но от дребосъка нищо не успях да разбера, нито в коя болница се прилага. Ако някой е чувал нещо моля да сподели.

# 456
мисля че в Гоце Делчев правят такива операции но не съм много сигурна.

# 457
На мен ми направи такава на 7 ноември 2007 (в Немска клиника в Гоце Делчев)

# 458
е и доволна ли си от там .Без кръвна ли беше.

# 459
Постът ми не е чак толкова надолу, за да не можеш да го видиш
Обикновено е наследствено, но не е задължително Naughty Аз имах възли и съм единствена и в двата рода - lucky me Crazy За д-р Пандев - точно той е много добър в безкръвните операции. На мен ми направи такава на 7 ноември 2007 (в Немска клиника в Гоце Делчев) извади ми единия целия лоб и част от другия, нямала съм проблеми с гласа (само дето не можех да взимам високи тонове, като пеех с децата), всичко до този момент е на 6, а белег - никакъв Mr. Green - не че е кой знае колко важно..но..няма. Ако искате координти на д-р Пандев - пишете Peace

# 460
Момичета, здравейте! Предстои ми операция на щитовидната жлеза. Искам да попитам за мнение - гръдна в ОКРБ /д-р Славов/ или Терапията. Притеснявам се и от условията в болницата  Sad

# 461
Момичета, здравейте! Предстои ми операция на щитовидната жлеза. Искам да попитам за мнение - гръдна в ОКРБ /д-р Славов/ или Терапията. Притеснявам се и от условията в болницата  Sad
Става въпрос за Варна, извинете  ooooh!

# 462
  • Варна
Става въпрос за Варна, извинете  ooooh!

Аз бях при Славов и при двете операции - доволна съм  Peace

# 463
  • София
На мен ми направи такава на 7 ноември 2007 (в Немска клиника в Гоце Делчев)
doroteya_p, клиниката в Гоце Делчев вече не съществува. Д-р Пандев оперира в ИСУЛ. Някъде напред имаше мнение на съфорумка, която се е оперирала скоро там, но май не е влизала скоро /бях я питала за повече подробности, но нямам отговор/.

# 464
Това е много жалко, защото клиниката и целия персонал бяха мноого добри Tired

Общи условия

Активация на акаунт