ПЛЕВЕН - 80

• 27 855
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Нати, и аз съм с две ръце за д-р Българанов. Лекувам детето си при него и съм повече от доволна. Препоръчвам го.

# 241
Нати, и аз съм с две ръце за д-р Българанов. Лекувам детето си при него и съм повече от доволна. Препоръчвам го.

и аз съм доволна от него   Peace

# 242
 Благодаря Ви много момичета  Hug ще посетят значи д-р Българанов Peace

# 243
  • София
Аз започнах да стягам багажа.Предварително се извинявам,защото тази седмица ще ви мрънкам постоянно.Дано ме изтърпите. ConfusedАнгел се е заелда намира помагачи за багажа-приятели,колеги.Хубавото е,че хората,които е помолил,веднага се съгласиха.Времето засега го дават добро в събота.
Една песничка от мен
http://vbox7.com/play:4e57a895

# 244
Направо ме спасихте. Боби снощи спа 9 часа подред.Не съм му давала нищо ,,някой ми даде линкове към форуми свързани с темата и пробвах по метода на някакъв испански лекар.Ревеше ми се в началото ,но вече посвикнахме.Втора вечер ,а първата се буди само веднъж , и пак -голеееми да ми порастнете !!! МОже и просто  зъбите да са го успокоили ,ще видим по-нататък.Засега действа,проблемът е ,че ни е невъзможно да спя в друга стая ,сега за няколко дни да и после се връщам при него в стаята.
Ама много сте готини бе !!  Heart Eyes  Много ми се идваше и на мен ,но нямаше как да стане номера с Боби.

сподели де, може  и на лични

# 245
  • Плевен
И аз я питах да ми прати на лични.
Да знаете някой добър ревматолог? Майка ми ще идва и иска да я заведем при някой,пък точно такъв не знам ни един.
Аз съм се заела да си вадя снимки по интернет.Спестявам едно ходене до фотото,пък снимки за вадене ужасно много имам.

# 246
  • Плевен
Пламси, много хубави снимки и на ниски цени са в сайта ; http://www.snimkitemi.com

# 247
Аз си поръчвам от фото Браво. Пускам си ги през Нета и на другият ден отивам да си ги взема. ))))

Днес пак е кофти време, а от четвъртък го дават да завали сняг и да става пак студено....
Ехх, много я мразя тази зима...(((

# 248
  • София
Днес пак е кофти време, а от четвъртък го дават да завали сняг и да става пак студено....

Понеже следя времето тези дни по всички възможни сайтове и телевизии Grinning-в четвъртък ще има превалявания от сняг,петък няма да вали,събота също няма да вали.Няма да се образува значителна снежна покривка.Температурите ще бъдат по-високи от нормалните за месеца. Peace

# 249
Валенце, ти си нашият синоптик  Grinning  Hug

# 250
  • София
Валенце, ти си нашият синоптик  Grinning  Hug
LaughingПо неволя.Едно от преместванията ни,но в рамките на Сф,беше при силен,много силен снеговалеж.Още пазя спомени Laughing.Тъй че сега се надявам и времето да работи за нас.

# 251
Аз съм поръчвала снимки от този сайт  http://www.happy-foto.net/pricelist.php?l=1 , доволна съм.

# 252
# 253
Здравейте от нас,отдавна не съм писала но ви чета когато имам възможност.Пуснах малко снимки да ни видите колко сме порасли.

# 254
Бързова,Рая ми прилича много на Хриси,нали и 2те са Октоврийчета Simple Smile Ти откога започна с пюренцата?Гледам,че й даваш вече....Снимката,на която е в бебешката количка е много сладка...
Момичета,заради днешното неколкократно спиране и пускане на тока ни е заминал хладилника #Cussing outСамо това ни трябваше сега ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт