Отговори
# 210
и аз я подавам с дланта нагоре... сякаш очаквам да ми гледат на ръка  newsm78
все пак всички тези методи и формули са доста забавни Peace

# 211
  • На плажа
Тина, казвай тълкуването Wink Hug!Аз я подавам с дланта нагоре.
Когато е с дланта нагоре-момче
Когато е с дланта надоло-момиче
Но всички искаме живи и здрави бебенца на финала ,без значение от пола Peace

# 212
Цитат
Но всички искаме живи и здрави бебенца на финала ,без значение от пола Peace

така е! Пожелавам го на всички майчета Hug!

# 213
Спите с чорапитеее аз днес съм многоооо щастлива и весела и нямам думи искам да съм по често така хубава вечер на всички.Tая тема за раждането била верно голям смях ако ми докарате контракции(тъкмо се оттървах от тях) ще ви съдя  Joy някой да има кърпичка

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 22:19 от Nevnev

# 214
хе хе  и на мен ми се пада пак момиченце по калкулатора , а мъжо е убеден , че тоя път щяло да бъде момче , трябвало да има баланс  GrinningКакво щял да прави с 4 жени  Laughing

notes моите мъже пък искат мома разбира се  Mr. Green
Аз нямам нито предчувствия, нито определено предпочитание за пола на бебето. Но пък ако толкова не го искате девойчето ще си ги сменим, ако се сдобия с поредния мъж - колко му е  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 215
Момичета кое се подава с ръка нагоре или надолу, че ипуснах  newsm78

Иначе по този другия с рождените дни ми се падна момче, и въобще всичко ми сочи, че ще е момче. Коремът вече почна да расте като за момче, свекървта прави някакви нейни изчисления от типа 'бабини девитини', които сочат същото, а и всички около мен са си решили, че ще е момченце Simple Smile Аз много исках момиченце, НО разбира се важното е да ми е живо и здраво, ще бъде най-обичаното на света каквото и да е Simple Smile

# 216
При мен пък ще е трудно по бабините девитини да ми кажат нали плода е високо разположен..........каквото и да е няма да го върна Simple Smile

# 217
Не мога да се сдържа да не ви разкажа една стаааара изпитана рецепта за това как се правят момичета.
Та навремето един наш приятел горд татко вече на две щерки - обяснява на негов колега, който има син и иска второто дете да е момиченце.
"-Значи - вечеряш рано, задължително с ракийка и салатка.
След това жена ти постила в спалнята чаршафи на розички и ляга, а ти започваш да обикаляш и почваш да викаш"  hahaha hahaha hahaha hahaha
.......
Колегата му мига - мига на парцали и накрая задава логичния въпрос:
 "- А какво викам?!" Party Party Mr. Green

"-Е как какво - казва нашия приятел - викаш ме мен естествено "  Joy Joy Joy Joy hahaha
Та така навремето много се смяхме на въпросната "рецепта", но пък накрая и нашия приятел се "издъни", защото сътвори трето дете, но момче, та му отиде реномето на женски татко.
И наистина и аз смятам, че най-важно е едно дете да е живо и здраво, пък дали е момче или момиче, не е толкова важно.
С големия ми син непрекъснато ме убеждаваха, че е момиче .... в началото трудно преодолях вътрешната си нагласа, с малкия ми беше все едно какво ще е - само да е здраво, сега пък ми е съвсем все едно - пак искам само да е живо и здраво!
И на вас желая същото от сърце  Heart Eyes

# 218
Lennyh Много забавна история, посмях се от сърце! Laughing Благодаря Hug!

# 219
нали знаете татковците на момчета били майстори а татковците на момиченца били художници..........Simple Smile

# 220
Аз пък съм чувала, че татковците на момичета били нежни любовници  Wink

# 221
нали знаете татковците на момчета били майстори а татковците на момиченца били художници..........Simple Smile
Ся я закършихме  hahaha защото нашия татко нито може да рисува, пък ръцете са му толкоз вързани, че ако успее да ги разплете ще падне по гръб  Joy

napetia
дано поне ти си права  Simple Smile

а за тези, които се притесняваха от напълняването - вижте какви рецепти измислили хората -еййй много се смях - честна дума http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366018.0

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 23:49 от Lennyh

# 222
Момичета кое се подава с ръка нагоре или надолу, че ипуснах  newsm78

Определя се пола на бебето в зависимост от това как си подадеш ръката напрет. Ако е с дланта нагоре- момченце, ако е с дланта надолу - момиченце.

Ленни, наистина много забавна история.   Joy

# 223
Добър ден на всички

По въпроса за пола аз съм от онези които точно знаят какво искат да е бебето. Аз си имам едно момиченце и пак искам момиче и трето да имам пак ще искам да е момиче. Но да сме наясно ако е момче няма да го връщам.  Laughing. Най ме радва отговора на бъдещият татко когато малката го попита какво иска момче или момиче, пък той отговори че преди е искал момче но заради нея вече май повече иска момиченце- кокиченце.  Heart Eyes

# 224
Защо? Мислиш, че не е хубаво да имаш момченце ли? Или просто такава ти е нагласата?  Heart Eyes

Теоретично обосновано шансът за момче е, когато мъжът си свърши работата непосредствено след овулацията, защото мъжките сперматозоиди са по-издръжливи. Ако е малко преди овулация е по-вероятно да е момиче. Процентите разбира са доста незначителни, но това е единственото /почти/ научно обяснение за пола.

Общи условия

Активация на акаунт