мноооого бледа тестова черта

• 115 336
  • 931
  •   1
Отговори
# 705
ОК, щом го дават без рецепта идеално:) Съдържа прогестерон, нали?

# 706
  • София
ОК, щом го дават без рецепта идеално:) Съдържа прогестерон, нали?
Да,но дано да ти го продадат без рецепта...иначе е с рецепта.

# 707
Има много аптеки, които ще ти го дадат и без рецепта.

# 708
zdraveite i ot men v4era i az si napravih test za6toto mi zakasnq no i na men vtorata 4erta be6e mnogo bleda i nz kakvo ozna4ava mislq da ida na doktor no doktorkata mi kaza 4e za dr sedmica 6te moje da mi dade 4as kakvo da pravq do togava nz imali ne6to ili ne  Thinking

# 709
Щом има бледа черта, значи си бременна.  Пиши на кирилица.

# 710
Здравейте отново.Писах преди няколко дни, днес бях на лекар и потвърди бременност.Каза ми, че съм 5-6 г.с., виждал се само плоден сак,който видя доста трудно, закрепен в матката.Каза ми да отида след 10 дни, за да види дали ще има ембрион вътре и сърдечна дейсност.Може да греша, но в 5-6 седмица/16 дни закъснение/ не трябва ли вече да се вижда плода?Притеснява ме да не би нещо да не е наред, защото нямам никакво неразположение вече, освен леко надут корем.Sad

# 711
  • Сливен
Chiara_vn  не зная със сигурност в 5-6 г.с. какво се вижда, въпреки че съм минала веднъж през това - просто не си спомням, но моята акушрка(тази която помогна при израждането на сина ми) ми каза да отида към 15.12 на лекар за да се види всичко и ембрион и сърце, тогава ще съм 7г.с. и 6 дни, почти в 8г.с. - така че по-спокойно

# 712
  • Пловдив
При мен в 5 г.с. се видя само сак, а в 6+6 г.с. плод със сърдечна дейност.

# 713
  • вече Пловдив
И при мен в 5 г. с. лекарката видя само плодно сакче. Сърдечен ритъм видя след 10 дни - в 7 г.с. и 1 ден.
Лека и успешна бременност със здраво бебе на термин ти желая, Chiara_vn!

# 714

Chiara_vn,всичко е наред!спокойно! Hugвиждането на ембриона и сърчицето става след навършване на 7 г.с.,а виждането в 6 и нещо г.с. е рядкост,макар да е е възможно.много късмет! Simple Smile

# 715
Здравейте момичета от много време следя темичките и ето за пръв път имам и аз какво да напиша Simple Smileнямах търпение да чакам още два дни до датата на цикала ми и си взех от тестовете за ранна диагностика единия направих още през ноща,другия тази сутрин.И на двата теста много бледа втора чертичка.Мога ли да разчитам на този резултат?Дайте ми надежда Praynig

# 716
Всеки знае, че втора чертичка, колкото и да е бледа, е положителен резултат! Simple Smile

# 717
асита  Не чаках, за 19. 01. 2006г.  Тест, направих, на 17. 01. 2006г. Чертата беше почти незабележима, е тази чертичка е на цели 5 години. С големият ми син, тест правих след закъснението, а чертата беше доста наситена!
Желая ти успех и след 8 месеца, здраво бебче!!!

# 718
ето че дойде деня на нежеланата гостенка и след трите бледи чертички сега имам кървене слабо и розово преди няколко часа а сега е като нормална М Cry

# 719
Асита на това се казва химическа бременост, имала си бременост но е приключила тввърде рано .
Не знам до колко ще те успокоя , но така поне няма да ти се налага да правиш кюретаж .
А химическата бременост се случва на много жени , дори без да разберат че са били бременни.

Общи условия

Активация на акаунт