мноооого бледа тестова черта

• 115 334
  • 931
  •   1
Отговори
# 750
Дафи - купи си Оциллококцинум , става за бременни  Praynig

# 751
  • София
Dafi` 

Тихичко Честито!
Лека и спокойна бременност

bouquet

# 752
Здравейте и от мен. Аз съм в същото положение. Имам 3 дни закъснение и вчера вечерта си направих тест, за който имах съмнения, че е читав (беше към тестовете за О. ) и се появи едва забележима втора розова чертичка. Даже не знам дали не е плод на моето желание и въображение Simple Smile
Днес си купих един Шуър чек и ще се опитам да издържа до урте сутринта за да го направя с първата орина. Искрено се надявам да има по наситена розова четра. Ще е най-стахотния  подарък  на връх Нова година Simple Smile

Пожелавам на всички много весели празници и дано следващата година да донесе на всичкини радостта, че ще ставаме мами. Успех на всички.

# 753
  • София
vanilav
Стискам палци да е станало
Чакаме новини Simple Smile

# 754
Здравейте и от мен ! на 20.12 си направих тест които показа много бледа чертичка пишеше да повторя след 2 дни но и той бе6е същия пробвах и друг вид тест но пак така на 22.12 ми поте4е не6то като бело течение но цвета му беше бледо кафяв -бежов . Трябваше да ми доиде на 25.12 но закъсня пак си направих тест и показа две черти но вчера 29.12 ми потече нещо тъмно кафяво не е течно като менструация и нямам нужда от превръзка ползвам ежедневни мн е странно . Иначе гърдите много ме болят особенно зърната имам и болки ниско долу. Лекаря ми почива и ми каза да отида към 20 януари . Моля ако някои знае не6то да каже . Много искам бебче !!!

# 755
Бременна си, но отиди при друг лекар! Не чакай 20-ти януари!
И разделяй изреченията като пишеш, че така трудно се чете Simple Smile

# 756
Здравейте и от мен ! на 20.12 си направих тест които показа много бледа чертичка пишеше да повторя след 2 дни но и той бе6е същия пробвах и друг вид тест но пак така на 22.12 ми поте4е не6то като бело течение но цвета му беше бледо кафяв -бежов . Трябваше да ми доиде на 25.12 но закъсня пак си направих тест и показа две черти но вчера 29.12 ми потече нещо тъмно кафяво не е течно като менструация и нямам нужда от превръзка ползвам ежедневни мн е странно . Иначе гърдите много ме болят особенно зърната имам и болки ниско долу. Лекаря ми почива и ми каза да отида към 20 януари . Моля ако някои знае не6то да каже . Много искам бебче !!!

Вземи си веднага Утрогестан или Дуфастон за пиене!!! С първата си бременност прокървих така и веднага отидох на лекар,/въпреки, че имах час за след повече от 10 дена/ като ми предписа въпросното лекарство, след което това зацапване спря  Peace

# 757
Без рецепта ще ми дадът ли ?

# 758
vanilav
Стискам палци да е станало
Чакаме новини Simple Smile

Много благодаря. Със сигурност ще се похваля с радосната нови, стига да подвърди и теста утре Simple Smile

# 759
Без рецепта ще ми дадът ли ?
Да дават ... миналата седмица си взех  Peace
Това кървене може да се дължи на липсата на прогестерон, който изпълнява функцията да задържи ембриончето към стената на матката. А в Утрогестана и Дуфастона се съдържа този прогестерон. Ти си прецени кой от двата ще вземеш, Успех и дано се видим в отчетни  Hug

# 760
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ! Дано да се похваля в полужителен резултат

# 761
Бременна си, но отиди при друг лекар! Не чакай 20-ти януари!
И разделяй изреченията като пишеш, че така трудно се чете Simple Smile

Много ми е притеснено затова така съм го написала Simple Smile

# 762
  • вече Пловдив
Мередит, съвет от мен - вземи си дуфастон. Пие се с вода, понася се добре.
Утрогестанът също е прогестерон, но се слага влагалищно (предимно) и много цапа, трябва и да лежиш половин час, след като си сложила глобулката/-ките! Може и да се пие, но лично на мен много ми се гадеше от капсулките му.
Иначе и аз бих те посъветвала да отидеш максимално бързо на лекар! Успех!  Peace

# 763
Вчера бях на лекар бременна съм на 5с. и 4д съм Simple Smile благодаря ви за съветите . В момента пия дуфастон но-спа и фолиева киселина и след 12 денна съм пак на лекар тогава можело да чуя сърчицето му за първи път Simple Smile
ПОЖЕЛАВАМ ГО НА ВСИЧКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!

# 764
Честито  Meridit  Hug

Общи условия

Активация на акаунт