мноооого бледа тестова черта

• 115 295
  • 931
  •   1
Отговори
# 810
Здравейте, бъдещи и настоящи мами!   bouquet От доста време правим опити с моя приятел за бебче, но до сега все без успех. Този месец обаче, по-точно миналия имам чувството ,че се получи, но тестовете от вчера насам ме карат и да се съмнявам. Последния ми МЦ беше на 01.06.2014, средно цикъла ми е с продължителност 36 дни. От както правим опитите само веднъж ми закъсня най-дълго , но ми дойде на 43-ти ден, затова давам средна стойност,изчислена от календара. Преди ми беше редовен, но откакто почнахме с опитите стана 33,35,36, като винаги е бил 33 дни. Сега е вече 40 ден от началото на последния МЦ, понеже милото пътуваше и само на тези дати  -13.06, 14.06, 15.06, 20.06, 21.06, 25.06 сме  luvbed . Вчера реших да направя тест (не със сутрешна урина) и ето резултата: http://prikachi.com/images.php?images/449/7459449m.jpg . Тази сутрин веднага след ставане от сън измерих БТ - 37.00 и изтичах набързо до аптеката , направих го със първа сутрешна урина - http://prikachi.com/images.php?images/380/7459380b.jpg . Нормално ли е това да бледа втора черта, или са дефектни тестовете. И двете се появиха до времето на отчитане.

# 811
Аз, да ти кажа честно и на двата теста не виждам никаква черта, но може и проблема да е в мен.

# 812
Аз, да ти кажа честно и на двата теста не виждам никаква черта, но може и проблема да е в мен.

Ами, не .. явно проблема е в мен, не в теб Simple Smile Сигурно само аз си ги виждам.  Явно съм си внушила и съм си повярвала.

# 813
Най-вероятно е така, да ти кажа, защото и на мен ми се е случвало да се пуля по половин час и да се чудя има ли черта или няма. Обаче бледата черта, колкото и да е бледа се вижда хубаво в първия ден от закъснението.

# 814
Здравей миличка, моят тест тази сутрин показа втора много бледа черта след 2-дневно закъснение на цикъла. Правих го с първа сутрешна урина, контролната лента веднага се оцвети в наситено червено, а втората започна да се появява на 3-тата минута.

http://prikachi.com/images.php?images/496/7459496G.jpg

Има нали?  Praynig

# 815
  • София
Да ви кажа и аз не виждам никаква втора черта Rolling Eyes

Здравей миличка, моят тест тази сутрин показа втора много бледа черта след 2-дневно закъснение на цикъла. Правих го с първа сутрешна урина, контролната лента веднага се оцвети в наситено червено, а втората започна да се появява на 3-тата минута.

Има нали?  Praynig
Да,тук има Peace

# 816

Има нали?  Praynig

alexandria_777 , честито мила!   bouquet

# 817
Да ви кажа и аз не виждам никаква втора черта Rolling Eyes

Има нали?  Praynig
Да,тук има Peace

Ами аз определено си го виждам и двата са пред мен,но на снимката не излиза ясно. По-скоро стои като очертание. Както и да е, явно е нещо изпарително. Благодаря все пак.

# 818
Много ви благодаря.  Hug

moon_orchid, ако искаш повтори след 2-4 дни. Щом я виждаш може да има нещо. Щом ти е толкова дълъг цикъла, сто на сто си с по-късна овулация. Аз съм с 28 дневен цикъл.

# 819
Много ви благодаря.  Hug

moon_orchid, ако искаш повтори след 2-4 дни. Щом я виждаш може да има нещо. Щом ти е толкова дълъг цикъла, сто на сто си с по-късна овулация. Аз съм с 28 дневен цикъл.

Надеждата умира последна Sad Ще повторя пак както пише след 48 часа, ако евентуално не ми е дошъл цикъла, което много ме съмнява. Ще видим... Вече така се депресирам 10-ти месец поред,че...      newsm45

# 820
  • София
Вместо да се чудиш и маеш и притесняваш още 2-3 дни moon_orchid,отиди и пусни един кръвен тест и след няколко часа със сигурност ще знаеш има ли бебе или не. Успех    bouquet Hug

# 821
Миличка, ние 5 години не можехме да имаме деца, колко пъти съм се взирала да видя втора черта. Тази втора чертичка е след първото ми ин витро. Така, че каквото и да става, има шанс. Щом при мен се случи, аз направо не мога да повярвам. В момента сме 50:50 за нормална или изънматочна, но аз се радвам, защото никога не съм виждала втора черта. Правят се и кръвни тестове, ако си от София, можеш да си пуснеш бета чхг, ако е над 5, има надежда.

моята температура сутрин е 37, а вечер отива до 37,3, но аз я меря под мишницата.

# 822
  • София
При Бета ЧХГ се приема,че има бременност при стойност над 25 Wink

# 823
moon_orchid  На снимки не се виждат тези черти! Казвам го от личен опит! Най-сигурно е с кръвен тест! Моята чертичка си мислех, че си я измислям, толкова беше бледа, а сега е на път! Но аз още нямах закъснение! В деня, в който трябваше да ми дойде си личеше ясно! Стискаме палци да се насища!  Hug

# 824
Моето ЧХГ 5 дни преди да ми дойде цикъла беше близо 6, след 2 дена стана 13, днес 2 дена на закъснение трябва да се е удвоило, защото уринарния тест засича над 20. Сигурно днес е 26, не знам. Но виж аз тръгнах от 6, даже 5.9. Ето ги данните за едно бебче по седмици:
В момента съм в 4. Винаги има надежда, аз се бях съсипала като четях за чхг над 25, даже бях спряла лекарствата. Сега знам, че всичко е възможно, каква ще е бременността на този етап не мога да кажа, но бременност има в това лекарите са единодушни.

3 Weeks 7 0 to 5
4 Weeks 14.5 to 426              
5 Weeks 21.18 to 7 340
6 Weeks 28 1.080 to 56 500

7 to 8 Weeks 35 to 427.650 to 229 000
9 to 12 Weeks 49 to 7 025,700 to 288 000
13 to 16 Weeks 77 to 10 013.300 to 254 000
17 to 24 Weeks   4 060 to 165 400

Общи условия

Активация на акаунт